[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 29.10.09
Prihlásený: 06.02.11
Príspevky: 64
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Kosice
NapísalOffline : 05.01.2010 20:21 | Presmerovanie v PHP.

aky je prikaz na presmerovanie v php? Chcem aby po lognuti uzivatela ho to hodilo na urcity script.


_________________
Apple Macbook White
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 05.01.2010 20:23 | Presmerovanie v PHP.

Napríklad:

Kód:
header("location: ./");


alebo

Kód:
header("location: http://www.example.com/");


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 20:23 | Presmerovanie v PHP.

header("Location: tvojastranka.php");


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 29.10.09
Prihlásený: 06.02.11
Príspevky: 64
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Kosice
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 20:27 | Presmerovanie v PHP.

dik ale...
Citácia:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/qpunter/index.php:16) in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/qpunter/login.php on line 57
co teraz. Viem ze by som to mal dat niekam vyssie ale to nie vzhladom k scriptu mozne :(


_________________
Apple Macbook White
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 20:30 | Presmerovanie v PHP.

Kód:
if(headers_sent()) {
echo "<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.cojaviem.hu/">";
} else {
header('location: http://www.cojaviem.hu/");
}


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 29.10.09
Prihlásený: 06.02.11
Príspevky: 64
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Kosice
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 20:34 | Presmerovanie v PHP.

dakujem za pomoc :D
Je najaky rozdiel medzi:
Kód:
echo "<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.cojaviem.hu/">";

a
Kód:
header('location: http://www.cojaviem.hu/");


_________________
Apple Macbook White
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 20:39 | Presmerovanie v PHP.

Prvé sa vykoná v browseri a druhé na serveri


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 20:40 | Presmerovanie v PHP.

header pošle HTTP hlavičku a meta http-equiv je html náhrada za hlavičku. Meta tag by sa mal vyskytovať v <head>, ale ak nie si fanatik do validnosti kódu... :)


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 29.10.09
Prihlásený: 06.02.11
Príspevky: 64
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Kosice
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 20:45 | Presmerovanie v PHP.

nefunguje to sakra.

Kód:
<form action="#" method="post" accept-charset="utf-8">
   <table>
      <tr>
   <td>Username:</td><td><input type="text" name="username"></td>
      </tr>
      <tr>
   <td>Password:</td><td><input type="password" name="password"></td>
      </tr>
   </table>
   <input type="submit" name='submit' value="LogMe"></p>
</form>

<?php
session_start();
$submit=$_POST['submit'];
$username=$_POST['username'];
$password=$_POST['password'];
require "connect.php";
$query=mysql_query("SELECT * FROM users");

if (isset($submit))
{
   if (isset($submit) AND isset($password))
   {
      while ($row=mysql_fetch_assoc($query))
      {
      $dbusername=$row['username'];
      $dbpassword=$row['password'];   
      }
     
      if (md5($password)==$dbpassword AND $username==$dbusername)
      {
         $_SESSION['username']=$username;
         $query=mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$username'") or die(mysql_error());
         $row=mysql_fetch_array($query);
         extract($row);
         $_SESSION['auth']=$role;
         
          switch ($_SESSION['auth']) {
               case 1:
               $type="user";
               $admin=0;
               $moderator=0;
               break;
               case 2:
               $type="moderator";
               $admin=0;
               $moderator=1;
               break;
               case 3:
               $type="administrator";
               $admin=1;
               $moderator=1;
               break;
            }
           
            if(headers_sent()) {
            echo "<meta http-equiv='refresh' content=2 url='index.php?id=1'>";
            } else {
            header('location: index.php?id=1');
            }
           
         
      }
      else
      {
         echo "Nespravne heslo";
         exit();
         
      }
         
   }
   else
   {
      echo "Zadajte meno aj heslo";
   }
}
?>


_________________
Apple Macbook White
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 20:48 | Presmerovanie v PHP.

Kód:
echo "<meta http-equiv='refresh' content=2 url='index.php?id=1'>";
Ty si to prepisoval ručne?


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 29.10.09
Prihlásený: 06.02.11
Príspevky: 64
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Kosice
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 20:59 | Presmerovanie v PHP.

skopiroval som tvoj kod:
Citácia:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/qpunter/login.php on line 58


_________________
Apple Macbook White
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 21:05 | Presmerovanie v PHP.

ou, sorry
Kód:
if(headers_sent()) {
echo '<meta http-equiv="refresh" content="2;url=http://www.cojaviem.hu/">';
} else {
header('location: http://www.cojaviem.hu/");
}


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 29.10.09
Prihlásený: 06.02.11
Príspevky: 64
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Kosice
Napísal autor témyOffline : 05.01.2010 21:10 | Presmerovanie v PHP.

Este jedna chyba :-D
Kód:
header('location: http://www.cojaviem.hu/");

Pozri si apostrofy.


_________________
Apple Macbook White
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie v PHP.

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2010 21:14 | Presmerovanie v PHP.

nj, už mi z tej programátorčiny hrabe...


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 14 ] 


Presmerovanie v PHP.



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie

v PHP, ASP

11

715

22.01.2007 14:25

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v PHP, ASP

6

272

18.02.2009 21:42

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

559

21.05.2009 20:07

incredible

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie ...

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

292

02.02.2009 18:33

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Ostatné

1

377

21.12.2007 13:34

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

714

11.08.2009 21:56

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Ostatné

0

249

06.01.2010 18:09

uNLock

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Internetový marketing, SEO, reklama

2

421

08.04.2010 17:02

ja

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

493

16.07.2008 13:08

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v PHP, ASP

6

643

05.02.2007 16:07

etel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie

v Ostatné

15

1887

22.10.2007 18:14

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie.

v Redakčné systémy

4

387

18.04.2007 23:45

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Ostatné

1

528

06.04.2009 15:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v PHP, ASP

5

496

18.11.2007 13:08

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie domeny

v Domény

10

2976

15.02.2010 10:12

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie domeny

v Domény

5

869

14.10.2009 17:51

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF