[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
NapísalOffline : 28.08.2007 23:00 | nova stranka v novom okne

Len taka mensia otazka: Ako dosiahnem v php, aby sa mi otvorila stranka v novom okne? V HTML je na to target, ale ako v php? Skusal som toto:
Kód:
header('Location: error.php');
, ale to nejde. Ma niekto iny napad?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 28.08.2007 23:47 | nova stranka v novom okne

v php toto nespravis, jedine cez ten target alebo js


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 29.08.2007 10:08 | nova stranka v novom okne

To sa fakt neda??? Ja chcem len to, ak sa vyskytne nejaka chyba, nevypise echo "Zadali ste nespravne heslo", ale skoci na stranku error.php.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.08.2007 10:15 | nova stranka v novom okne

raz hovoris, ze chces otvorit v novom okne a teraz zas, ze len presmerovat. Presmerovanie sa robi, ako si aj ty pisal:
Kód:
header("Location: error.php");

co ti na tom nejde?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 29.08.2007 11:34 | nova stranka v novom okne

header musis mat vzdy v php tagoch pred hocjakymi znakmi napisanymmi mimo php tagov.


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 29.08.2007 12:38 | nova stranka v novom okne

juho píše:
header musis mat vzdy v php tagoch pred hocjakymi znakmi napisanymmi mimo php tagov.

nie pred hocijakymi tagmi ale pred prvym vistupom zo stranky


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 29.08.2007 16:25 | nova stranka v novom okne

Sorry, asi som sa zle vyjadril. Teda chcem presmerovanie na error.php. Lenze ked pouzijem
Kód:
header("Location: error.php");
vypise mi toto : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at index.php:81) in index.php on line 100

Nikde inde vsak iny header nemam.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.08.2007 16:29 | nova stranka v novom okne

samozrejme, ze ti to vypisuje, lebo header nemas uvedeney skor ako vystup z html...

hod sem cast kodu, takto sa ti presne poradit neda, kde je chyba...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 29.08.2007 16:44 | nova stranka v novom okne

skus dat uplne na zaciatok dokumentu
Kód:
ob_start();

a na uplny koniec
Kód:
ob_end_flush();

potom mi aj header presmerovanie fungovalo :)


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 29.08.2007 17:18 | nova stranka v novom okne

No tu je kusok z mojho kodu:
Kód:
<input style=" type="submit" name="action" value="Zmazať" >
<?

if ($action == "Zmazať"):
      if (($action == "Zmazať") && ($id != "") && ($password != "")):
            spojeni();
            @$select = MySQL_Query("SELECT * FROM autopredaj WHERE PASSWORD LIKE '$password' ");
            @$select2 = MySQL_Query("SELECT * FROM autopredaj WHERE ID LIKE '$id' ");

            if(!$select):
                include('errorheslo.php');
                  exit;
            elseif(!$select2):
                   include('errorheslo.php');
                  exit;
            elseif($select != $select2):
                  $x = MySQL_Fetch_Array($select);  //heslo
                  $y = MySQL_Fetch_Array($select2); //ID
                  if($password != $y["PASSWORD"]):

 include('errorheslo.php');
 
   
exit;
                  endif;
            endif;


Teraz tam mam include /zobrazi mi hlasenie/, ale tie include by som chcel nahradit. Header mi neslo, ani ked som dal to co poradil qacer. Priznam sa, s presmerovanim v php som este nerobil, takze netusim, ako by to mohlo byt.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.08.2007 17:24 | nova stranka v novom okne

cely php kod daj pred ten input...alebo, ked mas este pred tym daco, tak uplne na zaciatok dokumentu...potom by to malo ist


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 29.08.2007 17:50 | nova stranka v novom okne

Hm, cely ten kod je rozsiahly a su tam zaclenene aj HTML useky, ktore musia byt zobrazene bezprostredne za inputom,takze to nemozem dat pred. Ale nevadi, myslel som, ze je to jednoduchsie, zatial sa uspokojim aj s tym include. Dakujem!


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nova stranka v novom okne

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 29.08.2007 21:16 | nova stranka v novom okne

vsetko sa da len sa stym chce pohrat...ved staci sa pozriet na hocijaky cms alebo forum strukturu a vsimnes si ze na 1mieste je spracovanie a az na poslednom mieste je ze ako to bude vyzerat


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
 [ Príspevkov: 13 ] 


nova stranka v novom okne



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otváranie v novom okne

v Operačné systémy Microsoft

4

485

28.12.2008 15:08

Nexus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvaranie v novom okne...

v PHP, ASP

18

591

08.04.2008 19:07

pepek92

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA - otvaranie pdf v novom okne

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

432

23.09.2009 15:10

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvoriť odkaz v novom okne ...HELP

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

1076

10.04.2009 14:16

AReYco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvorenie programu v samostatnom (novom) okne

v Operačné systémy Microsoft

1

264

02.10.2010 23:11

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Keď otvorim priečinok otvori sa vždy v novom okne ....

v Operačné systémy Microsoft

5

406

08.02.2014 10:27

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

otvorenie novej stranky Y po vstupe na stranku X v novom okne

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

202

01.03.2016 23:33

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stranka v malom okne

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

836

14.05.2009 8:03

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stranka sa otvori v nomom okne

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

213

15.02.2009 17:53

Denco1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pri kliknuti na odkaz sa otvori tento odkaz v novom okne

v HTML, XHTML, XML, CSS

13

1419

08.12.2007 21:08

twistik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nova stranka

v HTML, XHTML, XML, CSS

1

593

19.09.2006 19:17

michal.h

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nová stránka

v Redakčné systémy

5

294

09.02.2012 10:53

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

moaj nova stranka chyba s ukazovanim par obrazkov

v Ostatné

1

609

21.09.2006 21:18

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sims v okně?

v Počítačové hry

3

369

21.03.2008 13:05

Luks

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hry v okne

v Počítačové hry

9

131

02.04.2013 17:29

Y0G1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Malé okno v okne...

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

994

06.07.2009 11:26

Condor



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF