Odstup sum-zvukJe lepsie cim vacsi alebo cim mensi? Sry nejak mi nedochadza ale mam pocit ze cim mensi nie? odstup cim väcsi je to nejak viditelne pri strednych hlasitostiach ked je rozdiel 11dB? Ale s tym ze co maju tento odstup mensi maju nizsie tony o 20Hz... Ale s tym ze co maju tento odstup mensi maju nizsie tony o 20Hz... ...Toto som akosi nepochopil 11dB je strašne málo, platí že čím nižšia je hlasitosť, tým menší býva odstup signál-šum. Pri 11dB odstupe budeš pekne pomedzi hudbu počuť šum, stará gramofónová platňa by mala tento odstup väčší. ...Toto som akosi nepochopil11dB je strašne málo, platí že čím nižšia je hlasitosť, tým menší býva odstup signál-šum. Pri 11dB odstupe budeš pekne pomedzi hudbu počuť šum, stará gramofónová platňa by mala tento odstup väčší.Ja som myslel ze rozdiel medzi dvoma typmi reprakov je 11db. Ze ci to bude nejak pocut? Sorry zabudol som napisat ze jedny su 85dB a druhe 96dB. Je to rovnaka značka. Lebo záleží aj od kreatívnosti výrobcu pri stanovení hodnoty. To s menej je Genius HF-SW 5.1 a to s vacsim odstupom je Logitech X-230. Pocitim tam rozdiel? 85dB je malo, 96dB je už prijateľná hodnota... Rozdiel bude počuteľný Co to fakt??? Nie len pri najvyssich hlasitostiach? Lebo co som kukal tak napr. Creative maju 80dB. Ja zas az tak velmi narocny nie som tak neviem... ...
Odstup sum-zvuk
|