šušťanie reprakovcaute, nedavno som si kupil nove repraky logitechy z-2300 ..a po kratkom case ked nemam zapnute ziadne zvuky, proste len repraky tak z nich ide take šušťanie...vedeli by ste mi poradit ci to je nejaka chyba v pc (mam len integrovanu zvukovku) alebo ci to je v reprakoch? dakujem. podla mna to nebude v PC (ale mohol som sa seknut). skor by som pozrel, ci ti kabel nejde napr. popri zasuvke a ci to tie repra robia aj ked ich vytiahnes zo zvukovky. Len obcasne sustanie alebo kontinualne? Zvysuje hlasitost sustania pridavanim hlasitosti na reprakoch??? je to normalne ked mas doost nahlas hudbu a momentalne nemas ziadnu pesnicku alebo proste z reprakov nejde zvuk tak to sumi.... no mne susta repraky ked ich zapnem ale nie moc ale tak ze to este z nesem ale zas ked dam naplno zvuk tak viac sustia ..mozno sustia od vyroby .tak ale niektore sustia niektore nie .alebo mozno este jedan vec skusal som ich zapojit do stareho pc do pc zvukovky a ftedy nesustali tusimze alebo len uplen potiksie ale ked ich mam zapojene do zvukovy (v popise) tak sustia viac ...
šušťanie reprakov |