[ Príspevkov: 27 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 10.10.2010 11:46 | Potvrdenie odoslania formulara

Je tu niekto kto by mi vedel poradit co sa tyka potvrdenia odoslania formulara php? potreboval by som to mat tak aby mi to otvorilo nejake vyskakovacie okno o potvrdeni a aby mi to neotvaralo cistu stranku s vypisom ako to je teraz. kto by mi vedel poradit ako to mam napisat? budem vdacny za vsetky rady. Vdaka. pripajam aj php kod ako to mam zapisane teraz.

Kód:
<?php

$prijemca = "moja@adresa.sk";
$cislozakazky2 = $_POST['cislozakazky2'];
$meno2 = $_POST['meno2'];
$priezvisko2 = $_POST['priezvisko2'];
$telefon2 = $_POST['telefon2'];
$email2 = $_POST['email2'];


if ($meno2 && $email2){

mail("$prijemca", "$meno2 $priezvisko2 Vám posiela túto žiadost",
"from: $meno2, $priezvisko2,

$cislozakazky2

$telefon2, $email2");

echo "Váš <b>email bol</b> úspešne <b>odoslaný</b>!";

}

elseif (($meno2 && $email2) == false){

echo "Váš <b>email nebol odoslaný</b>. <b>Nezadali ste všetky</b> povinné
<b>údaje</b>.";

}

?>



//zdrojak patri do code! (stenley)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 10.10.2010 12:16 | Potvrdenie odoslania formulara

Jednoducho - nebudeš formulár odosielať na novú stránku, ale na tú stránku, kde je formulár. Tam spracuješ všetky údaje odoslané cez POST a ak boli vložené správne, tak do toho echa nedáš iba text, ale javascriptový alert.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 11.10.2010 10:57 | Potvrdenie odoslania formulara

tak som to upravil takto len stale mi to smeruje do noveho okna a ja potrebujem aby to ostalo v povodnom okne len aby vybehol ten alert. neviem ako to spravit. budem rad za radu. vdaka.

Kód:
<?php

$prijemca = "moja@adresa.com";
$meno7 = $_POST['meno7'];
$priezvisko7 = $_POST['priezvisko7'];
$email7 = $_POST['email7'];


if ($meno7 && $email7){

mail("$prijemca", "$meno7 $priezvisko7 má záujem o informácie",
"from: $meno7, $priezvisko7, $email7");

echo '<script type="text/javascript">';
echo 'alert("Váš formulár bol úspešne odoslaný!")';
echo '</script>';

}

elseif(($meno && $email)==false){

echo"Váš<b>formulár nebol odoslaný</b>. <b>Nezadali ste všetky</b>povinné<b>údaje</b>.";

}

?>


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.10.2010 12:12 | Potvrdenie odoslania formulara

shaggy ti to uz naznacil, pouzi
Kód:
<form method="post" action="">


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 11.10.2010 12:24 | Potvrdenie odoslania formulara

no to mam vo formulari konkretne takto a stale mi to otvara nove okno...

Kód:
<form method= "post" action="posli.php">


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 11.10.2010 12:26 | Potvrdenie odoslania formulara

stale ti to bude otvarat nove okno. jedine zeby si pouzil ajax .


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 11.10.2010 14:46 | Potvrdenie odoslania formulara

ilmart píše:
no to mam vo formulari konkretne takto a stale mi to otvara nove okno...

Kód:
<form method= "post" action="posli.php">

formular mas v subore posli.php?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 11.10.2010 15:05 | Potvrdenie odoslania formulara

Tebe, ak som spravne pochopil, otvara nove okno prehliadaca? Nepouzil si na formulari target=_blank, pripadne element <base target=_blank>? Nechas nas dalej hadat alebo posles odkaz na zivu ukazku, z ktorej by sme jasne videli, co to ma a co nema robit?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 11.10.2010 17:31 | Potvrdenie odoslania formulara

no nic z toho tam nemam. tak pridavam link kde je ta stranka. no stale mi to otvara prazdne okno...

http://www.pracovny.z-reality.com/

// pridané po 12 minútach od posledného príspevku

tak tu je formular

Kód:
<form action="mailinglist.php" method="post" enctype="multipart/form-data" name="formmailinglist" id="formmailinglist" onsubmit="return check7()">
        <table width="308">
          <tr>
            <td height="35"><span class="styl28">Meno</span><br />
                <input name="meno7" type="text" /></td>
            <td><span class="styl28">Priezvisko</span><br />
                <input name="priezvisko7" type="text" /></td>
          </tr>
          <tr>
            <td height="37"><span class="styl28">e-mail</span><br />
                <input name="email7" type="text" /></td>
            <td><br />
              <input type="submit" name="Submit5" value="Odoslať" /></td>
          </tr>
        </table>
        </form>
      <script language="JavaScript" type="text/javascript">
     function check7(){
     if(document.formmailinglist.meno7.value==""){
     alert('Vyplňte prosím Váše meno');
     document.formmailinglist.meno7.focus();
     return false;
     }
     if(document.formmailinglist.priezvisko7.value==""){
     alert('Vyplňte prosím Vaše priezvisko');
     document.formmailinglist.priezvisko7.focus();
     return false;
     }
     if(document.formmailinglist.email7.value==""){
     alert('Vyplňte prosím Váš e-mail');
     document.formmailinglist.email7.focus();
     return false;
     }
     }
     </script>


a tu je adresar php

Kód:
<?php

$prijemca = "ilmartconsult@gmail.com";
$meno7 = $_POST['meno7'];
$priezvisko7 = $_POST['priezvisko7'];
$email7 = $_POST['email7'];


if ($meno7 && $email7){

mail("$prijemca", "$meno7 $priezvisko7 má záujem dostávat informácie o novinkách",
"from: $meno7, $priezvisko7, $email7");

echo '<script type="text/javascript">';
echo 'alert("Váš formulár bol úspešne odoslaný!")';
echo '</script>';

}

elseif(($meno7 && $email7)==false){

echo '<script type="text/javascript">';
echo 'alert("Váš formulár nebol odoslaný. Nezadali ste všetky povinné údaje.")';
echo '</script>';

}

?>


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 11.10.2010 18:09 | Potvrdenie odoslania formulara

1. predpokladám, že ide o ten formulár na úvodnej stránke. Ja tam vidím prázdny atribút action.
2. podstata je v tom, že to nebudeš odosielať na mailinglist.php, ale priamo na tú stránku, kde sa nachádza formulár (v tomto prípade na http://www.pracovny.z-reality.com/ resp. na index.php). Tam to na začiatku skriptu spracuješ a ak budeš všetko OK, tak vyskočí alert.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 11.10.2010 18:51 | Potvrdenie odoslania formulara

hmm, no ten alert vyskoci ale stale na novom okne.... a to ja nechcem... jaaaj slak ma z toho ide trafit....

no dal som to tak ako si napisal, spracoval na zaciatku a stale otvara do noveho okna...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 11.10.2010 22:59 | Potvrdenie odoslania formulara

Tak to robíš zle. Ak by si to robil podla toho, ako sme ti napísali, tak by ti formulár v novom okne vyskakovať nemohol.
+ ako pozerám ten web, nie je to jediná chyba, ktorú robíš. Teraz sa ti do výstupu dostal kúsok php kódu.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.10.2010 8:59 | Potvrdenie odoslania formulara

viem o tom kusku php kodu, skusal som kadeco tak sa tam poobjavuje par hluposti ale este to budem upravovat. neviem ako alebo cez co to mam spracovat na zaciatku skriptu. nie som v tom ziaden profik, tak ak mi vies napisat ako to mam spracovat budem ti vdacny.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.10.2010 9:59 | Potvrdenie odoslania formulara

spracovavat data prijate z formularu na zaciatku, znamena, ze na samom zaciatku skriptu, kde mas formular umiestneny, vlozis php kod, ktory bude kontrolovat spravnost vyplnenych udajov, cize napr:
Kód:
<?php
if($_POST)
{
   $prijemca = "ilmartconsult@gmail.com";

   $meno7 = !empty($_POST['meno7']) ? $_POST['meno7'] : FALSE;
   $priezvisko7 = !empty($_POST['priezvisko7']) ? $_POST['priezvisko7'] : FALSE;
   $email7 = !empty($_POST['email7']) ? $_POST['email7'] : FALSE;

   if($meno7 && $priezvisko7 && $email7)
   {
      //dalsie kontroly

      $msg = 'Váš formulár bol úspešne odoslaný!';
   }
   else
   {
      $msg = 'Váš formulár nebol odoslaný. Nezadali ste všetky povinné údaje.';
   }
}
?>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
   function check7()
   {
      /* ... */
   }

   <?php
   if(isset($msg))
   {
      echo "alert('{$msg}');";
   }
   ?>
</script>

<form action="" method="post" name="formmailinglist" id="formmailinglist" onsubmit="return check7()">
...
</form>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.10.2010 12:29 | Potvrdenie odoslania formulara

ok, no teraz mi vyskoci alert a neotvori mi nove okno ale obnovy mi index na cistu stranku.... a to zasa nie je dobre.... potrebujem aby mi tam ten index ostal...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.10.2010 14:33 | Potvrdenie odoslania formulara

v suboroch .html mas povolene spracovanie php kodu? lebo ta uvodna stranka je index.html, potom je jasne, ze ti to nejde... dalej, hodnotu action vo formulari nechavaj prazdnu, preco tam stale daco vyplnas?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.10.2010 14:35 | Potvrdenie odoslania formulara

aj ked je prazdna stale to robi to iste


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.10.2010 14:39 | Potvrdenie odoslania formulara

kde to prosim ta testujes - na http://www.pracovny.z-reality.com/ ? ja tam stale vidim vyplneny index.html


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.10.2010 14:41 | Potvrdenie odoslania formulara

ano tam, no je to tam teraz ciste


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.10.2010 14:47 | Potvrdenie odoslania formulara

ok, teraz si ten subor premenuj na index.php a dopln si tam js funkciu check7(), lebo ju tam nikde nevidim...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.10.2010 14:54 | Potvrdenie odoslania formulara

js som tam doplnil a ktory subor mam premenovat?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.10.2010 14:57 | Potvrdenie odoslania formulara

subor, v ktorom mas ten formular, cize uvodnu stranku (index.html -> index.php)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.10.2010 15:00 | Potvrdenie odoslania formulara

no ten je premenovany na index.php doplneny js


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.10.2010 15:02 | Potvrdenie odoslania formulara

uz by to malo fungovat, ale este ti zostava doplnit do toho php kodu odoslanie emailu, ak si to este nespravil... + vymazat vsetky vyskyty adresy index.html na stranke


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.10.10
Prihlásený: 17.10.10
Príspevky: 19
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 12.10.2010 15:07 | Potvrdenie odoslania formulara

no teraz mi ide alert ale neprichadza mi mail...

// pridané po 31 sekundách od posledného príspevku

aha prepac nevsimol som si ze si uz odpisal.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.01.11
Prihlásený: 12.01.11
Príspevky: 1
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 12.01.2011 10:55 | Potvrdenie odoslania formulara

prosim Vas mozte mi poradit kde je chyba???
tu je html formular.html

Kód:
<body>

<h2>Nezáväzná objednávka</h2>

<p>Zaslaním návratky sa nezaväzujete k žiadnej platbe vopred.</p>


<form id="imput"  method="post" action="posli.php">
  <p>meno
    <input type="text" name="meno" />
  </p>
  <p>priezvisko
    <input type="text" name="priezvisko" />
  </p>
  <p>
    adresa (ulica, číslo)
      <input type="text" name="adresa" />
  </p>

  <p>
    mesto
      <input type="text" name="mesto" />
  </p>

 <p>
    PSČ
      <input type="text" name="/PSC" />
  </p>

  <p>kontakt - mobil (nepovinné zadajte 0)
    <input type="text" name="kontakt" />
  </p>
  <p>email
    <input type="text" name="email" />
  </p>


<p>Otazka1?</p>

 <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="odpoved" value="ano" />
        áno</label></td>
    </tr>
    <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="odpoved" value="nie" />
        nie</label></td>
    </tr>

<br />


<p>Otazka2</p>

 <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="odpoved2" value="ano" />
        ano</label></td>
    </tr> <br>
    <tr>
      <td><label>
        <input type="radio" name="odpoved2" value="nie" />
        nie</label></td>
    </tr>
   
 <p>&nbsp;</p>


  <p><input name="spam" size="25"> <strong>= 1 + 1 (kontrolná otázka)</strong><br></br>




    <input type="submit" name="odoslat" value="Odoslat">
 
</p>
 


</form>

</body>



a k nemu posli.php

Kód:
<?
$meno = $_POST['meno'];
$priezvisko = $_POST['priezvisko'];
$adresa = $_POST['adresa'];
$mesto = $_POST['mesto'];
$PSC = $_POST['PSC'];
$kontakt = $_POST['kontakt'];
$email = $_POST['email'];
$odpoved = $_POST['odpoved'];
$odpoved2 = $_POST['odpoved2'];
$spam = $_POST['spam'];


if ($meno!="" and $priezvisko!="" and $adresa!="" and $mesto!="" and $PSC!="" and $kontakt!="" and $email!="" and $odpoved!="" and $odpoved2!="" and $spam=="2")
{
Mail("zadatsvojmail@gmail.com","objednávka z webu od $meno","
Meno: ".$meno."
Priezvisko: ".$priezvisko."
Adresa (ulica, cislo): ".$adresa."
Mesto: ".$mesto."
PSC: ".$PSC."
KONTAKT: ".$kontakt."
EMAIL: ".$email."
Odpoved: ".$odpoved."
Odpoved2: ".$odpoved2."
", "From: " . $email);
Mail( $email,"objednávka ","vaša objednávka bola prijatá", "From: " ."moj@mail.sk");   
echo "<p><strong>Objednávka bola odoslaná</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Objednávka sa <strong>nepodarila odoslat</strong>, pravdepodobne ste nevyplnili všetky údaje, alebo neviete kolko je 1 + 1.</p>";
}                               
?>


mozte mi prosim kuknut na tie kody a najst chybu.. vodpoved je stale ze formular nebol odoslanz neviem co s tym je.. dakujem za skoru odpoved.

//zdrojaky patria do code! (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Potvrdenie odoslania formulara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 12.01.2011 18:40 | Potvrdenie odoslania formulara

Kód:
<input type="text" name="/PSC" />

daj prec to lomitko spred PSC


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 27 ] 


Potvrdenie odoslania formulara



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie odoslania formulara cez vyskakovacie okno

v PHP, ASP

6

636

02.12.2008 13:15

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie formulára z iframu

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

177

30.09.2010 18:35

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kontrola odoslania

v PHP, ASP

21

610

01.10.2008 17:29

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Overenie odoslania mailu

v PHP, ASP

1

167

25.07.2010 13:58

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zabranenie duplicitneho odoslania formu

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

194

07.10.2010 14:49

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nebol zvoleny typ odoslania

v Správy pre vedenie fóra

7

746

08.03.2008 22:23

.:M@Rt!nKo:.

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie zostavy

v PC zostavy

6

575

04.08.2011 15:08

mrko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie zostavy

v PC zostavy

23

292

27.02.2013 19:12

Darken/svk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

potvrdenie zostavy

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

39

1592

27.07.2011 12:01

pcmania

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie zostavy

v PC zostavy

9

234

23.09.2011 20:35

LeoDanik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie PC zostavy

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

44

413

05.02.2013 20:16

menoniejedolezite

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie novej zostavy

v PC zostavy

14

461

13.06.2011 18:48

Marco21

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

potvrdenie pc zostavy

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

35

872

21.01.2011 14:20

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Potvrdenie PC zostavy

v PC zostavy

7

158

30.12.2012 17:31

Boglin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pc zostava potvrdenie

v PC zostavy

10

246

27.01.2012 9:38

mino_85

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Konečné potvrdenie zostavy

v PC zostavy

21

654

25.01.2012 13:23

MyMoom



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF