Mam takyto problem! Vypisuje mi pc nasledujucu hlasku vzdy po starte pc alebo po prebudeni z rezimu "sleep" odkedy mam novu grafiku:
"To protect your hardware from potential damage or causing a potential system lockup, the graphics processor has lowered its performance to a level that allows continued safe operations."
Napriek tomu co to vypisuje mi neznizi ziadne vykonove parametre karty (vsetko bezi na max grafike, pri defaultnych parametroch karty). Oznamuje nizky privod elektrickej energie, pritom moj zdroj na pc je 400W a pc ma momentalny odber (s mojou grafickou kartou) odber do 320W.
Hlasku som ignoroval a vsetko bolo ok, ale zacal som pouzivat pc napojeny na TV kde kvoli danej hlaske nevysiela cez S-Video kabel farbu (je to len ciernobiele) tak sa tej hlasky chcem zbavit. Raz sa mi cistou nahodou stalo, ze pri spusteni pc sa mi nezobrazila dana hlaska (napojeny na TV) a vsetko bolo bez problemov na TV farebne. Ta grafika je ok len ta hlaska mi prekaza!
Pc konfiguracia:
AMD Athlon 3000+
MSI via K8M800 Neo-V
768 (256+512) MB DDR 400MHz RAM
400W power supply
GeForce 7300GT 256 MB (25Wattova) (povodna karta tam bola: GeForce FX 5500 128MB (niekde medzi 34 az 65Wattov)
Windows XP SP2
No overclocking