Jur_3 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 25 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Javascript - automaticky posun stranky dole


Odpovede: 0
Zobrazenia: 27


Ahojte
Učím sa programovať v JavaScripte a potrebujem poradiť.
Vytvoril som formulár a dole pod formulárom, keď kliknem na heslo alebo overenie hesla mi vyskočí další div s poznámkami, že heslo má mať najmenej 8 znakov atď.
Je tam tých poznámok 5 a počas písania hesla sa menia ak je splnená podmienk...

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Nastavenie Monitora


Odpovede: 11
Zobrazenia: 270


aha, pretoze ja som cital, ze vraj ked dlhsie ako 30 minut budes mat staticky obrazok, tak moze dojst k vypaleniu: tu pisu
ale mne teda na monitore nic take nevypisalo a ani vtedy, ked som pixel orbiting vypol.
Takze zrejme tu ide o to, ze ten prispevok je z 2015 a odvtedy sa veci uz pomenili k lep...

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Nastavenie Monitora


Odpovede: 11
Zobrazenia: 270


preco? myslis v domacom pouziti tak, ze pri nom netravim vela casu? par hodin tam presedim, napriklad 6 za den.

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Nastavenie Monitora


Odpovede: 11
Zobrazenia: 270


Ahojte, tak ja som ešte ďalej riešil nastavenie monitora a dostal som sa aj k nastaveniu pixel orbiting.
Tak to volajú vo Philipse.
Vola sa to aj pixel shifting a tak podobne
Zaujalo ma aj video, v ktorom tuto funkciu popisuje.
Ja som to vypol, ale otázka je vypnúť alebo zapnúť? :)

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Nastavenie Monitora


Odpovede: 11
Zobrazenia: 270


Neviem, ci si cital moj spojeny prispevok.
Zrazu mozem v pohode pridat aj contrast aj sharpness, pretoze v tom problem nebol :)
Este som aj ubral rgb na 50 a je to proste lepsie.
Este mozno skusim tu teplotu, ale myslim, ze aj ked je to na 8200 uz do modra, tak tato hodnota mi vyhovuje asi najviac....

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Nastavenie Monitora


Odpovede: 11
Zobrazenia: 270


tu ostrost som si nastavil na 20%, a skusal som ju vytiahnut co najviac a zvladol som to na nejakych 80% potom som otocil hlavu niekam inam, to uz bolo vazne moc... neviem na co to vobec robia do takych extremov.
a teda napis mi tvoje nastavevnia, nebud taky skupi :)
flicker free tu pisu, ze ma, ale...

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Nastavenie Monitora


Odpovede: 11
Zobrazenia: 270


Ahoj, dakujem za radu.
Len, co som pozeral o tych sondach, tak to je na nastavenie farby, co mna prave moc nezaujima.
Zrejme si necital moj prispevok do konca.
Pisem, ze pouzivam LowBlue a EasyRead pri ktorych sa neda nastavovat farby.

Ide mi prave o nastavenie jasu, ostrosti a protikladu.

Ale za...

 Fórum: Monitory, televízory a projektory   Téma: Nastavenie Monitora


Odpovede: 11
Zobrazenia: 270


Ahojte,
nedavno som si kupil Philips 242E1GAEZ/00
Je to VA panel co som chcel, kvoli tomu, ze by to mal byt monitor lepsi na pisanie a citanie.
So znackou Philips mam osobnu skusenost, takze som nad znackou moc nepremyslal.
Som s nim celkom spokojny, akurat, ze s nim trochu "bojujem".
Po...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Prihlásenie na stránke


Odpovede: 9
Zobrazenia: 1091


No ja som zacal programovat v Html,Css,PHP,Mysql a vytvoril som si stranku, kde mam aj prihlasenie, takze som rad, ze som cital aj prispevok od void, kde spomina prave GDPR.
Aspon som si uvedomil ako zaciatocnik, ze to nie je len tak hop sup...
Takze aby som to zhrnul tak dakujem void. :)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: C++, nsn, najmensi spolocny nasobok, desatinne cisla


Odpovede: 1
Zobrazenia: 155


Tak ten prevod z desatinneho cisla na cele som spravil pomocou Qstringu, kedze robim v QT v Qtcreatori. V Linuxe.


#include <QCoreApplication>
#include <QTextStream>
#include <QString>
#include <iostream>
using namespace std;

int main(int argc, char *argv[])
{
QCoreApplication a(argc, argv);

Q...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Pretypovanie z 'Int' do 'double' C++


Odpovede: 1
Zobrazenia: 82


Tak som to poriesil cez 'precision()'. Teraz to prepise aj 10 cifier.

Kód:
nsn = 1234567890;
cout.precision(10);
vysledok = static_cast<long double>(nsn);
cout << vysledok << endl;

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Pretypovanie z 'Int' do 'double' C++


Odpovede: 1
Zobrazenia: 82


Ahojte, k tej ulohe najst najmensi spolocny nasobok aj s desatinnymi cislami to uz takmer mam, akurat, ked chcem potom na zaver previest INT na DOUBLE, tak to nejde nad 6 cifier. pokial dam 123456 tak aj ulozi do doublu 123456.
Ked dam 1234567 tak mi vypise: 1.23457e+06
nsn je long int a vysledok je...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: C++, nsn, najmensi spolocny nasobok, desatinne cisla


Odpovede: 1
Zobrazenia: 155


Ahojte, skusam spravit program na najdenie najmensieho spolocneho nasobku, kde mozu byt zadane aj desatinne cisla. S celymi cislami to mam.
Mam nejake napady, ako napr, premenit to desatinne cislo na cele a potom zase vysledok upravit naspat na desatinne. Alebo nejak upravit podmienku.
Ale to pada ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Spustitelny subor, C++, Eclipse, Debian


Odpovede: 4
Zobrazenia: 180


to void
Citácia:
Na okienka pod linuxom potrebuje pouzit kniznice QT alebo GTK


Ahoj, skusil som QT to je vyborne, mne to celkom pasuje. To GTK mi od zaciatku nejak nesedelo ten kod... Mam v Debiane aj QTCreator a to je nadhera :) Asi nie je nahoda, ze si najprv napisal QT az potom GTK. :)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: priklad v C++, delitele, prvocisla :)


Odpovede: 1
Zobrazenia: 139


Ahojte, takze nikto nepise, tak som na to pozrel este sam a myslim, ze som sa posunul blizsie.
Splnil som toto zadanie: keď potom nejaké číslo vyhlásite za prvočíslo, namiesto “škrtania” jeho násobkov im zvýšte počítadlo prvočíselných deliteľov o 1.
Teda este mi chyba splnit: keď potom nejaké číslo...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: priklad v C++, delitele, prvocisla :)


Odpovede: 1
Zobrazenia: 139


Ahojte, prosim o pomoc s tymto prikladom. Spravil som ho po svojom, ale chcel by som ho spravit podla zadania, co sa mi akosi nedari. Zvlast pre tuto vetu:
Použite podobný algoritmus ako Eratostenovo sito, iba namiesto poľa logických hodnôt použite pole hodnôt typu int, A obvzlast pre slovo: iba
M...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: priklad v C++


Odpovede: 4
Zobrazenia: 127


uz to funguje parada :) Dakujem akurat este nechapem preco mi nejde ta podmienka vo while? while ((a != 6) || (a != 1)) funguje len ked dam jedno alebo druhe.


#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{

int pocet = 1;
char znak;
int a;

cin >> a;

while ((a != 6) || (a != 1))
{
...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: priklad v C++


Odpovede: 4
Zobrazenia: 127


no kamo,tak ked, tam dam 10 premennych tak sa ma opytas co spravi moj program, ked bude na vstupe 20 cisel, ci? neviem ako to mam robit, vedel by som keby sa trebars zadavali po jednom tie cisla, ale naraz??

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: priklad v C++


Odpovede: 4
Zobrazenia: 127


Ahojte mam taky prikladik, ktory pracuje, ale nie som si isty ci som to napisal spravne. A prosim vas ja som zaciatocnik :)

Tu je zadanie:

Dvaja hráči A a B hádžu kockou, pričom keď padne číslo 1, vyhráva A, keď padne číslo 6, vyhráva B a keď padne iné číslo, hod opakujú, až kým nepadne 1 alebo 6....

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Spustitelny subor, C++, Eclipse, Debian


Odpovede: 4
Zobrazenia: 180


void, chcem sa ta spytat ci je tento kod dobry pre c++. Dik

Tak som nieco poriesil s tymi GTK tak to tu pisem. Ak mate teda Debian, Eclipse, C++.
Najprv si cez terminal nainstalujte ako root: apt-get install libgtk-3-dev gdb eclipse-cdt build-essential cmake git pkg-config. ja som si nainstaloval ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Spustitelny subor, C++, Eclipse, Debian


Odpovede: 4
Zobrazenia: 180


Ahoj, dakujem za odpoved. uz riesim veci :) ucim sa nielen s eclipsom, ale aj v Debiane som zaciatocnik.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Spustitelny subor, C++, Eclipse, Debian


Odpovede: 4
Zobrazenia: 180


Ahojte, chvilu som to hladal a chcem sa spytat ci neviete ako mam vytvorit spustitelny subor, ktory bude spustitelny aj na inom PC. A tiez ako spravim program s oknom a nielen vypis konzoly? Dakujem

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Porovnanie poli v C++


Odpovede: 4
Zobrazenia: 214


Kedysi davno som sem chodil, ale to bolo hadam aj 10 a viac rokov... teraz nedavno so cital v ceskom IT casopise, nieco take akoze fora su mrtve... ja som chodil na fora rad, aj sa tu poradilo a je mi celkom luto ak sem uz nechodi vela ludi... asi za to naozaj moze aj ten facebook :) mnoho ludi uz j...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Porovnanie poli v C++


Odpovede: 4
Zobrazenia: 214


Ahoj, dakujem za radu, ked som to sem vlozil, tak som si uvedomil, ze to nie je asi moc tazke :-) teraz riesim taku ulohu, ktora je myslim tazka aspon pre mna a preto mi uz asi vsetko pripada tazke... Ale ten prispevok som tu aj tak nechal, pretoze niekde som cital nieco take akoze fora su mrtve, na...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Porovnanie poli v C++


Odpovede: 4
Zobrazenia: 214


Ahojte, ucim sa C++ a neviem ako alebo ci sa daju porovnavat polia napr takym sposobom, ze ked mam pole[10] a pole1[10], tak ci mozem porovnat napr pole[3] so vsetkymi poliami pole1[ ] a najst zhodu. Proste nechcem porovnavat len polia v cykle tak, ze porovnavam len pole[3] s pole1[3] alebo pole[6] ...
Stránka: 1 z 1 [ Vyhľadávanie našlo 25 výsledkov ]




© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF