Neviem či sa to presne hodí to tejto témy ale takto. Stiahol som si na SE k530i knihy vo formáte pdb. No nejdú mi v akom formáte majú byť aby mi išli? Fromát jar. nejde ale ten som zmenil iba cez total comander teda neviem či som to správe urobil.
Podla mna normalne .txt subory by mali ist... Skus to dostat do .txt, aj ked pochybujem, ze bude stacit zmenit priponu.
_________________ Empty your memory, with a free()… like a pointer! If you cast a pointer to an integer, it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct… The pointer can crash…, and can overflow… Be a pointer my friend…
Neviem či sa to presne hodí to tejto témy ale takto. Stiahol som si na SE k530i knihy vo formáte pdb. No nejdú mi v akom formáte majú byť aby mi išli? Fromát jar. nejde ale ten som zmenil iba cez total comander teda neviem či som to správe urobil.
Takže knihy pre palm OS ak som dobre pochopil je to niečo ako operačný softwér niečo ako Symbian? a ako by sa dala zmeniť tá prípona ako ináč ínáč ako cez total comander??