[ Príspevkov: 28 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 06.09.2007 16:52 | preco mi to nejde?

Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
 <? if (!isset($page))
$page=""; ?>
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title>Drako`s web design :: úvod</title>
  <link rel="stylesheet" href="styl.css">
  </head>
  <body>

<div class="mainbox">
  <a href="index.php"><img src="img/header.png" alt="Drako`s web design"></a>
  <div id="menu">
    <a class="menu" href="?page=1">Úvod</a> <a class="menu" href="?page=2">Referencie</A>  <a class="menu" href="?page=3">Cenník</a> <a class="menu" href="?page=4">Prehľad</a> <a class="menu" href="?page=5">Kontakt</a> <a class="menu" href="?page=6">Objednávka</a>
  </div>
 
  <div class="main">
   <?
switch ($page) {
case 1: include "uvod.htm";
break;
case 2: include "ref.htm";
break;
case 3: include "cen.htm";
break;
case 4: include "pre.htm";
break;
case 5: include "kon.htm";
break;
case 6: include "obj.htm";
break;
default: include "uvod.htm";
break;
}?>
   </div>   
 
 
</div>

  </body>
</html>

tie stranky mi nechce menit furt mi dava iba deafultnu stranku anic vaceja neviem de je chyba help me pls :cry: :loony:


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 17:15 | preco mi to nejde?

ked mas cisla tak to funguje ale ked mas retazec tak musis pouzit uvodzovky
Kód:
case "retazec":


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 17:18 | preco mi to nejde?

nechapem


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 17:21 | preco mi to nejde?

ked si nechapavy .... daj sem skutocny script


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 17:23 | preco mi to nejde?

ako skutocny? toto je skutocny len ta stranka je trochu orezana ale to nema s php ani touto vecou nic spolocne


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 17:27 | preco mi to nejde?

henten script je v poriadku daj sem ten script co ti nejde.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 17:29 | preco mi to nejde?

no mne nejde toto a nvm precoked sa to aj mne zda vporiadku (sico do php som absolutna lama)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 17:35 | preco mi to nejde?

ooch daj sem ten skutocny script
kde spustas ten script?
este raz henten je vporiadku


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 17:39 | preco mi to nejde?

ok ako chces tu je:
Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
 <? if (!isset($page))
$page=""; ?>
<html>
  <head>
  <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
  <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <title>Drako`s web design :: úvod</title>
  <link rel="stylesheet" href="styl.css">
  <!--[if IE 5]><link rel="stylesheet" href="ie.css"><![endif]-->
  <!--[if IE 5.5000]><link rel="stylesheet" href="ie.css"><![endif]-->
  <!--[if IE 6]><link rel="stylesheet" href="ie.css"><![endif]-->   
  <!--[if IE 7]><link rel="stylesheet" href="ie.css"><![endif]-->
  </head>
  <body>

<div class="mainbox">
  <a href="index.php"><img src="img/header.png" alt="Drako`s web design"></a>
  <div id="menu">
    <a class="menu" href="?str=1">Úvod</a> <a class="menu" href="?str=2">Referencie</A>  <a class="menu" href="?str=3">Cenník</a> <a class="menu" href="?str=4">Prehľad</a> <a class="menu" href="?str=5">Kontakt</a> <a class="menu" href="?str=6">Objednávka</a>
  </div>
  <div class="kraj">
      <h2>Náhodná referencia:</h2>
      <a href="ref.htm" target="main"><img src="img/ref/random.php" alt="náhodná referencia" class="ref"></a>
    <br>
    <h2>Rýchly kontakt:</h2>
      <FORM ACTION="http://service.fansajt.sk/mailform.php" METHOD="post"><INPUT TYPE="hidden" NAME="form_id" VALUE="251">
        <label for="meno"> Vaše meno </label>
        <input type="text" id="meno" name="meno">
        <br>
        <label for="email"> Váš email </label>
        <input type="text" id="email" name="email">
        <br>
        <label for="predmet"> Predmet </label>
        <input type="text" id="predmet" name="predmet">
        <br>
        <label for="text"> Obsah správy </label>
        <textarea id="text" name="text" cols="20" rows="5"></textarea>
        <input id="submit" type="submit" name="ok" value="Pošli" />
      </form>
      <h2>Aktuálny čas:</h2>
      <br>
      <script src="http://www.clocklink.com/embed.js" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript" language="JavaScript">obj = new Object;obj.clockfile = "0008-green.swf";obj.TimeZone = "GMT0200";obj.width = 175;obj.height = 175;obj.wmode = "transparent";showClock(obj);</script>
  </div> 
  <div class="main">
   <?
switch ($str) {
case 1: include "uvod.htm";
break;
case 2: include "ref.htm";
break;
case 3: include "cen.htm";
break;
case 4: include "pre.htm";
break;
case 5: include "kon.htm";
break;
case 6: include "obj.htm";
break;
default: include "uvod.htm";
break;
}?>
   </div>   
 
  <div class="foot">
         <a href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/">
  <img class="ikona" style="border:0;width:88px;height:31px"
       src="http://jigsaw.w3.org/css-validator/images/vcss"
       alt="Valid CSS!" />
 </a>    <a href="http://validator.w3.org/check?uri=referer"><img class="ikona"
        src="http://www.w3.org/Icons/valid-html401"
        alt="Valid HTML 4.01 Transitional" height="31" width="88"></a>Drako`s web design © 2007
  </div>
</div>

  </body>
</html>



_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 17:56 | preco mi to nejde?

tak sa rozhodni co tam mas $str alebo $page lebo ja nevem
mne to ide dobre . bud mas nejaku chybu na servere alebo si nieco prehliadol


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 06.09.2007 18:06 | preco mi to nejde?

global_variables on ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 18:14 | preco mi to nejde?

nvm nemam apache na localhoste upujem to po kazdej zmene :oops: a momentalne tam mam str aj ked to musi byt jedno a ako vies ze ti to funguje?? tvoril si si azda kazdu jednu stranku???


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 28.04.07
Prihlásený: 03.11.09
Príspevky: 133
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 06.09.2007 18:20 | preco mi to nejde?

Zmeň switch ($str) na switch ($_GET['str'])


Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 18:20 | preco mi to nejde?

skopiroval som ten kod a isiel


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 18:26 | preco mi to nejde?

no dobre ale ako si vedel ze ti isiel sak ti to muselo hadzat furt prazdnu stranu ale ok skusim to co radil imcold


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 18:29 | preco mi to nejde?

mne sa nezda skor to ze ked neurcis to $str tak ti nevypise ziadny error.
ked som to pustil tak mi php preprocesor napisal ze stranka neexistuje.=> script je v poriadku


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 18:35 | preco mi to nejde?

aha ok a co mam urcit??? :loony: som uz z toho jelen


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 18:40 | preco mi to nejde?

no tak ide mi ked som pouzil imcoldovu radu :D diki


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 28.04.07
Prihlásený: 03.11.09
Príspevky: 133
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 06.09.2007 18:48 | preco mi to nejde?

De facto to je itsgoingd-ova rada.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 06.09.2007 19:22 | preco mi to nejde?

Drako píše:
no tak ide mi ked som pouzil imcoldovu radu :D diki
hmm .. zeby nejaka stara verzia php....


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 19:39 | preco mi to nejde?

nvm


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 06.09.2007 19:42 | preco mi to nejde?

hehe teraz mam ale taky problem ze ten div foot mi uplne vyhodilo z divu mainbox a nvm absolutne preco pls help


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 28.04.07
Prihlásený: 03.11.09
Príspevky: 133
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 06.09.2007 21:14 | preco mi to nejde?

asi by bolo vhodné postnúť link sem...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 07.09.2007 14:34 | preco mi to nejde?

hehe asi ee lebo som z divu main vymazal ten php skript tak mi to poslo dobre ale ked so mho tam dal tak uz nejde


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 07.09.2007 14:46 | preco mi to nejde?

aha chyba z nepozornosti


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 07.09.2007 17:46 | preco mi to nejde?

drako dam ti radu kup si knihy pošmaraj web a nauč sa PHP lebo takto ti to je tazko hovorit,
Ide o to že sa v PHPčku posielaju premenne cez POST alebo GET no a niektore serveri nevizaduju inicializaciu tychto premenných uvediem príklad
index.php
Kód:
echo "<a href='index2.php?sprava=Ahoj'>Ahoj</a>";

index2.php
Kód:
echo "$sprava


Lenže podla "štandardov" PHP to nieje správne resp. nepodporujú to všetky servre teda vždy si musíš inicializovať premennú teda index1.php
Kód:
$sprava=$_GET("sprava");
echo "sprava";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 07.09.2007 18:19 | preco mi to nejde?

ok thx do php sa chcem pustit len teraz mam skolu takze este asi ne ale niekedy urcite teraz mam dalsi problem vypisuje mi toto:
Kód:
Warning: main(): Unable to access /nahoda/2.txt in /home/www/all4um.net/vhosts/fyzika/index.php on line 15

Warning: main(/nahoda/2.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/www/all4um.net/vhosts/fyzika/index.php on line 15

Warning: main(): Failed opening '/nahoda/2.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php/lib/php') in /home/www/all4um.net/vhosts/fyzika/index.php on line 15
tie subory tam mam


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
preco mi to nejde?

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 07.09.2007 19:16 | preco mi to nejde?

nevem preco mi to neslo ale uz mi to ide vymenil som to za iny subor


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 28 ] 


preco mi to nejde?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PRECO NEJDE?

v nVidia grafické karty

12

625

22.04.2008 20:41

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prečo to nejde?

v Pevné disky a radiče

8

291

11.04.2010 23:06

Durinko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco nejde while? help

v PHP, ASP

4

285

29.07.2007 16:19

TECHNODROME

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prečo mi nejde mikrofon????

v Audio programy

8

1182

22.02.2009 16:52

HallOfFame

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco mi nejde sietovy kabel?

v Siete

4

2254

14.01.2007 14:59

mimkork

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco to nejde v mozille?

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

270

08.09.2012 16:28

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco mi nejde spustit hra

v Počítačové hry

20

554

17.07.2014 15:15

Rastulinqo1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco mi nejde zosilnit mikrofon?

v Zvuk

0

459

05.05.2008 19:33

sOsek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WL-5460AP prečo nejde Internet???

v Siete

14

1981

21.03.2010 17:43

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

3 Ventilátory, jeden nejde, prečo?

v Chladiče a všetky druhy chladenia

2

212

07.10.2015 12:16

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco mi nejde telka cez internet?

v Operačné systémy Microsoft

13

781

08.05.2009 18:57

piskvorko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nemam sajnu preco mi nejde zvuk

v Audio programy

0

121

23.11.2014 12:25

audiodsp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Preco mi nejde zvuk .....prosim som zufaly...

v Audio programy

2

1932

27.02.2008 23:27

mouse

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preco nejde T mobile modem ZTE MF190

v Siete

1

354

31.03.2012 9:50

mpete

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Win Vista - Preco mi nejde rozhranie Aero ?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Operačné systémy Microsoft

30

9777

31.12.2014 7:45

amdfusion

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pascal preco mi to nejde pomozte plz

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

17

1406

14.10.2007 16:45

juho



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF