Miso122: ak je to rusenie grafikou tak je to problem lebo teraz mam zvukovku pripojenu tak ze je nalepena na zadnej strane grafickej karty, druhy PCIe slot mam hned z prednej strany grafiky, ak by som donho pripojl zvukovku, uplne by som nou zakryl ventilatory grafiky ale neskusal som ju pripajat do tohto slotu, vyskusam ci to nahodou nepomoze ale pochybujem...
skusim sa pohrat so softverom ale ked ujo zigo hovori ze tieto asusky maju funkcnu ochranu proti ruseniu tak neviem preco je v hrach tak velky sum
softvare je jednoduchy, prehladny a nieje tam moc co nastavovat
// Spojený príspevok Pia 01.01.16 17:29zistil som, ze sum sposobuje graficka karta MSI GTX 960 GAMING 2G , hru som spustil na integrovanej grafike Intel HD 4600 a sum skoro zmizol, je ho stale pocut ale nieje to take hrozne
je to sklamanie ze nemozem pouzivat zvukovku ktoru som chcel lebo mi ju rusi graficka karta a ku tomu ako bolo spomenute, zvukovka by mala mat kvalitnejsiu ochranu proti ruseniu a pritom je rusenie tak velke...
zvukovku mam zapojenu v PCIe uplne v pravo (bod 1.) a hned vedla je graficka karta, ak by bol jeden PCIe slot uplne vlavo (ako je bod 2.) bolo by to mudrejsie riesenie a vzialenost medzi grafikou a zvukovkou by mozno stacila na minimalny sum
teraz mi neostava nic ine ako zvukovku vratit a poobezrat sa po nejakej externej, ktorej som sa najprv chcel vyhnut ale teraz asi nemam inu moznost, v kvalite zvuku je externa zvukovka mozno este lepsia kedze je mimo kompu a teoreticky by ju nemalo co rusit

dakujem uzivatelovi Miso122 ktory ma naviedol spravnou cestou a dal tip na to, ze rusenie sposobuje grafika