Svolo píše:
No tak tebe mozno ano

V kazdom pripade by som to riesil php-čkom a includom...tam sa ti nikdo normalny hrabat nebude aby otvaral len to kde je obsah, ten kto bude, tak nebude normalny user, takze takemu to bude jedno.
No a k designu len tolko, ze od firmy, kt. ma takuto stranku, by som zadny soft radsej nechcel

Btw. ak by bol zaujem o dajaky lepsi design sa mi ozvi SS

heh no dakujem ale celkom som to nepochopil ako si to myslel to "tam sa ti nikdo normalny hrabat nebude aby otvaral len to kde je obsah, ten kto bude, tak nebude normalny user, takze takemu to bude jedno." Ten dizajn som mal aj lepsi v inych navrhoch ale foter je dost tvrdohlavi a tazko mu je nieco vysvetlovat tak som to spravil tak ako povedal

ale aj tak co je na tom dizajne az take zle?
PS: to keby si mi spravil taky dizajn ako mas ty na stranke artsite.sk tak by ma foter asi zabil

, obrazok sice pekny ale je v tom zmatok, nejaka uvodna obrazovka ani neviem kam mam kliknut ani o com to vlastne je ani nevidim ziadne "vstupit" alebo tak iba nejaky odkaz na forum stranky ktora tam ani nie je

a az ked zistim ze mas nejaky text pod dolnym okrajom tak zistim zhruba o com to je. Dam to forum a vidim nejake inkubatory

tak neviem ale podla mna nic moc, aj ked grafik si mozno dobry