[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.10
Prihlásený: 01.05.10
Príspevky: 6
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 18.04.2010 23:19 | registration script

prosim vas čo je natomto scripte zleho ? .... vždy ked dam dam register tak ma hodi na web providenta... a v databaze sa nič neprida ... vkuse vypisuje ze je empty ... ;(


regsitration.html
Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />

<title>Dokument bez názvu</title>

</head>

<body><form name="login" method="post" action="register.php">
<table border="0" width="225" align="center">
    <tr>
        <td width="219" bgcolor="#999999">
            <p align="center"><font color="white"><span style="font-size:12pt;"><b>Registration</b></span></font></p>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td width="219">
            <table border="0" width="282" align="center">
                    <tr>
                        <td width="116"><span style="font-size:10pt;">Name:</span></td>
                        <td width="156"><input type="text" name="name" maxlength="100"></td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <td width="116"><span style="font-size:10pt;">Email:</span></td>
                        <td width="156"><input type="text" name="email" maxlength="100"></td>
                    </tr>
                <tr>
                    <td width="116"><span style="font-size:10pt;">Username:</span></td>
                    <td width="156"><input type="text" name="username"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td width="116"><span style="font-size:10pt;">Password:</span></td>
                    <td width="156"><input type="password" name="password"></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td width="116">&nbsp;</td>
                        <td width="156">
                            <p align="right"><input type="submit" name="submit" value="Submit"></p>
                        </td>
                </tr>
            </table>
        </td>
    </tr>
    <tr>
        <td width="219" bgcolor="#999999">&nbsp;</td>
    </tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

registration.php
Kód:
<?php

//Database Information

$dbhost = "---------";
$dbname = "-------";
$dbuser = "-------";
$dbpass = "------";

//Connect to database

mysql_connect ( $dbhost, $dbuser, $dbpass)or die("Could not connect: ".mysql_error());
mysql_select_db($dbname) or die(mysql_error());

$name = $_POST['name'];
$email = $_POST['email'];   
$username = $_POST['username'];
$password = md5($_POST['password']);


$checkuser = mysql_query("SELECT username FROM users WHERE username='$username'");

$username_exist = mysql_num_rows($checkuser);

if($username_exist > 0){
    echo "I'm sorry but the username you specified has already been taken.  Please pick another one.";
    unset($username);
    include 'register.html';
    exit();
}


$query = "INSERT INTO users (name, email, username, password)
VALUES('$name', '$email', '$username', '$password')";
mysql_query($query) or die(mysql_error());
mysql_close();

echo "You have successfully Registered";


$yoursite = ‘web’;
$webmaster = ‘webmaster’;
$youremail = ‘youremail’;

$subject = "You have successfully registered at $yoursite...";
$message = "Dear $name, you are now registered at our web site. 
    To login, simply go to our web page and enter in the following details in the login form:
    Username: $username
    Password: $password
   
    Please print this information out and store it for future reference.
   
    Thanks,
    $webmaster";
   
mail($email, $subject, $message, "From: $yoursite <$youremail>\nX-Mailer:PHP/" . phpversion());
   
echo "Your information has been mailed to your email address.";

?>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
registration script

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 19.04.2010 8:17 | registration script

action="register.php", ale tvoj skript sa vola registration.php ;)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.10
Prihlásený: 01.05.10
Príspevky: 6
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 22.04.2010 19:15 | registration script

kokos... diky moc totalne primitivna chyba... :D... este mam otazku k tomu echo "You have successfully Registered";
povedzme že nechcem aby my to otvorilo na čistej novej strane ... ale napr. hned pod "Submit"


Offline

Užívateľ
Užívateľ
registration script

Registrovaný: 22.10.05
Prihlásený: 13.12.17
Príspevky: 430
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 23.04.2010 22:19 | registration script

potom asi jedine JS, konkretne AJAX


_________________
kdo si hraje nezlobi
Offline

Čestný člen
Čestný člen
registration script

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 23.04.2010 23:42 | registration script

snake2 - čože? A to už prečo?

kablik159 - proste nebudeš odosielať formulár na ďalší súbor, ale priamo na ten, v ktorom vypĺňaš dáta. Aby som ti to nejak jednoducho vysvetlil, tak (dávaj pozor na názvy súborov, sú dosť podobné):
1. terajší súbor registration.html musíš zmeniť na php súbor, aby sa to neplietlo tak napr. register.php
2. atribút action vo forme odošleš na ten súbor, z ktorého odosielaš dáta, čiže
Kód:
<form name="login" method="post" action="register.php">

3. na začiatok toho súboru si pridáš podmienku na overenie odoslania formulára (čiže napr. if(isset($_POST["submit"]))) a do nej vložíš to, čo máš v súbore registration.php + všetky texty, ktoré tam vypisuješ pomocou echo priradíš do nejakej premennej (čiže napr. $info = "You have successfully Registered";) a to potom vypíšeš pod tým formulárom.

Je to narýchlo spísané, ale princíp by si z toho mal pochopiť.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.10
Prihlásený: 01.05.10
Príspevky: 6
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 25.04.2010 17:46 | registration script

shaggy píše:
snake2 - čože? A to už prečo?

kablik159 - proste nebudeš odosielať formulár na ďalší súbor, ale priamo na ten, v ktorom vypĺňaš dáta. Aby som ti to nejak jednoducho vysvetlil, tak (dávaj pozor na názvy súborov, sú dosť podobné):
1. terajší súbor registration.html musíš zmeniť na php súbor, aby sa to neplietlo tak napr. register.php
2. atribút action vo forme odošleš na ten súbor, z ktorého odosielaš dáta, čiže
Kód:
<form name="login" method="post" action="register.php">

3. na začiatok toho súboru si pridáš podmienku na overenie odoslania formulára (čiže napr. if(isset($_POST["submit"]))) a do nej vložíš to, čo máš v súbore registration.php + všetky texty, ktoré tam vypisuješ pomocou echo priradíš do nejakej premennej (čiže napr. $info = "You have successfully Registered";) a to potom vypíšeš pod tým formulárom.

Je to narýchlo spísané, ale princíp by si z toho mal pochopiť.




tak až som dobre pochopil...
1. tam kde mam form hej povedzme že to je registration.php by mal vypadať asi takto ? cca?
Kód:
<?php   
if(isset($_POST["Submit"]))
{
   echo "$sorry";
   echo "$successfully";
   echo "$email";
}


?>
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" >
<html>
<head>....
......


a register.php asi takto ? teda všetko ostava iba echo nahradiť premennou? napr.?
Kód:
....
$successfully = "You have successfully Registered";
.....

takto som to pochopil ja .. ale ked to skúsl tak mi načítalo ..../register.php a biele okno nič ... :/


Offline

Čestný člen
Čestný člen
registration script

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 25.04.2010 17:56 | registration script

Zle si to pochopil, skús si to prečítať ešte raz.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.10
Prihlásený: 01.05.10
Príspevky: 6
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 25.04.2010 23:25 | registration script

nechapem...mam spraviť register.html a register.php len jeden a to ich zlúčiť? či ? ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 25.04.2010 23:55 | registration script

len jeden s koncovkou .php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.10
Prihlásený: 01.05.10
Príspevky: 6
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 26.04.2010 0:09 | registration script

no ok spravil som jeden hodil som to všetko do register.php .... nad <form>... som dal <?php
if(isset($_POST["Submit"]))
a dalej kody k databáze akurat že mi z toho vyšlo toto
Kód:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user '---'@'localhost' (using password: YES) in --------/Create-Account.php on line 44

nedokaze sa mi pripojit k databaze to uz fakt neviem prečo


 [ Príspevkov: 10 ] 


registration script



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Disable Registration

v Redakčné systémy

1

851

14.10.2006 14:47

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Unique Registration Hash

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Redakčné systémy

35

4404

05.07.2008 18:18

f0llower~

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Log IP Address on Registration

v Redakčné systémy

0

513

14.10.2006 15:04

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v JavaScript, VBScript, Ajax

13

229

15.05.2014 17:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

164

04.06.2012 16:54

GooderSvk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

script

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

662

13.03.2008 21:12

buslo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v Ostatné

8

744

01.09.2007 14:15

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bazar (script)

v Redakčné systémy

0

636

05.02.2011 15:19

capricorn7

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sms script

v PHP, ASP

10

1000

12.07.2009 11:59

SiAdAk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Video Script

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

209

28.03.2017 18:41

Zavislak22

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload script

v PHP, ASP

3

710

30.05.2009 3:01

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Guertbook script

v PHP, ASP

5

288

11.01.2010 18:10

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc script

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

668

11.04.2008 19:49

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

GOOGLE SCRIPT

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

135

05.11.2015 10:51

Dadko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload script

v PHP, ASP

7

1634

21.08.2006 16:33

wlacho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

blbne script

v PHP, ASP

2

297

13.08.2011 16:26

juho



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF