[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.05.09
Prihlásený: 21.05.11
Príspevky: 25
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 26.01.2011 20:05 | Registre s VB6

chcem sa opytat, ci sa da cez objektove programovanie vo VB6 naprogramovat aby som mohol menit udaje v registroch ?

priklad kliknem na tlacidlo a tym sa zmeni nejaka hodnota v registroch .. da sa to ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.06.10
Prihlásený: 29.02.16
Príspevky: 103
Témy: 11 | 11
NapísalOffline : 26.01.2011 20:24 | Registre s VB6

Najjednoduchsie asi pomocou API funkcií.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Registre s VB6

Registrovaný: 03.01.11
Prihlásený: 21.02.11
Príspevky: 54
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 26.01.2011 20:39 | Registre s VB6

http://support.microsoft.com/kb/145679


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Registre s VB6

Registrovaný: 29.09.07
Prihlásený: 25.04.18
Príspevky: 904
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Nové Mesto ...
NapísalOffline : 26.06.2011 12:56 | Registre s VB6

Ahoj mám problém z jedením programom.

Po skompilovaním a následnom spustení my vyhadzuje tento Msgbox "",vbCritical,"".

Registre s VB6


Ďakujem za akúkoľvek odpoveď.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Registre s VB6

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 26.01.18
Príspevky: 1290
Témy: 9 | 9
Bydlisko: HE
NapísalOffline : 26.06.2011 19:52 | Registre s VB6

imrich píše:
Ahoj mám problém z jedením programom.

Programy nie su na jedenie :rolleyes:

Tato chyba vznikne, ak pracujes s prilis velkymi datami, napr alokacia velmi velkeho pola a podobne. Prever svoj program, ci nepouzivas prilis vela prostriedkov, pripadne sem uverejni svoj zdrojak. Niekto, kto pracuje s VB ti uz potom poradi.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Registre s VB6

Registrovaný: 29.09.07
Prihlásený: 25.04.18
Príspevky: 904
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Nové Mesto ...
NapísalOffline : 26.06.2011 23:31 | Registre s VB6

Žiadna sláva. :oops:

Kód:
Private Sub Form_Load()
Timer1.Interval = 1000
Randomize
            Form1.Top = Int(Rnd * Screen.Height) - Form1.Height
            Form1.Left = Int(Rnd * Screen.Width) - Form1.Width
End Sub

Private Sub Timer1_Timer()
Shell App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe", vbNormalNoFocus
Timer1.Enabled = False
End Sub


// Dúfam že ma nezablokujete??? :oops: :cry:


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Registre s VB6

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 26.01.18
Príspevky: 1290
Témy: 9 | 9
Bydlisko: HE
NapísalOffline : 27.06.2011 15:56 | Registre s VB6

Nepracujem s VB, takze ti neviem pomoct priamo s kodom (nevidim tam nic, co by zralo prostriedky), takze skor, ako ti niekto poradi, ti len dam nejaku tu napovedu: kedze pises, ze skompilovat to ide, tak pouzi debugger a krokuj program, takto asi najskor zistis, kde je problem. Musis byt trpezlivy, ak chces obsirnejsiu pomoc, nie je tu velmi vela uzivatelov so znalostou VB.

// zablokovat ta nie je za co, nestrachuj sa


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Registre s VB6

Registrovaný: 29.09.07
Prihlásený: 25.04.18
Príspevky: 904
Témy: 18 | 18
Bydlisko: Nové Mesto ...
NapísalOffline : 06.05.2012 22:01 | Registre s VB6

Ahojte Chlapi a holky robím jeden project cez Visual Basic 6. Ide mi o to že chcem prečítať jeden údaj z registrov. Cez Windows 7.

Kód:
„HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductId"


Private Sub Command1_Click()
Dim nBufferKey As Long
Dim nBufferName As String
nBufferName = Space(256)
RegOpenKey LOCALMACHINE, "SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion", nBufferKey
RegQueryValueEx nBufferKey, "ProductId", 0, REG_SZ, nBufferName, Len(nBufferName)
Form1.Caption = nBufferName

End Sub
' Zdroj je >http://www.vbforums.com/showthread.php?t=648363<

Skúšal som cez google.com/ rôzne kódy a možnosti a menované číslo sa mi nezobrazuje.
Poprípade mi vyhlasuje že kľuč nemôže otvoriť na čítanie.

Registre s VB6

Ale pritom keď použijem túto spodnú kombináciu kódu len „Ako Správca“.
Tak mi menovaný program naštartuje a aj bez zavaď vypne.

Private Sub XPButton1_Click()
Dim Reg As Object
Set Reg = CreateObject("wscript.shell")
' Suppose Write App to Startup with Computer
Reg.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CURRENTVERSION\RUN\" & App.EXEName, App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe"
End Sub

Private Sub XPButton2_Click()
Dim Reg As Object
Set Reg = CreateObject("wscript.shell")
Reg.RegDelete "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\" & App.EXEName
End Sub

Celý Windows 7 je nejaký divný. Tak napríklad ďalší obrázok???

Registre s VB6 :sick:


Ďakujem za akú koľvek radu. :cry:

Prosím vás nepresúvajte to do sekcie Windows 7 Operačné systémy chcel by som to tu riešiť.


_________________
New - HP ProBook 450 G4 | OS: Windows 10 Pro | CPU: Intel Core i3-7100U (2,40GHz) | RAM: 8 GB DDR4 | SSD: 128 GB + HDD: 1 TB
Old - HP Compaq nx 7400 rok výroby 2006 OS: Windows XP Home Edition. CPU: Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.6 GHz | „Tuning“ RAM: 2GB | HDD: 150 GB
Hovor vždy pravdu aj keby ta to malo bolieť. Ale časom sa ju naučíš počúvať, aj keď tY do očí klamú.
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
 [ Príspevkov: 8 ] 


Registre s VB6



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VB6 - vzdialena komunikacia

v Delphi, Visual Basic

20

888

22.02.2011 22:46

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VB6: Drag and Drop

v Delphi, Visual Basic

6

647

03.11.2008 9:07

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara vo VB6

v Delphi, Visual Basic

5

505

03.03.2012 0:03

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Funkcia vyhladavanie v VB6

v Delphi, Visual Basic

5

533

18.01.2011 19:50

Dybbuk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VB6: WEBBROWSER vsetko zobrazovat v jenom okne

v Delphi, Visual Basic

2

381

27.04.2010 22:18

Patkoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

v Delphi, Visual Basic

8

1747

04.09.2007 20:58

whitewash

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spustit z databazy objekt OLE vo VB6?

v Delphi, Visual Basic

8

910

10.11.2008 10:22

84mischo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registre

v Operačné systémy Microsoft

10

469

01.12.2006 20:50

spipo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registre

v Ostatné programy

12

2020

05.03.2008 18:52

duprdo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

REGISTRE

v Operačné systémy Microsoft

6

561

19.12.2006 21:30

pershing

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registre

v Operačné systémy Microsoft

7

389

11.09.2008 18:35

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

registre

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

620

04.01.2008 11:25

sento

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registre

v Počítačové hry

3

661

09.03.2007 21:44

maross

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registre Windows

v Operačné systémy Microsoft

4

319

30.05.2007 22:22

deejay-z

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zavirene registre

v Operačné systémy Microsoft

8

274

20.02.2011 13:24

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zobrazit registre

v Operačné systémy Microsoft

1

345

14.09.2009 16:32

Milan.H



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF