[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.06.07
Prihlásený: 08.10.08
Príspevky: 9
Témy: 5 | 5
NapísalOffline : 26.06.2007 11:11 | select list vo formulári

Prosím vás chcem do joomly spraviť kalkulačku a vo formulari mam select list.
viď.
Kód:

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

<center><h1>Rýchly výber konvektorov</h1></center>

<form action="vypocet.php" method="POST">
Typ konvektora <select name="typkon">
<option value="1">Všetky typy</option>
<option value="2">Podlahové BK, BKV, BKE, BKVE</option>
<option value="3">Lavičkové</option>
<option value="4">Soklové</option>
</select><br><br>

Požadované parametre :<br>

<p style="margin-left: 20px">t<sub>i </sub>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <input name="ti" type="text" maxlength="6" /> &ordm;C</p>
<p style="margin-left: 20px">t<sub>w1 </sub>&nbsp;&nbsp;&nbsp; <input name="tw1" type=“text“ maxlength=“6“ /> &ordm;C</p>
<p style="margin-left: 20px">t<sub>w2 </sub>&nbsp;&nbsp;&nbsp; <input name="tw2" type=“text“ maxlength=“6“ /> &ordm;C</p>
<p style="margin-left: 20px">Q&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <input name="Q" type=“text“ maxlength=“6“ /> W</p>
<p style="margin-left: 20px">L<sub>max </sub>&nbsp; <input name="Lmax" type=“text“ maxlength=“6“/> mm</p><br>
<input type="submit">

</form>


Chcem aby na základe hodnôt:ti, tw1,tw2, Q, Lmax ked vyberiem v select liste Všetky typy tak nech vykoná
Kód:

<form action="vsetky.php" method="POST">

Ak vyberiem Soklové tak nech vykoná
Kód:

<form action="soklove.php" method="POST">

Vedel by mi s tym niekto pomôcť? Prosím som úplny lama a chcem sa toho vela naucit


Offline

Čestný člen
Čestný člen
select list vo formulári

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 26.06.2007 11:20 | select list vo formulári

sak to sprav v tom subore "vypocet.php"
tam daj trebars podmienku alebo switch, ked sa bude $_POST['typkon'] == 4 skript vykona co potrebujes, teda operacie so soklami s tebou zadanymi hodnotami ti tw atd.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.06.07
Prihlásený: 08.10.08
Príspevky: 9
Témy: 5 | 5
Napísal autor témyOffline : 26.06.2007 11:35 | select list vo formulári

to ano, ale vo vypocte mam tabulku, ktora je mimo php a php mi tam hadze len hodnoty. Ale pre kazdu polozku v select liste su ine tabulky a ine vzorce a hodnoty. Da sa nieako tabulka-html vlozit do PHP?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.07
Prihlásený: 06.05.13
Príspevky: 421
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 26.06.2007 13:48 | select list vo formulári

Do hlavicky vsunies:

<script language="javascript">
function OnCh()
{
var lnk;
var i = document.getElementById('typkon').value;
//window.status = i;
switch (i)
{
case "1" : lnk = "a1.php"; break;
case "2" : lnk = "a2.php"; break;
case "3" : lnk = "a3.php"; break;
case "4" : lnk = "a4.php"; break;
}
document.getElementById('formID').action = lnk;
}
</script>


a poopravis <form> a <select> nasledovne:

<form id="formID" action="a1.php" method="POST">
Typ konvektora <select name="typkon" OnChange="OnCh();">

to je vsetko


 [ Príspevkov: 4 ] 


select list vo formulári



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

da sa nastavit sirka vo formulari, prvku select?

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

318

19.09.2008 13:06

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Diakritika vo Formulari

v PHP, ASP

7

616

24.12.2009 13:31

Slappy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapamatanie hodnot vo formulari

v PHP, ASP

14

376

16.10.2008 17:36

Roko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefungujúci popis vo formulári

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

307

22.10.2007 11:01

brano

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kontrola retazca vo formulari

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

671

05.09.2007 14:23

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kontrola zadaneho retazca vo formulari

v PHP, ASP

5

395

29.08.2007 19:15

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zrušenie automatického vypĺňania vo formulári

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

225

05.02.2012 20:07

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Umiestnenie dialogových okien na formulári

v Delphi, Visual Basic

2

642

05.09.2008 22:54

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odstranenie hornej listy na formulari

v Delphi, Visual Basic

2

323

15.04.2010 12:44

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular: presun <option> zo <select> do <select>

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

464

28.09.2009 15:27

tomast7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapamätanie udajov vo formulari po obnoveni

v PHP, ASP

10

490

14.07.2008 13:01

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlacitka na upravu textu vo formulari

v PHP, ASP

3

250

11.11.2007 20:08

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

White List!

v Počítačové hry

7

360

08.03.2012 17:56

MAFI5

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

TODO LIST

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Správy pre vedenie fóra

34

3703

16.06.2006 0:18

JanoF

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Crawler list

v Internetový marketing, SEO, reklama

2

61704

12.05.2007 2:46

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záručný list

v Obchody, reklamácie a právo

1

164

13.07.2017 16:09

michalesku



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF