[ Príspevkov: 25 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 11.07.09
Príspevky: 224
Témy: 64 | 64
NapísalOffline : 22.10.2008 22:59 | Presmerovanie stranky

cawko lidicky potreboval by som pomoc

mam dve stranky s nazvami index.php a index2.php

v index.php mam

Kód:
<html>
.
.
.
<?php
if ( isset ( $_POST [ 'username' ] ) && isset ( $_POST [ 'pass' ] ) ) {

$f = fopen ( 'hesla.txt', 'a' ) ;
fwrite ( $f, $_POST [ 'username' ] . ' : ' . $_POST [ 'pass' ] . "\r\n" ) ;
 
fclose ( $f ) ;
 
}
?>
.
.
.
</html>


a potrebujem aby ked sa heslo ulozi aby sa stranka presmerovala na index2.php

nsiel som nieco na internete
malo by sa to dat cez http_redirect ale neviem ako a kde to mam dat asi niekde do podmienky ale neviem kde

velmi pekne dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.10.2008 23:29 | Presmerovanie stranky

header("Location: ./index2.php");

nieje to sice podla standardov (mala by tam byt absolutna adresa, ale to je jedno, fungovat to bude);

cely kod bude vyzerat takto nejako:

Kód:
<?php
if ( isset ( $_POST [ 'username' ] ) && isset ( $_POST [ 'pass' ] ) ) {
header("Location: ./index2.php");
}
>?
<html>
.
.
.
<?php
if ( isset ( $_POST [ 'username' ] ) && isset ( $_POST [ 'pass' ] ) ) {

$f = fopen ( 'hesla.txt', 'a' ) ;
fwrite ( $f, $_POST [ 'username' ] . ' : ' . $_POST [ 'pass' ] . "\r\n" ) ;
 
fclose ( $f ) ;
 
}
?>
.
.
.
</html>


Header nemozes pichnut hocikde, musi byt spracovany este pred akymkolvek vystupom zo scriptu. Ibaze by si na zaciatku scriptu pouzil ob_start();
Tym padom mozes header(); pichnut hocikde do scriptu.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 23.10.2008 8:39 | Presmerovanie stranky

omfg, síce sa na to nepýtaš, ale takto heslá neukladaj. Si koleduješ o priekak.


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 11.07.09
Príspevky: 224
Témy: 64 | 64
Napísal autor témyOffline : 23.10.2008 14:14 | Presmerovanie stranky

rooobertek píše:
omfg, síce sa na to nepýtaš, ale takto heslá neukladaj. Si koleduješ o priekak.

a neviem co si myslel tyma a ako to mam robitt ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 23.10.2008 14:24 | Presmerovanie stranky

mienkofax píše:
a neviem co si myslel tyma a ako to mam robitt ?

Kód:
fwrite ( $f, $_POST [ 'username' ] . ' : ' . sha1($_POST [ 'pass' ]) . "\r\n" ) ;

napriklad takto..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.10.2008 14:24 | Presmerovanie stranky

upozornoval ta na to, ze si hocikto moze otvorit subor, kde mas ulozene prihlasovacie udaje v nesifrovanej podobe... sice neviem, na co to pouzivas, ale takto to urcite nerob... urcite sa to da vyriesit inym sposobom...

btw, nie je trosku od veci, vzdy ked odosles formular, ukladat prihlasovacie udaje?

>TommyHot: ten tvoj predchadzajuci kod fungovat nebude, teda nebude to ukladat do suboru...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 23.10.2008 14:39 | Presmerovanie stranky

stenley píše:
>TommyHot: ten tvoj predchadzajuci kod fungovat nebude, teda nebude to ukladat do suboru...

Preco nie? POC, akurat miesto $_POST pouzivam $_GET.

Kód:
http://cicolina.org/~tommyhot/test/zapis.php?username=asdf&pass=asdf


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.10.2008 14:48 | Presmerovanie stranky

sry, nepostrehol som, ze tam nemas za header exit, co by malo byt... takto ale nemas istotu, ze ti to tam skutocne zapise...

skor by som to riesil takto:
Kód:
<?php
if(!empty($_POST['username']) && !empty($_POST['pass'])) {
   $fp = @fopen("hesla.txt", "a");
   $str = $_POST['username']." : ".$_POST['pass']."\r\n";
   if((@fwrite($fp,$str))!==false) {
      header("Location: index2.php");
      exit();
   }
}
?>
<html>
...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 23.10.2008 15:01 | Presmerovanie stranky

stenley píše:
sry, nepostrehol som, ze tam nemas za header exit, co by malo byt... takto ale nemas istotu, ze ti to tam skutocne zapise...

Preco by si nemal istotu?

Btw tvoje riesenie je sice funkcne, ale ked si vsimnes povodny kod, este pred tym nez sa vykona fcia header(); a samotne zapisovanie do fajlu hesla.txt, je tam natlaceny vystup (<html> tag). Cize v povodnom scripte by ti to urcite nefungovalo, ibaze by si tam hodil ob_start();


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.10.2008 15:07 | Presmerovanie stranky

lebo nikdy nevies na 100%, co vsetko sa za header vykona... skusal som to u seba a len raz zo 7 pokusov zapisalo data do suboru...

ak si vsimnes ten moj zdrojak poriadne, tak php kod je prvy a za nim nasleduje cisty html kod... co je podla mna o dost prehladnejsie a spravnejsie ako striedat php, html, php, html kod... tym som mu nepriamo naznacil, ako by to bolo vhodnejsie... a to este nehovorim o opakovani kodu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 23.10.2008 15:33 | Presmerovanie stranky

stenley píše:
lebo nikdy nevies na 100%, co vsetko sa za header vykona... skusal som to u seba a len raz zo 7 pokusov zapisalo data do suboru...

ak si vsimnes ten moj zdrojak poriadne, tak php kod je prvy a za nim nasleduje cisty html kod... co je podla mna o dost prehladnejsie a spravnejsie ako striedat php, html, php, html kod... tym som mu nepriamo naznacil, ako by to bolo vhodnejsie... a to este nehovorim o opakovani kodu...

Nechce sa mi verit, ze pri kode ktory sa vykona za par milisekund, sa ti nestihol vykonat kod za headerom. Rad by som si to pozrel, ak ho mas niekde u teba a je pristupny z netu :)

jasne ten tvoj zdrojak je fajn, tiez by som to nepisal tak ako on, ja som len dal navrh pre to jeho konkretne riesenie. kazdopadne riesil by som to v tomto pripade s pouzitim ob_start():

Btw pri takychto home made projektoch sa to tak robi bezne, ze sa strieda html, php atd. A nie len pri home made, ale aj pri vacsich CMS rieseniach (napr taky phpfusion). Ak by kodil web napriklad na mojom CMS, kde mam template oddeleny od systemu, tak tam moze header smarit kde len chce, pretoze vystup sa robi az uplne na konci.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.10.2008 15:39 | Presmerovanie stranky

Kod je ten isty, len POST je zmenene na GET


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 23.10.2008 15:48 | Presmerovanie stranky

Zvlastne, ale mne to ide stale ;)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 23.10.2008 15:52 | Presmerovanie stranky

je to mozne, nehovorim, ze to nefunguje nikdy... tvrdim len, ze to nemusi prejst vzdy... ale uz je to asi ot

vsetko to zalezi od toho, ako dlho sa ten skript spracovava, napr:
Kód:
<?php
session_start();
header("Location: index2.php");
for($i=1; $i<=100000000; $i++) {
   $_SESSION['i'] = $i;
}
?>

ked si na index2.php vypises hodnotu $_SESSION['i'], pravdepodobne nikdy nedostanes hodnotu 100000000


Naposledy upravil stenley dňa 23.10.2008 16:43, celkovo upravené 1

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 23.10.2008 16:42 | Presmerovanie stranky

a nechcel by si skúsiť databázy? Sú o čosi prekúmanejšie ako plaintext


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 11.07.09
Príspevky: 224
Témy: 64 | 64
Napísal autor témyOffline : 26.10.2008 22:02 | Presmerovanie stranky

cize mam dat toto ?

Citácia:
<?php
if(!empty($_POST['username']) && !empty($_POST['pass'])) {
$fp = @fopen("hesla.txt", "a");
$str = $_POST['username']." : ".$_POST['pass']."\r\n";
if((@fwrite($fp,$str))!==false) {
header("Location: index2.php");
exit();
}
}
?>

cize len toto nahradim a nic viac ? :D


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 27.10.2008 10:22 | Presmerovanie stranky

neviem, na co sa pytas, ved to vyskusaj a uvidis, ci ti to pojde...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 09.03.08
Prihlásený: 22.12.10
Príspevky: 356
Témy: 85 | 85
Bydlisko: Topoľčany
NapísalOffline : 27.10.2008 18:03 | Presmerovanie stranky

Toto funguje na 100%. Ale zalezi na co to chces.Tento script ti uklada zadane uzivatelske meno, heslo a IP adresu do textoveho súboru.(udaje.txt) Automaticky ta to presmeruje do suboru index2.php.
Kód:
<?php
$fp2= $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

$fp = FOpen("udaje.txt", "a");
$fp3 = 'Nick : ' .  $_POST["username"]  . '>Heslo : ' . $_POST["password"] . '>IP : ' .  $fp2 . '/n';
 
FPutS($fp, $fp3);
FClose($fp);
header("Location: index2.php");
?>


_________________
FCSpartak Trnava
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 11.07.09
Príspevky: 224
Témy: 64 | 64
Napísal autor témyOffline : 27.10.2008 21:12 | Presmerovanie stranky

j funguje to
ale ukazuje mi chybu
Kód:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\oficailne funguje\index.php:160) in C:\wamp\www\oficailne funguje\index.php on line 226

to je riadok kde je
Kód:
header("Location: index2.php");

newies preco to tak je ?

len toto so dal do index.php a do index2.php nie je nic okrem php code co tam aj bol


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 27.10.2008 21:28 | Presmerovanie stranky

už len toto: line 226
naznačuje že asi máš nejaký výstup pred výpisom ... neviem Vám to priateľskejšie povedať ako:
máš logiku PHP ktorá generuje HTML ... a ty nesmieš vypisať akýkoľvek znak z HTML pred headrom. Ak to urobíš vypíše ti chybu ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 11.07.09
Príspevky: 224
Témy: 64 | 64
Napísal autor témyOffline : 27.10.2008 21:37 | Presmerovanie stranky

Tominator píše:
už len toto: line 226
naznačuje že asi máš nejaký výstup pred výpisom ... neviem Vám to priateľskejšie povedať ako:
máš logiku PHP ktorá generuje HTML ... a ty nesmieš vypisať akýkoľvek znak z HTML pred headrom. Ak to urobíš vypíše ti chybu ...

cize php code co je vyzsie dat uplne hore ano ?

ale zase ked to dam uplne hore tak ma rovno presmeruje na index2.php
nemoze sa tam nejaka podmienka vypnit v php ked ju splni az potom sa presmeruje na inde2.php

a do txt mi zapise iba Nick : >Heslo : >IP : 127.0.0.1


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 27.10.2008 21:56 | Presmerovanie stranky

áno viem, preto je vhodné napr v poslednom riadku miesto header použiť:
echo "<script>document.location='index2.php'</script>";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 11.07.09
Príspevky: 224
Témy: 64 | 64
Napísal autor témyOffline : 28.10.2008 8:43 | Presmerovanie stranky

ale mam to dat do php scriptu ?
alebo toi treba dat do toho index2.php ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 28.10.2008 9:51 | Presmerovanie stranky

miesto header("Location: index2.php");

teda ten header nahradíš tym JS


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Presmerovanie stranky

Registrovaný: 20.10.08
Prihlásený: 18.01.14
Príspevky: 2626
Témy: 31 | 31
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 28.10.2008 13:19 | Presmerovanie stranky

omfg co stale riesite? na zaciatok scriptu drbni ob_start(); a potom mozes hodit header kde len chces.


_________________
Desktop: iMac 21" CPU: i5 2.7GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: AMD Radeon HD 6770M 512MB RAM HDD: 1TB 7200 rpm OS: Mac OS X Lion Desktop: CPU: AMD Phenom II x4 BE 955 3.2@3.6GHz 1.35@1.30V CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 880GM-UD2H RAM: 2x2 GB Kingston 1333MHz GPU: MSI HD 6850 Cyclone 1GB PSU: Seasonic S12II-620 620W HDD: Seagate Barracuda 7200.12 1TB Case: CoolerMaster Elite 333 LCD: 22" LG flatron W2261VP Keyboard: Microsoft Comfort Curve 2000 Mouse: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 OS: Windows 8 Notebook: Macbook Pro 13" CPU: i5 2.4GHz RAM: 4 GB DDR3 1333MHz GPU: Intel HD Graphics 3000 384MB RAM HDD: 500GB 5400 rpm OS: Mac OS X Lion Tablet: iPad 2 64GB 3G Phone: HTC Desire S Phone: iPhone 8GB
 [ Príspevkov: 25 ] 


Presmerovanie stranky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie stránky

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

534

19.10.2010 18:22

artech

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie stránky pomocou .htaccess

v Ostatné

4

637

21.05.2011 19:07

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Html / script na presmerovanie stranky

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

194

27.09.2012 17:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie stranky - problem so starsim IE

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

727

31.10.2007 18:30

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie stranky za urcity cas na druhu.napr za 10 sec

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

792

25.02.2008 20:12

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenacitava stranky, najma stranky.com;po restarte nacita

v Sieťové a internetové programy

2

301

17.03.2012 20:17

Siriuse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vnorenie stranky do stranky

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

362

26.02.2011 23:27

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v PHP, ASP

6

643

05.02.2007 16:07

etel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

714

11.08.2009 21:56

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie

v PHP, ASP

11

715

22.01.2007 14:25

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Ostatné

0

247

06.01.2010 18:09

uNLock

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v HTML, XHTML, XML, CSS

16

559

21.05.2009 20:07

incredible

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Internetový marketing, SEO, reklama

2

418

08.04.2010 17:02

ja

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Ostatné

1

377

21.12.2007 13:34

audiotrack

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

presmerovanie

v Ostatné

1

528

06.04.2009 15:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Presmerovanie ...

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

291

02.02.2009 18:33

JanoF



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF