Bud ideš osobne na prepis, alebo mu dáš splnomocnenie, iný spôsob na odhlásenie vozidla na tvoju osobu neexistuje
Na internete nájdeš splnomecnenia určené na prepis vozidla, vieš mu dať len také kde bude uvedené (upravíš si ho sám) že ťa môže zastupovať za účelom prepisu vozdila (bude napísané konkrétne akého = značka, typ, VIN...)
Práva na odvolanie sa vzdávaš v zmysle, akože si si na 100% istý že to chceš a nebudeš po dvoch dnoch špekulovať že to nechceš
So splnomocnením by som problém nemal, problém by som mal s výberom auta, čím dalej od koncernu tým lepšie urobíš
Už si mal dva kýble od koncernu, potrebuješ znova šlapnúť do "slušne povedané kaluže"?
Ja tu mám jednoho pacienta čo kúpil cukríkovú TIP TOP OII 1.6i za 7000€, vyše 1000€ ho stálo radio s NAVI + sada fungel elektronov + pneu, potom zistil že to žerie olej jak besné, až to skončilo tak že motor KO, druhý motor, práca, odťah, nové rozvody zasa 1000€. Plánoval si to nechať, ked už do toho tolko nasypal, ale čuduj sa svete zasa to žralo olej jak benzín, tak to pustil do Aciek za 5500€
Normálne rodený biznismen, kúpiť za 7000€, naliať nech iba 2000€ a ani nie za rok pustiť do Áčiek za 5500€
Za rok prerobiť 3500€, na to treba talent...
Samozrejme verný oslepený koncernista nekúpi iné ako koncern a to som ho tiež upozornoval že či mieni znova šlapnúť do
Passatík 2007 2.0TDI DSG v čiernej metle je na dvore, už sú v pláne 17" (18") elektrony, chiptuning...
No ale prvotné nadšenie trošku opadlo, pri jazde večer zistil že xenony nesvietia ani

, že sa čudujem - ved klasika vypálené paraboly za čočkami, repas iba 200€. OII ktorej sa zbavil svietila lepšie
Hodil to do servisu na výmenu náplní, prišla informácia že dvojhmota v DSG je kaput, no nič, výmena oleja v motore, v DSG + nová dvojhmota bude tak za 600€
Na servis ho objednali za X dní, teší sa z auta...
A čo sa ešte nestalo, rano ani tuk, baterka vyšlahaná do tla z ničoho nič....
Auto má od kupy dva týždne