sa mi zdá že ten človek musí poslať formular do sk-nicu a oni ti potom z sknicu pošlu formular ktorý podpíšeš a pošleš naspať im......mi sme ešte za opicami v čechách a zvyšku sveta sa to robí mailom a unas klasickou poštou
_________________ Nepočúvam hip-hop pretože mám rád hudbu!!!!
92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu
v tomto sa nevyznám až tak ale na jednom nemenovanom fóre kde sa predávaju weby tam ti poradia určite
_________________ Nepočúvam hip-hop pretože mám rád hudbu!!!!
92% teenagerů poslouchá a žije podla Hip-Hop,Jestliže patříš mezi zbylých 8%, dej si tuto větu do podpisu
Podnet môže ísť od teba, ale ten podnet musí akceptovať pôvodný vlastník domény. Ide o to, že obaja musíte podpísať tlačivo - žiadosť o zmenu vlastníka domény a to potom poslať do sk-nicu.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Tak, že použiješ hlavu.
Stačí ísť na sk-nic.sk, tam máš v ľavom menu tlačivo F6 - Zmena držiteľa. Klikneš na to, tam to od teba pýta názov domény a ID nového majiteľa/držiteľa. Ďalej to už hádam zvládneš.
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.