[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 13.02.2008 10:40 | mysql_num_rows

preco mi vyhadzuje chybu pri tomto prikaze? :
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource


Offline

Správca fóra
Správca fóra
mysql_num_rows

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.02.2008 10:43 | mysql_num_rows

pravdepodobne preto, lebo ti mysql_query vratil chybu


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 13.02.2008 10:46 | mysql_num_rows

nie, dotaz sa normalne vykonal, preto sa mi to nezda.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
mysql_num_rows

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.02.2008 10:48 | mysql_num_rows

ved daj sem kus kodu


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 13.02.2008 11:08 | mysql_num_rows

Kód:
  if ($result == 0):
    echo ("<b>Chyba ".mysql_errno().": ".mysql_error()."</b>");
  elseif (mysql_num_rows($result) == 0):
    echo ("<b>Dotaz bol úspešne vykonaný!</b>");
  else:  vykona sa dotaz na stranke


Offline

Správca fóra
Správca fóra
mysql_num_rows

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.02.2008 11:17 | mysql_num_rows

odkial vlastne vies, ze sa dotaz normalne vykonal? Z toho, ze ti vypise, ze "Dotaz bol úspešne vykonaný!"? Ale to je potom chybne usudzovanie...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 13.02.2008 11:37 | mysql_num_rows

proste ja cez to dam "insert into bla bla" a vyhodi tu chybu, ale na to dam select z tej tabulky, tak tam su tie udaje, co som tam odosielal.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
mysql_num_rows

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.02.2008 11:49 | mysql_num_rows

aha, takze ked vkladas data do tabulky, tak sa pouziva mysql_affected_rows() a nie mysql_num_rows()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 13.02.2008 12:00 | mysql_num_rows

aha, diky a sorry za blbu otazku :), ucim sa mysql trochu podrobnejsie.


 [ Príspevkov: 9 ] 


mysql_num_rows



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql_num_rows

v PHP, ASP

3

285

14.07.2007 9:38

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql_num_rows():

v Databázy

9

517

19.04.2010 12:20

EidzEm



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF