[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Preco nejde while? help

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
NapísalOffline : 29.07.2007 11:30 | Preco nejde while? help

Snazim sa spravit nejake suepr jednoduche strankovanie.
Mam $celkom - to je pocet riadkov v tab v mojom pripade napr 6;
a kodik:
Kód:
$od=0;
$cislo=1;
while ($od+4>=$celkom)
   {
   echo "<a href=index.php?clanok=start&od=".$od.">".$cislo."</a> |";
   $od+4;
   $cislo++;
   }

A fakt neviem ze preco ta slucka neprebehne ani raz.
Pomoc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Preco nejde while? help

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 29.07.2007 11:50 | Preco nejde while? help

asi neni slpnena podmienka
Kód:
($od+4>=$celkom)

aka je hodnota $celkom?
nevidim cely script ale ak to nevypise tak je chyba jedine v podmienke


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Preco nejde while? help

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 29.07.2007 12:17 | Preco nejde while? help

$celkom je pocet prispevkov.
Kód:
if ($celkom>4)
{
$od=0;
$cislo=1;
while ($od+4>=$celkom)
   {
   echo "<a href=index.php?clanok=start&od=".$od.">".$cislo++."</a> |";
   $od+4;
   $cislo++;
   }
}

je to divne sak je to logicke. $od sa navysuje dovtedy kym nebude $od+4 vacsie alebo rovne $celkom.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Preco nejde while? help

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 29.07.2007 15:19 | Preco nejde while? help

TECHNODROME píše:
$celkom je pocet prispevkov.
Kód:
if ($celkom>4)
{
$od=0;
$cislo=1;
while ($od+4>=$celkom)
   {
   echo "<a href=index.php?clanok=start&od=".$od.">".$cislo++."</a> |";
   $od+4;
   $cislo++;
   }
}

je to divne sak je to logicke. $od sa navysuje dovtedy kym nebude $od+4 vacsie alebo rovne $celkom.


co je na tom prosim ta logicke? je to jednoducha matematika
na zaciatku mas podmieku ze $celkom musi byt vacssie ako 4,
dalej je tu kod

($od+4>=$celkom)

$od = 0 , cize

(4>=$cislo vaccsie ako 4)

a zda sa ti ze cislo 4 je vacssie ako cislo ktore je vacssie ako 4,
znie to divne ale inak som to nevedel vysvetlit :)


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Preco nejde while? help

Registrovaný: 06.07.07
Prihlásený: 28.01.14
Príspevky: 116
Témy: 27 | 27
Bydlisko: BA
Napísal autor témyOffline : 29.07.2007 16:19 | Preco nejde while? help

Uz mam co som chcel


 [ Príspevkov: 5 ] 


Preco nejde while? help



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Help: CPU runs at max. 30% while running CSGO

v Počítačové hry

3

185

11.12.2014 23:22

Penguin 10

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PRECO NEJDE?

v nVidia grafické karty

12

625

22.04.2008 20:41

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prečo to nejde?

v Pevné disky a radiče

8

291

11.04.2010 23:06

Durinko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prečo mi nejde mikrofon????

v Audio programy

8

1182

22.02.2009 16:52

HallOfFame

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco mi to nejde?

v PHP, ASP

27

840

07.09.2007 19:16

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco to nejde v mozille?

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

270

08.09.2012 16:28

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco mi nejde sietovy kabel?

v Siete

4

2254

14.01.2007 14:59

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

3 Ventilátory, jeden nejde, prečo?

v Chladiče a všetky druhy chladenia

2

212

07.10.2015 12:16

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WL-5460AP prečo nejde Internet???

v Siete

14

1981

21.03.2010 17:43

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco mi nejde zosilnit mikrofon?

v Zvuk

0

459

05.05.2008 19:33

sOsek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco mi nejde spustit hra

v Počítačové hry

20

554

17.07.2014 15:15

Rastulinqo1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nemam sajnu preco mi nejde zvuk

v Audio programy

0

121

23.11.2014 12:25

audiodsp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco mi nejde telka cez internet?

v Operačné systémy Microsoft

13

781

08.05.2009 18:57

piskvorko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win Vista - Preco mi nejde rozhranie Aero ?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Operačné systémy Microsoft

30

9777

31.12.2014 7:45

amdfusion

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pascal preco mi to nejde pomozte plz

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

17

1406

14.10.2007 16:45

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco mi nejde zvuk .....prosim som zufaly...

v Audio programy

2

1932

27.02.2008 23:27

mouse



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF