[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 26.07.2009 13:13 | PHP delete folder

Na celom ftp mam chmod 777,. neviete mi poradit?


Kód:
<?php
$option = $_REQUEST["$option"];
delete_directory("../category/".$option);


 function delete_directory($dirname) {
     if (is_dir($dirname))
         $dir_handle = opendir($dirname);
     if (!$dir_handle)
    while($file = readdir($dir_handle)) {
         if ($file != "." && $file != "..") {
             if (!is_dir($dirname."/".$file))
                 unlink($dirname."/".$file);
             else
                 delete_directory($dirname.'/'.$file);         
         }
     }
     closedir($dir_handle);
     rmdir($dirname);
     return true;
    }
?>


Warning: rmdir(../category/) [function.rmdir]: Permission denied in /domains1/do1102600/public/www_root/admin/deldir.php on line 34
   


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP delete folder

Registrovaný: 28.06.09
Prihlásený: 18.12.09
Príspevky: 78
Témy: 1 | 1
Bydlisko: Presov
NapísalOffline : 26.07.2009 13:25 | PHP delete folder

skript som nekontroloval, ale mas aj nadradeny adresar ako 777 nie len ten, ktory chces zmazat? minule sme mali totiz taky problem.....


_________________
Blogujem teda zijem. Link v profile.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP delete folder

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 26.07.2009 13:26 | PHP delete folder

No neviem, na tvojom mieste by som si overil este raz dobre atributy, skript je v poriadku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 26.07.2009 13:32 | PHP delete folder

pozeral som,. setky adresari,. setky subori 777.,. no neviem,. tedy., idem to este raz pozret.,


ale teraz po novom mi to pise,.

Kód:
Warning: rmdir(../category/) [function.rmdir]: Directory not empty in /domains1/do1102600/public/www_root/admin/deldir.php on line 34


pri tom je prazdny,.,. :(,. hehe,. nechapem



toto nevadi?
Kód:
Warning: rmdir(../category/)


lebo nechcenm vymazat celu zluzku category,. ale podzlosku v nej,. ktora je zapisana v premennej $option.a Chcem ju mazat aj ked v nej nieco je. takze script je dobry? potom kde moze byt chyba?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP delete folder

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 26.07.2009 13:39 | PHP delete folder

aha, skus pridat za
$option = $_REQUEST["$option"];
Kód:
echo "zlozka:".$option;


a napis co ti vypisalo


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 26.07.2009 13:45 | PHP delete folder

Kód:
zlozka:
Warning: rmdir(../category/) [function.rmdir]: Directory not empty in /domains1/do1102600/public/www_root/admin/deldir.php on line 36
Warning: rmdir(../category/) [function.rmdir]: Permission denied in /domains1/do1102600/public/www_root/admin/deldir.php on line 34

Vypisalo mi len toto,. aha,. takze ten retazec je prazdny,. :,. hm,.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP delete folder

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 26.07.2009 13:47 | PHP delete folder

Takze sa dobre pozri ci dobre predavas retazec ,pravdepodobne budesmat chybu v tomto $option = $_REQUEST["$option"];


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 26.07.2009 13:49 | PHP delete folder

jaaaaaaaj,. anoooooo., uz to vidim,,., ja som buk.,,. to jak som tam mohol napisat,. :D
Kód:
$option = $_REQUEST["option"];


takto je to spravne,. ja som ta nepochopil,. :D hned




,.,

A este ze ako vymazat celu zlozku aj ked v nej nieco je ,. aj stim co tam. je? na to neviem prist


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP delete folder

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 26.07.2009 13:53 | PHP delete folder

Ked predavas hodnoty metodou POST alebo GET nepouzivaj $_REQUEST, to pouzi len v krajnych pripadoch(parkrat sa mi to stalo) a odstran $ z $_REQUEST["$option"];

Citácia:
A este ze ako vymazat celu zlozku aj ked v nej nieco je ,. aj stim co tam. je? na to neviem prist


Najprv vymazes subory co v nej su:
unlink("/cesta/ku/suboru");

A potom celu zlozku


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
Napísal autor témyOffline : 26.07.2009 14:35 | PHP delete folder

Diky moc si mi pomohol.,,. spravil som aj ten unlink.,,. to som poznal len som si myslel ze tam bude len neco ze aj ked tam volaco je tak delete .,,. ale dobre je to aj takto,.,. fakt dik


 [ Príspevkov: 10 ] 


PHP delete folder



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP DELETE with checkbox

v PHP, ASP

2

208

24.04.2010 18:57

jtomcik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

syntax v Php My Admin, delete

v Databázy

3

398

20.12.2009 19:33

baumax

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] Delete udajov v MySQL s PHP

v PHP, ASP

11

870

08.02.2009 22:36

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Outlook - email folder

v Sieťové a internetové programy

4

179

04.04.2011 14:45

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Microsoft private folder

v Bezpečnosť a firewally

0

220

26.12.2011 22:39

Johny3310

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FTP as Windows Folder

v Sieťové a internetové programy

2

320

06.01.2010 0:24

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Folder Users a Icony z plochy zmizly

v Operačné systémy Microsoft

2

187

29.05.2011 17:22

Staggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HIDE FOLDER a ine programy na skrytie zloziek

v Ostatné programy

13

621

24.07.2011 0:48

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 98 Startup Folder, priesvitné pozadie ikon na ploche

v Ostatné programy

3

522

11.01.2011 20:58

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DELETE

v Databázy

1

613

11.10.2007 19:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

delete char*

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

4

247

17.11.2012 20:04

m4r14n

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

procedure delete

v Delphi, Visual Basic

6

432

15.12.2009 23:17

stopa27

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

delete subor

v Ostatné programy

7

441

18.08.2008 0:37

dedko45

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Delete problém

v PHP, ASP

20

663

30.11.2008 20:32

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ctrl + alt + delete

v Operačné systémy Microsoft

7

287

22.04.2010 16:12

FUSSBALL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DELETE Z MYSQL

v PHP, ASP

2

252

18.03.2009 21:57

7diwad7



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF