[ Príspevkov: 15 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41
NapísalOffline : 23.06.2009 14:15 | Hladam script

Dobry den nema niekto tento script?

http://www.hotscripts.com/listing/image-uploader/

http://72.14.221.132/translate_c?hl=sk& ... gKZXPwuXug

Cez google by bolo asi tazke ho hladat kedze sa vola image uploader.Moc by mi to pomohlo :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hladam script

Registrovaný: 06.11.08
Prihlásený: 30.11.17
Príspevky: 3087
Témy: 83 | 83
Bydlisko: Trnava
Vek: 25
NapísalOffline : 23.06.2009 14:31 | Hladam script

neviem ci to bude spravne a uplne super ale poznam nieco taketo

Kód:
<html>
<head>
<title>Odosielanie suboru</title>
</head>
<body>
 <?php
 if (isset($_FILES['fupload']))
 {
  $nazov_suboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
  $ciel = "subory/". $_FILES['fupload']['name'];
  move_uploaded_file($nazov_suboru, $ciel)
  || die("preneseny subor nemozno skopirovat");
 }
 ?>

 <form enctype="multipart/form-data"
   action="<?php print $_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post">
   <p>
    <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="10000000">
    <input type="file" name="fupload" style="width: 500px;"><br>
    <input type="submit" value="Odoslat">
   </p>
  </form>
</body>
</html>


samozrejme ze do premennej $ciel mozes zadat inu cestu (najlepsie priecinok kde mas aj dany php subor). Este poviem ze sa to netyka len obrazku ale uploaduje to aj ine typy suborov


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 23.06.2009 14:37 | Hladam script

Dik za snahu ;) Ale ja hladam konkretne tento pretoze ak som dobre pochopil tak by mal po uploade vygenerovat normalny link na stiahnutie aj v tvare phpBB.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hladam script

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 23.06.2009 14:38 | Hladam script

sak to nieje najmensi problem dorobit :)


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 23.06.2009 14:44 | Hladam script

No lenze ja neviem programovat v PHP :oops: Takze je to pre mna nemozne. :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hladam script

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 23.06.2009 15:05 | Hladam script

Kód:
<html>
<head>
<title>Odosielanie suboru</title>
</head>
<body>
 <?php
 if (isset($_FILES['fupload']))
 {
  // osetri si velkost suboru aj cez php
  $velkost = $_FILES['fupload']['size'];
  $max_velkost = 10000000;
  $nazov_suboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
  $ciel = "subory/". $_FILES['fupload']['name'];
  if ( $velkost > $max_velkost ){
  $chyba = "Velkost ja vacsia ako je povolene! <br>";
  }
  //osetri si typ suborov, kedze chces len obrazky tak takto, popr dopln formaty
  $check = $_FILES['fupload']['type'];
  if ($check != "image/jpeg"){
  $chyba .= "Povolený len JPG formát!<br />";
  }


  if (!isset($chyba)){
  if(move_uploaded_file ($nazov_suboru, $ciel)){
  echo "Obrázok bol nahratý úspešne.<br />";
  echo "<b>Linky na obrazok: </b><br />";
  echo "[img] http://tvojweb.sk/$ciel [/img] <br />";
  }
  }else{
  echo $chyba;
 }
 }
?>

 <form enctype="multipart/form-data"
   method="post">
   <p>
    <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="10000000">
    <input type="file" name="fupload" style="width: 500px;"><br>
    <input type="submit" value="Odoslat">
   </p>
  </form>
</body>
</html>


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 23.06.2009 15:28 | Hladam script

Heh je to super.Ale na moj ucel (nahravanie z fonu) nevhodne :? Pretoze ten link sa mi nebude dat skopirovat.Da sa skopirovat jedine v tedy ak je v nejakom ramceku..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hladam script

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 23.06.2009 18:45 | Hladam script

tak to daj do niejakeho inputu, napr:

riadok
Kód:
echo "[img] http://tvojweb.sk/$ciel [/img] <br />";


nahrad tymto:
Kód:
echo "<input type='text'value='[img] http://tvojweb.sk/$ciel [/img]' readonly='readonly'><br>";


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 23.06.2009 21:05 | Hladam script

a nedalo by sa spravit aby som mohol do toho ramceku aj kliknut?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hladam script

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 1227
Témy: 86 | 86
NapísalOffline : 23.06.2009 21:09 | Hladam script

zmaz to readonly='readonly' ale to bude moct potom uzivatel aj zmenit popr zmazat a moze sa stat ze omylom a tym padom pride o link...


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 23.06.2009 21:36 | Hladam script

jeeej vdaka ;) este sa chcem spytat na jednu chybicku krasy..Ta mezdzera co je za "link [/img]" sa asi neda odstranit vsak?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hladam script

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 23.06.2009 21:50 | Hladam script

da sa, nijak neovplyvnuje vec... ja som dakedy davno pouzil toto

Kód:
<table align="center">
   <tr>
     <td><input type="text" value="[url=http://images.grafika4u.sk/obrazky/voda-s-rukou-1119667877.jpg][img]http://images.grafika4u.sk/thumb/voda-s-rukou-1119667877.jpg[/img][/url]" size="40" onclick="select(this)"></td>
     <td>Fórum</td>
   </tr>
   <tr>
      <td><input type="text" value='<a href="http://images.grafika4u.sk" title="Grafika4u image tool"><img src="http://images.grafika4u.sk/thumb/voda-s-rukou-1119667877.jpg" width="700" height="525" alt="Grafika4u">' size="40" onclick="select(this)"></td>
      <td>Stránka</td>
   </tr>
   <tr>
      <td><input type="text" value='http://images.grafika4u.sk/?image=voda-s-rukou-1119667877.jpg' size="40" onclick="select(this)"></td>
      <td>Ukázať obrázok</td>
   </tr>
   <tr>
      <td><input type="text" value='http://images.grafika4u.sk/obrazky/voda-s-rukou-1119667877.jpg' size="40" onclick="select(this)"></td>
      <td>Cesta k obrázku</td>
   </tr>
</table>


si iba pomen cesty k obrazkom :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 24.06.2009 19:09 | Hladam script

mam presne to co potrebujes ale chces nahravat len obrazky alebo aj nejake ine subory?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.09
Prihlásený: 28.05.11
Príspevky: 179
Témy: 41 | 41
Napísal autor témyOffline : 25.06.2009 10:29 | Hladam script

Aj subory ak by si to mal tak by si ma velmi potesil ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.06.08
Prihlásený: 31.05.16
Príspevky: 81
Témy: 19 | 19
NapísalOffline : 25.06.2009 17:29 | Hladam script

no sry ja mam len na obrazky
link na ukazku http://slappy.mzona.eu/up/
(designom sa nezatazuj)


 [ Príspevkov: 15 ] 


Hladam script



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladam Script

v Webdesign

5

210

30.05.2015 13:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Php galeria hladam script

v PHP, ASP

0

115

17.02.2013 1:09

onkel1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hladam script na aktuality

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

251

16.09.2010 21:17

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hľadám jQuery File upload script

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

300

14.04.2011 18:35

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladam programatora (php, MySQL, html, java script)

v Ponuka práce

2

1209

29.01.2008 8:21

mond

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladam programatora + kodera (php, MySQL, html, java script)

v Ponuka práce

1

767

18.01.2008 14:12

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hladam zdatneho PHP/JS/AJAX... kodera pre komunikacny script

v Ponuka práce

1

829

20.09.2008 18:53

Hack2er

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

script

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

662

13.03.2008 21:12

buslo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v Ostatné

8

744

01.09.2007 14:15

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v JavaScript, VBScript, Ajax

13

229

15.05.2014 17:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Script

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

164

04.06.2012 16:54

GooderSvk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Externý script

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

373

04.02.2010 19:05

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reboot script

v Operačné systémy Unix a Linux

0

115

27.11.2012 16:20

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

event script

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

280

24.11.2010 18:40

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

script posuvanie

v PHP, ASP

6

310

10.05.2008 17:03

waresko18

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pastebin script

v PHP, ASP

1

376

24.08.2007 23:31

cr3at0r



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF