[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.06
Prihlásený: 21.09.16
Príspevky: 96
Témy: 48 | 48
NapísalOffline : 28.04.2008 21:08 | Prilis velky objem dat?

Ahojte,neviete mi poradit, ci ma PHP obmedzenu velkost objemu dat pri uploadovani? Nikde som to nenasiel.
Snazim sa spravit jednu stranku, kde by sa dali vkladat obrazky cez web, sposobom <input type='file' name='foto1' /> atd. A aby sa ich dalo vlozit viac naraz (napr. 40).
Ked som ich tam dal 40, ktore mali malu velkost(niekolko kB), tak nebol problem. Ale ked som tak skusal fotky (cca. 2MB) tak uz bol problem. Jednoducho sa to tvari, ako keby som tam ziadnu nedal. Robi mi to pri prekroceni cca. 20MB.
Je to niekde v nastaveniach???
dik


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.04.2008 21:41 | Prilis velky objem dat?

Zalezi od nastaveni, ale default hodnoty pre max. velkost uploadnuteho suboru je 2MB (v nastaveniach upload_max_filesize) a max. velkost prenasanych post dat z formulara je 8MB (v nastaveniach post_max_size)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 29.04.2008 8:16 | Prilis velky objem dat?

aj ja sa chcem opýtať na niečo podobné. keď si chcem zmenšiť fotky z môjho foťáku, tak sa mi to nechce robiť ručne. tak osm si napísal script, ktorý mi z jednej zložky vytihane fotky a do druhej spraví ich zmenšené kópie. takže teraz mi stačí fotky, ktoré chcem zmenšiť dať do jedneho adresara a nemusim sa preklikavať. to je v pohode, ale keď dám naraz zmenšiť viac ako 13 fotiek (1fotka= cca 2MB) tak po tej trinástej fotke mi vypíše nejakú chybu, že bol prekročený limit. zrejme limit na spracuvávanie skriptu (tuším 30 sekúnd).. dá sa nejako tak spraviť aby sa ten limit ignoroval? teda iba v tom jednom scripte..


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Správca fóra
Správca fóra
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.04.2008 8:44 | Prilis velky objem dat?

spustas to u seba doma alebo na nejakom hostingu?

ak doma:
- ak nemas zapnuty safe mode, tak mozes max. cas behu skriptu nastavit cez set_time_limit() - pre dany skript, inak priamo v php.ini globalne cez max_execution_time (ale to asi nechces)

ak na hostingu:
- tak tam to pravdepodobne sam nezmenis


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 29.04.2008 9:26 | Prilis velky objem dat?

púšťam to doma :) presne toto som potreboval, ďakujem pekne :)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.06
Prihlásený: 21.09.16
Príspevky: 96
Témy: 48 | 48
Napísal autor témyOffline : 29.04.2008 10:42 | Prilis velky objem dat?

ja to tiez pustam doma, zmenil som to aj pomocou
ini_set('memory_limit','332M');
ini_set('post_max_size','332M');
ini_set('upload_max_filesize','332M');
ini_set("max_execution_time",0);

aj v php.ini, nic nefunguje.

Ale vyzera to ako keby sa vobec nic neposlalo, pretoze to odosielam tlacidlom <input type="submit" value="Odoslať" name="odoslat" /> a dal som si vypisat ci isset($_POST['odoslat']) a on neni
dalej som dal ci $_POST['odoslat']=="Odoslať" ale samozrejme ani to.
Neodosle sa mi z formulara ani textove pole, ani ... nic
A to ked dam cca. 20MB a viac, inak to ide v pohode

Viete niekto pomoct???


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.04.2008 10:58 | Prilis velky objem dat?

a restartol si si server?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.09.06
Prihlásený: 21.09.16
Príspevky: 96
Témy: 48 | 48
Napísal autor témyOffline : 29.04.2008 11:17 | Prilis velky objem dat?

stenley píše:
a restartol si si server?

Uz ano :D
A uz to ide :lol:
dik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 10.02.08
Prihlásený: 15.05.17
Príspevky: 2270
Témy: 48 | 48
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 29.04.2008 18:02 | Prilis velky objem dat?

Ja to tez spustam doma, ale nechce mi ten script, podobny ako ma emer, vobec spustit, respektive, ked si chcem zmensit jednu fotku o velosti cca 700 Kb, tak mi vypise nedostatok pamäti. Moze to byt tym, ze mam RAM len 256?


_________________
WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 01.10.06
Prihlásený: 27.09.15
Príspevky: 1979
Témy: 114 | 114
Bydlisko: your momma'...
NapísalOffline : 29.04.2008 20:42 | Prilis velky objem dat?

Skor tym, ze mas nastavene nejake obmedzenie v php.ini, neviem presne ktora premenna to je, myslim ze "memory_limit". To si daj na neviemkolko MB. Ja som v pohode zmensil okolo 30 fotiek na servery kde je max_execution_time 30 a memory_limit okolo 100 (samozrejme zalezi od ostatneho zeleza)

Ostatne operacie budes muset robit na svojom PC alebo zmenit php.ini


_________________
duri je gej
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 30.04.2008 7:18 | Prilis velky objem dat?

Chmolo píše:
... tak mi vypise nedostatok pamäti. Moze to byt tym, ze mam RAM len 256?


napriek všetkému, ÁNO, môže
záleží to aj na tvojom OS


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 15.09.07
Prihlásený: 02.11.11
Príspevky: 147
Témy: 5 | 5
Bydlisko: silicon valley
NapísalOffline : 04.05.2008 11:53 | Prilis velky objem dat?

na to zmensovanie a zvetsovanie fotiek musite mat php skript? nieje jednoduchsie riesenie irfan view a jeho batch conversion aj s filtrami...???


_________________
......
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Prilis velky objem dat?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 04.05.2008 11:55 | Prilis velky objem dat?

girus: premna nie, irfan view nemám v obľube. neviem či sa tam dajú naraz viac fotiek zmenšiť, ale určite je pre mňa lepšie riešenie zmanšiť naraz ez námahy viac fotiek ako po jednej preklikavat ;)

php v praxi :lol:


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 13 ] 


Prilis velky objem dat?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Príliš veľký film na DVD

v Video programy

1

262

15.12.2011 21:41

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prilis velka teplota

v Chladiče a všetky druhy chladenia

22

989

17.05.2008 20:58

rojko666

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Príliš veľa svchost.exe

v Operačné systémy Microsoft

3

637

31.03.2009 15:54

Wpc

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prilis dlhe zapinanie noveho PC

v Ostatné

10

642

15.06.2010 22:28

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prilis cerveny odtien cez HDMI

v Monitory, televízory a projektory

4

168

15.01.2015 20:47

curufinwe

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

data aplikacii - zabera prilis vela miesta

v Operačné systémy Microsoft

11

470

13.07.2007 13:07

Rbot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prilis velke vytazenie CPU pri hrach

v AMD - Advanced Micro Devices

2

472

21.12.2008 20:20

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aktualizacia win 7 trvá príliš dlho

v Operačné systémy Microsoft

9

2965

20.07.2014 10:54

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nezda sa Vam to byt prilis lacne?

v Ostatné zariadenia

5

829

23.06.2009 10:33

Gyrxiur

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vymazat subor?(cielova cesta je prilis dlha)

v Ostatné

3

522

08.12.2013 11:23

iggi97

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vypnut prilis vysoku ochranu HDD vo Win7?

v Operačné systémy Microsoft

9

432

20.12.2011 23:24

foxXx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win 7 Professional - príliš dlhé názvy zložiek / priečinkov

v Operačné systémy Microsoft

2

511

25.03.2015 13:44

Megi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

V hre sa mi vsetko pohybuje prilis rychlo.

v Počítačové hry

1

409

24.10.2009 11:11

Vladio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chcem dať môj JS projekt na github, ako tam dať obrázky?

v Ostatné

10

417

27.03.2014 21:56

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VoIP na PC "príliš komplikované"

v Novinky

1

229

16.11.2007 20:27

ingdragon

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Veľký Ping

v Sieťové a internetové programy

3

260

26.04.2011 20:48

walther



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF