Haha, no moja vlastna to nechape takze cudzia zena to uz pochopit nemoze vobec:) ale ved od toho tie zeny mame, aby sme sa aspon trochu drzali na uzde:) ja sa ale asi moc nedrzm, kedze som pridal stvrty monitor:) musim updatovat foto.
No ja to doma zatial nemam nejako extra. Hry velmi nehravam, ale masinu som teraz kupoval novu. Ale na nieco podobne sa tesim, ked budem mat zivnost abo firmu a budem si robit kancel. Samozrejme ze to nebude toto doslova, tam sa budem hrat aj s nabytkom atd. ale bude to moja "small big toy & game"
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
uff, keby nieco, tak odfot ako ti bude svietit izba to bude drahy ohnostroj..
ale paradicka, fakt pekne spravene.. (zena tam pochopi len tu postel podla mna - ale ved preto ich lubime)
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď