Zdravím všetkých. Micro Sd. v smartfone s androidom sa mi nedá sformátovať,najprv som to skúšal v smartfone,nešlo to,potom som si stiahol viacej aplikácii do smartfonu,ktoré mali sformátovať micro SD a stiahol som ich s obchod play viacej a nešlo to ani s nimi.Potom som to skúšal cez PC s Google som stiahol najmenej 10 programov a ani tak sa nepodarilo sformátovať kartu. Našiel som postupy s video návodom,cez príkazové riadky vždy program postál v určitom bode a koniec. Neidú ani vymazať obrázky z karty., karta nemá zámok, ani v Adata portáli mi kartu nešlo ani vymazať ani sformátovať. Na koniec som kúpil novú 64Gb. Som si takmer istý,že karta bude nejako zaheslovaná asi vírusom dosť často používam Wifi., musí existovať nejaký spôsob ako ju sformátovať je 32Gb hodila by sa mi ešte,alebo ju mám zahodiť? Dik za radu Jaro Ps aj teraz skúšam ju sformátovať programom SD Cart formater a vyskočila tabulka s nápisom" žltý trojuholnik s výkričníkom a nápis Cannot format write protected card. Ak kliknem na USB Cart Pravým tlačítko myši, naskočí známa vaše dáta môžu byť stratené-odstránením dám ano, naskočí veta Disk je chránený proti zápisu. Ale pri tom Micro Sd nemá spinač.všelijako som ju prezeral.
|