Prepinanie sluchadiel a reprakovDobry, chcel by som sa spytat ako mam dosiahnut aby som si mohol nejako prepinat zvuk medzi reproduktormi a sluchatkami. Sluchatka mam Roccat Kave 5.1, pripajam ich vzdadu do dosky Asus P7H55, ktora ma 8 kanalovy zvuk. Kam mam pripojit reproduktory, aby som len nejako na pocitaci prepol a zvuk by mi isiel cez repraky. Repraky nechcem napajat na predny panel (kabel nedociahne) Dakujem keby si skusil zapojit na predny panel sluchatka? na prednom paneli mam len audio a mikrofon, sluchatka maju 5 kanalov, to znamena ze nemaju 1 jack ale 4 + mikrofon (5) + repraky maju iba 1 jack, su iba stereo // pridané po 19 hodinách 12 minútach od posledného príspevku Neviete nikto? sprav si zariadenie do ktorého zapojíš aj sluchátka aj repráky a potom gombíkom len prepneš kam má ísť signál z pc niečo na štýl výhybky električkovej trati či sa to dá kúpiť už hotové neviem, ale vyrobiť by sa to malo dať keby boli sluchatka aj reproduktory len stereo taky prepinac by bol velmi jednoduchy ale kedze reproduktory ma 5 kanalove, mohlo by to robit problem no vsak preto som sa spytal tu, kebyze su stereo tak s tym nemam problem a ja som rozmyslal tak ze ked mam 7.1 kanalovu zvukovku, z toho 5 kanalov obsadenych, ze by som to strcil niekde do line out, alebo side reprakov a v driveri by som to nejako prepol no len potom bude asi treba softwarovo riadit hlasitost kedze by ti inak hrali aj sluchatka aj repraky neviem aku mas zvukovku daju sa ti tam konfigurovat vystupy? mam to aj v popise, je to VIA VT1708S a da sa konfigurovat ci to hra cez predny panel aj cez jednotlive vstupy No tak sa mi to nakoniec podarilo vyriesit tak, ze som kupil 3,5mm jack rozdvojku na front speakers, takze mam vzadu normalne pripojene tie 5.1 kanalove sluchatka a zeleny konektor je rozdeleny na 2 a z toho 1 ide do reproduktorov. btw: 1 nevyhoda, ta rozdvojka ma asi 3cm a tym mi zabranuje pripojit mikrofon ...
Prepinanie sluchadiel a reprakov |