Zdravím ,
Predvčerom som si kúpil headset Sennheiser GSP 300 . Tento headset som mal vyhliadnutý už dlhšiu dobu , keďže som hľadal nejaký kvalitný headset za dobrú cenu so super mikrofónom , a tento headset to do bodky splňoval .
Nemilé prekvapenie avšak prišlo , keď som zistil že mikrofón šumí . Z nepochopiteľného dôvodu , keďže ak sa pozriete na testy mikrofónu na youtube , tak iným ľudom ide fakt krásne ... Skúšal som sa hrať s hlasitosťou mikrofónu a všetkým , ale šum tam bol aj tak dosť počuť ... Sťahoval som driver na integrovanú grafickú kartu v mojej základnej doske (MSI B150A) , nepomohlo dokonca som stiahol aj "driver" priamo na výrobky od Sennheiseru , ale aj tak nepomohlo ...
Tak by ma zaujímalo , či to môže byť zvukovou kartou ... Pretože keď zapojím môj starý mikrofón (Blue Snowball) ktorý sa zapája cez USB , ide perfektne ... Takže mňa osobne hneď napadlo že to bude zvukovou kartou , ale radšej sa opýtam aj vás , či mi moju teóriu potvrdíte

Pýtam sa jednoducho aj preto , že len z mojej domienky nechcem kupovať zvukovú kartu za niekoľko dalších desiatok eur ...
Ďakujem za každú odpoveď