Problém s nahrávaním a prehrávanímZdravím Už od kúpy počítača sa pasujem s problémom ktorý predstavuje blbé ako nahrávanie tak aj prehrávanie zvuku. Keď nahrám zvuk s notebooku, a následne s desktopu je to neporovnateľné - na notebooku je to 100x lepšie. Je možné že to bude integrovanou zvukovkou v PC ? Môj počítač je osadený touto základnou doskou (neviem to na isto pretože PC je v oprave a nemám možnosť si to overiť ale myslím že je to táto) do ktorej mám napojený mikrofón a tak isto reproduktory. Prosím poraďte už neviem čo s tým. Myslíte že by to vyriešila kúpa tejto zvukovky ? Ďaujem za odpovede a prípadnú pomoc môže to byť aj kvalitou mikrofonu Skus pripojit k notebooku ten mikrofon, ktory pouzivas pri PC.. Vtedy by sa mal integrovany mikrofon vypnut a budes pocut, aka je kvalita nahravky.. Ak bude zla, je chyba v mikrofone.. Presne to som skúšal, po nahraní audia z notebooku je nahrávka omnoho zreteľnejšia, čistejšia a bez šumu. Kdežto na PC (kde bola nahrávka nahraná tým istým mikrofónom) je kvalita o dosť horšia (šum, slabá hlasitosť ...) Skúšal si zmeniť nastavenia v ovládačoch ako je redukcia šumu a zvýšenie zisku? Skúšal, nastavenie je presne také isté ako na ntb a stále to nahráva v shit kvalite. ...
Problém s nahrávaním a prehrávaním |