[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Quiz php

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 08.01.17
Príspevky: 294
Témy: 84 | 84
Bydlisko: Ocova-Zvolen
NapísalOffline : 08.03.2016 9:05 | Quiz php

Mam taky problem moc sa to php nerozumiem iba tak z kus
Hladam na nete taky kod a neviem to vobec tako najst aspon neviem ani ako to mam hladat
Ide o to že chcem taky dotaznik kde bude napr 5 otazok take na vyber možnosti
Priklad
Kolko mam rokov :
a: 20
b: 30
c : 40
b : 50
A po odoslani ked da napr 20(a) zobrazi sa 20 ročni človek ked da 30 tak 30 ročny a tak dalej dakujem velmi pekne za pomoc dufam že ma chapete :)


_________________
najdivset koMoj život
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Quiz php

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12295
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 08.03.2016 10:19 | Quiz php

A čo si už skúšal? Alebo len čakáš kým to niekto za teba urobí?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Quiz php

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 16.01.17
Príspevky: 2009
Témy: 70 | 70
Bydlisko: Považská By...
NapísalOffline : 08.03.2016 14:15 | Quiz php

Ak chceš aby sa to menilo na zaklade toho, kolko ma rokov tak by som to poriešil cez js.


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Quiz php

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 08.01.17
Príspevky: 294
Témy: 84 | 84
Bydlisko: Ocova-Zvolen
Napísal autor témyOffline : 09.03.2016 14:34 | Quiz php

už som to skusal cez Quiz taky čo som nasiel na nete taky kod skusal som ho upravit ale on vie len vyhodnotit 1 alebo tak a neviem to zmenit
A ani neviem či niečo take sa ta upravit na moje potreby


_________________
najdivset koMoj život
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Quiz php

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 16.01.17
Príspevky: 2009
Témy: 70 | 70
Bydlisko: Považská By...
NapísalOffline : 09.03.2016 15:06 | Quiz php

Ty nehladaj quiz ale toto je klasicky formular. Uzivatel odklikne moznost a server mu zobrazi vysledok podla toho kolko rokov poslal vo formulari. Ale ja by som to robil client-side aby videl vysledok hned po zakliknuti a nemusel by cakat pozial sa mu stranka nacita po odoslani formu, ako som pisal, cez js/ajax.


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Quiz php

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 16.01.17
Príspevky: 14472
Témy: 65 | 65
Bydlisko: Žilina
Vek: 29
NapísalOffline : 09.03.2016 16:02 | Quiz php

Ak len "hľadáš taký kód", tak sa na to rovno vykašli. Najskôr sa treba naučiť programovať.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Quiz php

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 08.01.17
Príspevky: 294
Témy: 84 | 84
Bydlisko: Ocova-Zvolen
Napísal autor témyOffline : 09.03.2016 18:18 | Quiz php

Takže moj problem vyriešeny
Kód:
<form action="home.php" method="post">
<p>Tvoje meno : <input type="text" name="meno"></p>
<p>Tvoj vek : <input type="text" name="vek"></p>
<p>Chcem napoj : <input type="radio" name="napoj"
  value="kava"> kava
 <input type="radio" name="napoj"
  value="caj" checked="checked"> caj
 <input type="checkbox" name="cukor"> s cukrom</p>
<p>
  <input type="submit" value="Odošli">
</p>
</form>
<?php

if (!$_POST) {
echo "Formulár ešte nebol odoslaný";
}
else {
echo "Ahoj volas sa ".$_POST["meno"]." a mas ".$_POST["vek"]." rokov.";
}


?>
<?php
$napoj
 = ($_POST['napoj'] == "kava") ? "<img src='kava.png'>" : "<img src='caj.png'>";
if (isset($_POST['cukor']))
 echo "Prajem si  $napoj  s cukrom.";
else
 echo "Prajem si $napoj bez cukru.";
?>

:)


_________________
najdivset koMoj život
 [ Príspevkov: 7 ] 


Quiz php



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie suboru php a vlozenie php scriptu

4

857

07.05.2010 14:02

DeiForm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP nevie precitat .PHP

8

424

18.03.2011 19:21

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php ->mysql ->php Help.zoradit

4

273

20.06.2009 12:44

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

2

91

08.04.2016 20:44

5had0w

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

1

2417

09.06.2005 22:39

johny128

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

1

504

31.05.2007 16:24

kmsa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP

18

914

01.01.2009 19:22

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP formular

8

488

09.10.2008 14:46

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria php

4

853

28.01.2009 20:52

tominokk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP Jazyky

4

84

07.02.2013 20:22

MicQo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP scrollovanie

3

119

07.11.2013 22:49

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP explode ...

2

470

13.10.2010 14:45

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP znalci

20

776

19.06.2008 20:26

zero0x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP editor

10

869

21.02.2007 16:46

martin90

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP help

1

431

25.03.2008 9:29

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP Prispevky

13

699

05.08.2006 23:35

VLADIS007



Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF