[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prepis suboru

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
NapísalOffline : 17.07.2008 6:49 | prepis suboru

cawte zaujimalo ako by som poriesil toto :
bude html stranka tam bude policko a tlacitko do policka sa napise nieco a ked sa stlaci to tlacitko tak sa napr v subore 1.txt ktory je na servery prepise 3 riadok na ten ktory sme zadali do policka
dufam ze ste pochopili nwm jak sa to odborne vola :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 17.07.2008 8:09 | prepis suboru

dá sa to pomocou PHPčka ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prepis suboru

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
Napísal autor témyOffline : 17.07.2008 8:29 | prepis suboru

a neporadil by dakto?


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 17.07.2008 8:42 | prepis suboru

no v podstate by si zobral hodnotu toho HTMl poľa cez POST alebo GET potom by si vošiel do súboru a napr. pomocov explode by si sa snažil nájsť \r\n potom by si dal $explode["3"]==$_POST["pole"]; no a nakoniec by si cez implode pospájal

možno to fungovať bude nikdy som to neskúšal


Offline

Správca fóra
Správca fóra
prepis suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.07.2008 9:15 | prepis suboru

ziadne take funkcie pri tom potrebne nie su (ale aj tak by sa to dalo riesit), stacil by mozno tento zakladny skript (treba ho poriadne este osetrit, to sa mi uz nechcelo):
Kód:
<?php
$filename = "1.txt";
$rewriteLine = 3;

if(!empty($_POST['retazec'])) {
   if(file_exists($filename)) {
      $content = @file($filename);
   
      $content[$rewriteLine-1] = $_POST['retazec']."\r\n";
      
      $fp = @fopen($filename,"w");
      foreach($content as $line) {
         @fwrite($fp, $line);
      }
      fclose($fp);
   }   
}
?>
<form method="post">
<input type="text" name="retazec" value=""><input type="submit" value="Rewrite">
</form>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prepis suboru

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
Napísal autor témyOffline : 17.07.2008 9:31 | prepis suboru

funguje to diki ti


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prepis suboru

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
Napísal autor témyOffline : 28.07.2008 7:41 | prepis suboru

este ma trapi jedna vec: ko by to vyzeralo kebyze necem prepisat len riadok ale cely subor,


Offline

Správca fóra
Správca fóra
prepis suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.07.2008 9:50 | prepis suboru

je to este jednoduchsie, lebo staci, ked subor otvoris pomocou fopen() s modom "w" (obsah suboru sa vymaze) a zapises don ziskane data...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prepis suboru

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 24.07.12
Príspevky: 530
Témy: 85 | 85
Bydlisko: košice
Napísal autor témyOffline : 29.07.2008 1:11 | prepis suboru

diki uz to mam


_________________
PC1: Core2Duo E4300 @2.6GHZ, 4COREDUAL-SATA2, RAM Kingston 2GB 667mhz, ATI R3650 512MB DDR2, WD 320GB SATAII, Asus VW192S [19" LCD]
PC2: AMD Duron 2ghz, Asus A7s8x-mx, 768MB DDR, FX5200, 80GB IDE
 [ Príspevkov: 9 ] 


prepis suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepis suborou

v Technológia .NET

13

706

06.11.2010 19:17

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis vyslovnosti

v Krčma

16

836

20.01.2012 9:34

marian_r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis adries ..

v Internetový marketing, SEO, reklama

2

763

30.12.2008 17:11

kajbo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prepis kodu

v Redakčné systémy

6

433

19.01.2007 22:42

Tom@S

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis domény

v Domény

7

915

14.12.2009 17:37

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis 800 instrukcii

v Databázy

2

375

02.04.2011 16:57

moldow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis video kaziet na DVD

v Video programy

8

1605

07.02.2008 10:40

harm22

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis konkretneho riadku v subore

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

327

21.10.2011 12:57

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis 8cm dvd disku (obojstranného)

v Video programy

11

384

07.01.2010 17:59

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis z hex do ascii

v Ostatné

4

445

29.01.2012 12:47

Black Scorpion

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prepis vozidla do ineho okresu + poistka

v Automobily, motorky

13

514

02.09.2015 13:19

Sheldorr

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Predaj auta nie je uskutočnený prepis

v Automobily, motorky

6

1118

28.10.2011 23:06

Ominous

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WinXP scandisk: přepis složek na 32kB soubory

v Operačné systémy Microsoft

18

1086

07.08.2006 12:24

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

velkost suboru

v Sieťové a internetové programy

5

289

18.08.2008 1:05

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload Suboru

v PHP, ASP

12

695

10.05.2009 9:10

KViki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obnovenie suboru

v Ostatné programy

2

279

15.05.2011 13:11

Ritchie Blackmore



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF