[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 16.09.07
Príspevky: 13
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 30.08.2007 16:19 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Dobrý deň
Potrebujem kód, aby keď
stlačim na tlačitko aby sa mi spustil .exe
súbor (ako odkaz).
Mám Visual Basic 6.

Ďakujem.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 28.06.15
Príspevky: 2293
Témy: 45 | 45
Bydlisko: ZA
NapísalOffline : 30.08.2007 16:29 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Kód:
ShellExecute(NULL, "open", "C:\\cesta\\program.exe", NULL, NULL, SW_SHOW);

na zaciatku musis mat includnute win32


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 16.09.07
Príspevky: 13
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 30.08.2007 17:51 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Prosím mohol by si mi to dať celé:
Kód:
Private Sub Command1_Click()
ShellExecute(NULL, "open", "C:\\cesta\\program.exe", NULL, NULL, SW_SHOW);
End Sub

Lebo tak mi píše chyby. :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 28.06.15
Príspevky: 2293
Témy: 45 | 45
Bydlisko: ZA
NapísalOffline : 30.08.2007 18:03 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

pardon, nic som nenapisal ^^ zle som si precital tvoj post


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 28.06.15
Príspevky: 2293
Témy: 45 | 45
Bydlisko: ZA
NapísalOffline : 31.08.2007 22:17 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

pretoze to co som nenapisal nebolo VS, takze si vobec nevsimajte co som napisal :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Registrovaný: 02.09.05
Prihlásený: 17.11.10
Príspevky: 155
Témy: 1 | 1

Matrix65 píše:
Prosím mohol by si mi to dať celé:
Kód:
Private Sub Command1_Click()
ShellExecute(NULL, "open", "C:\\cesta\\program.exe", NULL, NULL, SW_SHOW);
End Sub

Lebo tak mi píše chyby. :cry:
Tie parametre typu "string" musis pretypovat na pole znakov (pretoze ShellExecute je WinAPI fcia a ta dokaze pracovat akurat s udaj. typom pole znakov, nieco ako string v jazyku C neexistuje (jedine v C++)).
V delphi by to vyzeralo takto : pchar("C:\cesta\program.exe")..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

Registrovaný: 01.05.07
Prihlásený: 16.09.07
Príspevky: 13
Témy: 8 | 8
Napísal autor témyOffline : 01.09.2007 17:09 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

A v Visual Basic 6????


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.03.07
Prihlásený: 01.03.08
Príspevky: 8
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 02.09.2007 20:25 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

ShellExecute Me.hwnd, "open", "c:\...\program.exe", vbNullString, vbNullString, SW_MAXIMIZE

potřebné deklarace
Public Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
Public Const SW_MAXIMIZE = 3


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.11.06
Prihlásený: 28.12.09
Príspevky: 107
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 04.09.2007 20:58 | Kód na otvorenie .exe suboru v VB6

hmm no ale VB samotny ma fciu Shell ktora na spustanie EXEciek bohate staci.. Keby si s nou ale chcel "spustit" nieco ine ako aplikaciu tak vyhodi error cize tam uz je potrebne vyssie spominane API.


 [ Príspevkov: 9 ] 


Kód na otvorenie .exe suboru v VB6



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvorenie súboru

v Ostatné programy

2

473

30.07.2011 15:37

liveman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

otvorenie súboru CUE a BIN

v Video programy

2

35038

25.09.2006 10:47

palinodsl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvorenie súboru v Google Chrome

v Sieťové a internetové programy

0

439

25.08.2011 20:20

Hanoj

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Riešenie pre otvorenie txt súboru 1x

v Ostatné

15

331

16.09.2017 13:12

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvorenie suboru z Al Zip-u

v Video programy

2

1570

10.10.2008 22:18

vazovski

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvorenie .exe v Visual Basic 2008 Express

v Delphi, Visual Basic

1

626

14.02.2009 22:05

eragon124

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VBA Code pre otvorenie Word súboru inak

v Delphi, Visual Basic

0

423

09.03.2015 14:46

robeno67

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie .exe suboru

v Ostatné

5

1576

01.05.2011 22:51

achiles142

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako získať zdrojový kód vzdialeného súboru

v PHP, ASP

8

637

04.11.2011 17:03

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spustenie EXE suboru pomocou PHP

v PHP, ASP

4

243

07.02.2014 13:46

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so spustením exe súboru.

v Operačné systémy Microsoft

16

241

24.08.2017 13:53

Trajan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie EXE súboru v delphi

v Delphi, Visual Basic

1

376

05.08.2012 12:54

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VB6 - vzdialena komunikacia

v Delphi, Visual Basic

20

925

22.02.2011 22:46

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Registre s VB6

v Delphi, Visual Basic

7

616

06.05.2012 22:01

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara vo VB6

v Delphi, Visual Basic

5

518

03.03.2012 0:03

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VB6: Drag and Drop

v Delphi, Visual Basic

6

664

03.11.2008 9:07

B.A.X.O



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF