[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 02.05.2007 15:17 | Problém s medzerami

Ide o to že keď zadám viac medzier zaráta iba jednu, aký je na to príkaz PHP?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problém s medzerami

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 02.05.2007 15:38 | Problém s medzerami

myslim ze potrebujes
Kód:
 


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Problém s medzerami

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.05.2007 15:39 | Problém s medzerami

nepametam si aky presne ma znak medzera, ale napriklad zalomenie riadku mas \n. tak nieco podobne bude mat aj medzera, si niekde vygugli. a to by som potom nahradil cez ereg_replace() za  


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
Napísal autor témyOffline : 02.05.2007 15:44 | Problém s medzerami

Nie skôr takého štýlu ako je NL2BR na riadky že keď spracuvávam aby som mal text taký aký som zadal leby mi ignoruje TABy, 2 a viac medzier.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problém s medzerami

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 05.05.2007 9:32 | Problém s medzerami

Len tak zo zaujímavosti som to skúsil pre všetky písmená a toto z toho vzniklo.

Čiže \n a \r je zalomenie riadku a \t tabulátor. Ostatné nefungujú. Asi ti to nepomôže.   je istota.

Rozdiel medzi \n a \r veľmi nevidím. V jednej knižke som sa stretol s informáciou, že na oddelenie hlavičiek pri posielaní elektronickej pošty PHP skriptom sa jednotlivé hlavičky oddeľujú znakmi \r\n.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Problém s medzerami

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 05.05.2007 10:21 | Problém s medzerami

p360t píše:
V jednej knižke som sa stretol s informáciou, že na oddelenie hlavičiek pri posielaní elektronickej pošty PHP skriptom sa jednotlivé hlavičky oddeľujú znakmi \r\n.

aj ja som sa v jednej knizke stym stretol pri posielani emailov a tam to bolo v podstate visvetlene ze to zalomi riadok a zo zarukou to tak ostane


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 05.05.2007 14:06 | Problém s medzerami

/r je na navrat na zaciatok riadku tusim


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problém s medzerami

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 05.05.2007 15:14 | Problém s medzerami

http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=177 :-)
Myslím, že na windows serveroch, alebo kde sa musí používať namiesto \n práve \r\n. Ale to už si nie som istý O:-)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.01.07
Prihlásený: 14.04.11
Príspevky: 241
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 05.05.2007 15:34 | Problém s medzerami

/r/n (alebo /n/r ?? :rolleyes: ) sa pouziva pri formatovani textu napr v C#. keby bolo len jedno z toho, cize bud len /n alebo len /r tak na novy riadok to nepreskoci


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Problém s medzerami

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 05.05.2007 20:11 | Problém s medzerami

http://galaxy.ps.uci.edu/users/esirko/howto/crlf.html
ide o to ze unix pouziva na oznacenie konca riadku iba LF (\n) a windows CRLF (\r\n)


 [ Príspevkov: 10 ] 


Problém s medzerami



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhľadávanie s medzerami

v PHP, ASP

4

359

11.07.2011 10:26

PROpheT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Atribut ID s medzerami

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

312

05.01.2010 20:59

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rozsekanie mp3 s medzerami

v Zvuk

9

430

21.10.2007 17:47

mistr85

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako skopirovat text s medzerami s PDF do ODT

v Ostatné programy

1

127

01.11.2017 15:00

cinematik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

M Firefox problém so sťahovaním a GCH problém s updatom

v Sieťové a internetové programy

0

171

23.01.2015 16:06

Stary

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so zobrazovaním www stránok, problém užívateľa

v Operačné systémy Microsoft

17

760

23.03.2009 10:41

FERDA23

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Battlefield 3 SKIDROW problem + win7 problem

v Počítačové hry

1

369

22.09.2012 23:51

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Záhadný problém s PC... problém procesora?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v AMD - Advanced Micro Devices

45

2213

26.04.2012 11:14

netpeter77

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s MB ASUS P5K - problém s Realtek

v Ovládače

4

968

14.06.2008 10:36

$ph!nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s HDD / Problém s bootovaním

v Pevné disky a radiče

4

314

22.02.2013 14:08

lucifer666x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém?

v Pamäte

17

958

05.01.2009 20:21

KingTommy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v AMD čipové sady

5

273

27.06.2011 14:46

Semp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem

v Antivíry a antispywary

4

509

31.07.2008 19:10

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem !

v Operačné systémy Microsoft

1

426

07.08.2008 14:49

zmija31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem?

v Ostatné

2

415

26.03.2009 19:27

Ominous

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém

v nVidia grafické karty

5

143

14.03.2015 21:16

brmbo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF