[ Príspevkov: 16 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
NapísalOffline : 24.03.2008 0:13 | $_GET

ludia mam problem a netusim kde je chyba
mam subor zmaz.php a v nom je toto :
<?php

require_once"db.php";
$cc=$_GET['cc'];
$zmaz=mysql_query("DELETE FROM komentare WHERE id=$id LIMIT 1");
header("Location: ../index.php?cc=$cc#kom");
exit();

?>
to sluzi na vymazanie daneho prispevku v gbooku a ked ho vymaze mi to
presmeruje na hlavny index ale nie tam ten urcity clanok .tu premennu $cc akosi
ignoruje.

a takto isto mam presmerovanie aj po pridani prispevku na ten clanok a tam to
ide ...

takto mi vynechava tu premennu : http://localhost/new_crazy/index.php?cc=#kom
neviete kde moze byt problem ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.03.2008 9:17 | $_GET

1, si si istý že tam posielaš cc?
2, DELETE FROM komentare WHERE id=$id LIMIT 1 pričom nikde nemáš $id
3, skus echo $cc;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 24.03.2008 9:48 | $_GET

to som uz skusal to echo $cc ale nevypisalo nic ... nechapem co s tym moze byt


Offline

Správca fóra
Správca fóra
$_GET

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.03.2008 9:52 | $_GET

aku mas presnu adresu na vymazanie nejakeho prispevku v gbooku? alebo akym sposobom ti to vlastne funguje? lebo tam bude asi chyba...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 24.03.2008 9:54 | $_GET

<a href=\"kom/zmaz.php?id=$id\">


Offline

Správca fóra
Správca fóra
$_GET

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.03.2008 9:56 | $_GET

a cc v adrese mas kde? aby ti vypisalo $_GET['cc'], musis tam mat nieco ako:
Kód:
<a href=\"kom/zmaz.php?id=$id&cc=nieco\">


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 24.03.2008 10:01 | $_GET

jaaaaaaaaj boze som slepy, som si nevsimol ze mi to tam chyba ...diky moc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.03.2008 13:01 | $_GET

Tominator píše:
1, si si istý že tam posielaš cc?

hneď prvý bod ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 24.03.2008 13:03 | $_GET

hej hej jasnee mal si pravdu len som si to nevsimol ..bol som stale v tom ze to tam mam :))


Offline

Užívateľ
Užívateľ
$_GET

Registrovaný: 10.09.07
Prihlásený: 19.05.15
Príspevky: 119
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 24.03.2008 17:33 | $_GET

ja byť tebou ešte by som prijal id.
Kód:
$id=$_GET['id'];


Offline

Užívateľ
Užívateľ
$_GET

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 24.03.2008 18:13 | $_GET

popr. skus
$zmaz=mysql_query("DELETE FROM komentare WHERE id='$id' LIMIT 1");


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.03.2008 18:18 | $_GET

Punker661 píše:
$zmaz=mysql_query("DELETE FROM komentare WHERE id=$id LIMIT 1");

jaji on to tak má ....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
$_GET

Registrovaný: 10.09.07
Prihlásený: 19.05.15
Príspevky: 119
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 24.03.2008 18:27 | $_GET

lol a zadefinovanie premennej $id do '' si si nevšimol ?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
$_GET

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 24.03.2008 18:30 | $_GET

"zahada" je odhalena, tak nechapem, co tu riesite...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 24.03.2008 18:32 | $_GET

hej problem bol v mojej nepozornosti ...toto vsetko ide tak ako som mal


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 24.03.2008 19:00 | $_GET

socket píše:
lol a zadefinovanie premennej $id do '' si si nevšimol ?

nevšimol ...


 [ Príspevkov: 16 ] 


$_GET



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

$_GET

v PHP, ASP

16

1026

09.09.2009 17:04

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

$_GET vs. CheckBox

v PHP, ASP

3

302

31.01.2008 14:36

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neexistujuci prvok v $_GET

v PHP, ASP

7

464

19.05.2011 16:13

Bokos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess a $_GET problem

v Ostatné

1

233

31.03.2010 13:15

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rewrite_mod kombinovane s $_GET

v Ostatné

2

261

04.04.2010 12:36

bishopx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problém s dlhými stringmi v $_GET

v PHP, ASP

4

275

20.04.2009 17:28

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s $_GET pri nacitani index.php

v PHP, ASP

2

676

30.01.2010 23:59

roko146

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stranka o hrach, problem s $_GET['page'] a databazou

v PHP, ASP

1

308

05.02.2009 10:51

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF