[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.09
Prihlásený: 13.05.16
Príspevky: 76
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 01.11.2009 20:28 | Obrázky

Cafte tak mám galériu ale neviem si rady z obrázkami skusal som cez br ale nepomholo furt mi to rozhodilo

Takto to je teraz

Obrázky

A takto chcem aby to bolo cize aby bol ten podpis a ten delete pod obrazkom...

Obrázky

A takto to mam zadefinovane

Kód:
   $sql = mysql_query("select * from fotky where category = '".$cat."' AND album = '".$album."'");
   while ($data = mysql_fetch_array($sql)) {
      echo "<a href='components/com_gallery/imgs/".$data["path"]."' target='_blank'><img src='components/com_gallery/imgs/".$data["path"]."' height='120' width='120' border='1'  /></a>";
    echo "&nbsp;".$data["desc"] . "&nbsp;";
      if ($owner) {
         echo "<a href='?q=gallery&cat=".$cat."&album=".$album."&action=delete&photo=".$data["id"]."'>[X]</a>&nbsp;";
      }
   }


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Obrázky

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4085
Témy: 32 | 32
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 01.11.2009 22:11 | Obrázky

Daj odkaz na zivu ukazku, z tvojho kodu sa neda nic poriadne vycitat.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.12.08
Prihlásený: 24.06.14
Príspevky: 59
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.11.2009 6:41 | Obrázky

jednym z riešení je dať to do tabulky

Kód:
$pocet_stlpcov = 3;
echo '<table><tr>';

$cislo_obrazka = 1;

while ($data = mysql_fetch_array($sql)) {

//novy riadok?
if ($cislo_obrazka % $pocet_stlpcov == 0) echo '</tr><tr>';

echo '<td><img src = " "></br>popis pod obrazkom </td>';
$cislo_obrazka++;
}

echo '</tr></table>';



Vsetky obrazky vsak musia mat rovnaky rozmer inak nebude popis pod obrazkom v jednom riadku.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 723
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 02.11.2009 7:03 | Obrázky

Citácia:
Vsetky obrazky vsak musia mat rovnaky rozmer inak nebude popis pod obrazkom v jednom riadku.

Odporucil by som ti prestudovat si css, ale ,neodporucim ti nic. :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.12.08
Prihlásený: 24.06.14
Príspevky: 59
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.11.2009 7:58 | Obrázky

nerozumiem ti, co tym chces povedat...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 723
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 02.11.2009 8:10 | Obrázky

ze sa to samozrejme zarovnat spravne da aj pri rozdielnych velkostiach img nezavisle natom ci pouzijes css alebo iba html
PADES vloz sem kod z vystupu (html) nie php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.12.08
Prihlásený: 24.06.14
Príspevky: 59
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 02.11.2009 16:22 | Obrázky

ano, suhlasim s tebou, samozrejme sa to da, ja som to myslel ze sa to nezarovna priamo v tom kode, ktory som napisal ja, nie ze by sa to nedalo urobit vobec.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.09
Prihlásený: 13.05.16
Príspevky: 76
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 02.11.2009 19:08 | Obrázky

Staci takyto nahlad?

Kód:
http://www.gotocs.dendis.sk/index.php?q=gallery&cat=1&album=1#


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Obrázky

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5404
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 02.11.2009 21:27 | Obrázky

1. odkaz nefunguje
2. ak chceš riešiť PHP, choď to sekcie pre php. Ak chceš riešiť html, daj sem html výstup (a tým sa vraciame k bodu č. 1 - keď bude odkaz funkčný, môžeme ti poradiť).


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 25.02.09
Prihlásený: 13.05.16
Príspevky: 76
Témy: 37 | 37
Napísal autor témyOffline : 02.11.2009 22:27 | Obrázky

Už funguje


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázky

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1141
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 03.11.2009 1:32 | Obrázky

Už ti niekto napísal, aby si to dal do tabuľky. Ale lepšie bude dávať obrázok a názov do bloku s tým tvojím BR a potom float:left.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.11.09
Prihlásený: 06.11.09
Príspevky: 17
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 05.11.2009 22:56 | Obrázky

skus to dat do divu a nastavit css
skus pozriet tuto galeriu a prislusne css
Angličtina pre samoukov
tam som daco take riesil


 [ Príspevkov: 12 ] 


Obrázky



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrázky boli úspešne odoslané! - ale obrázky nikde !!!

v PHP, ASP

5

489

13.05.2008 15:22

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obrazky

v PHP, ASP

4

504

25.12.2009 19:13

pa3ck

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrázky

v Ostatné programy

13

406

08.11.2015 13:34

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrazky

v PHP, ASP

13

660

24.01.2008 15:59

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

OBRAZKY

v Operačné systémy Microsoft

8

581

14.10.2009 21:57

Nicole16111

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obrazky

v PHP, ASP

6

454

18.04.2009 20:20

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrázky

v Kôš

0

17

22.12.2017 18:35

kingjan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrázky

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

282

02.04.2017 23:30

LukIneskoNR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stratené obrázky

v Ostatné programy

15

729

07.02.2010 18:02

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahodne obrazky

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

697

29.01.2009 20:43

dsljohn

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tmavé obrázky

v Grafické programy

3

641

22.11.2008 18:12

Lukas69

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čierne obrázky

v Operačné systémy Unix a Linux

0

560

22.05.2007 14:22

xgamer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zabanovane obrazky

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

489

01.06.2009 23:42

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrázky (WinXP)

v Operačné systémy Microsoft

7

565

07.03.2007 9:47

Intelman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obrazky Marsu

v Vesmír, veda a technika

2

1471

04.11.2006 21:25

p55p

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rotujuce obrazky

v PHP, ASP

3

383

22.03.2010 18:33

rooobertek



© 2005 - 2020 PCforum, edited by JanoF