[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.03.09
Prihlásený: 12.03.14
Príspevky: 60
Témy: 31 | 31
NapísalOffline : 06.07.2010 12:35 | Galeria / email

Robim si nove portfolio, a sa chcem opytat ci sa v html da spravit formular na odosielanie emailov,nieco taketo

Vase meno:
Vas email:
Text spravy:



a ze by to prislo na moj email, pretoze php neovladam vobec, a ak by bol na to nejaky plugin budem rad, nemusite mi to presne vysvetlovat staci link kde si to mozem nastudovat, nieco som uz guglil ale zatial bezvysledne, vsetko co som nasiel bolo v php, vopred dakujem


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Galeria / email

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1141
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 06.07.2010 12:47 | Galeria / email

Existuje možnosť napísať do atribútu href v tagu <a>href="mailto:... http://www.jakpsatweb.cz/mail.html , ktorý otvorí klienta pre písanie mailov.
Cez formular to bez PHP nepojde.... ale je to celkom jednoduche.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 14.08.18
Príspevky: 1175
Témy: 190 | 190
NapísalOffline : 06.07.2010 12:49 | Galeria / email

v html take nieco urcite nespravis. nastuduj si php. mozes si pomoct nejakou meilovou triedou alebo to urob len takto (primitivna ukazka):

Kód:
<?php
$tvoj_email = "tvoj_email@domena.sk";
$od = $_POST['od'];
$sprava = $_POST['sprava'];

    $zahlavie  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
    $zahlavie .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
    $zahlavie .= "From: ".$od . "\r\n";
   
    $predmet = $_POST['predmet'];
if( mail($tvoj_email, $predmet, $sprava, $zahlavie) ) {
echo "mail bol uspesne odoslany, dakujeme!";
    } else {
echo "nastala chyba";
    }
?>


pricom input s meilom odosielatela bude mat name="od", input predmetu name="predmet" a textarea spravy name="sprava"... este si tam daj nejaku captchu alebo co, uprav tie hlasenia a tak a mas to

//edit
ako mas tie hlasky ze "mail bol uspesne odoslany" a "nastala chyba" tak trebars tam pouzi header( "Location: cesta_k_suboru" ); ja to robievam tak. to ta presmeruje.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Galeria / email

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava
NapísalOffline : 06.07.2010 12:57 | Galeria / email

alebo mozes pouzit taketo sluzby .. http://blueboard.cz/


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.03.09
Prihlásený: 12.03.14
Príspevky: 60
Témy: 31 | 31
Napísal autor témyOffline : 06.07.2010 13:05 | Galeria / email

Dakujem vsetkym mozete locknut


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.09
Prihlásený: 03.08.10
Príspevky: 229
Témy: 43 | 43
NapísalOffline : 06.07.2010 23:16 | Galeria / email

Ic.cz ponuka sluzbu MailForm. CITUJEM:

MailForm
Chcete-li si na stránky umístit formulář, který po odeslání, pošle data na zadanou emailovou adresu, přečtěte si následující informace.

Obsah:
» Jak použít MailForm
» Ukázky

Jak použít MailForm:
1. Do Vaší HTML stránky vložte hlavičku formuláře, která začíná:

Kód:
<FORM ACTION="http://tools.ic.cz/mailform.php" METHOD="post">



2. Pak vložte skrytý (TYPE="hidden") formulářový prvek, kde je uveden příjemce e-mailu:

Kód:
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_PRO_" VALUE="email_příjemce">



3. Vložte kontrolní formulářový prvek (musí být ve formuláři přítomen, jinak nedojde k odeslání)

Kód:
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_ODESLANO_" VALUE="true">



4. Pole pro Předmět a Odesílatele e-mailu
Tyto pole mohou být jak TYPE="hidden" tak i TYPE="text".

Kód:
<INPUT TYPE="input" NAME="_OD_" VALUE="odesílatel_emailu">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_PREDMET_" VALUE="predmet_emailu">



5. Návratová stránka - stránka na, kterou bude uživatel po odeslání přesměrován.

Kód:
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_RETURN_SITE_" VALUE="návratová_stránka">




Ukázky formůlářů:
Jednoduchý formulář, pouze s nejnutnejšími prvky, tento formulář odešle zadaná data na e-mail help@ic.cz
Odesílatel:
Předmět:
Text zprávy:

Zdrojový kód formuláře:

Kód:
<FORM ACTION="http://tools.ic.cz/mailform.php" METHOD="post">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_PRO_" VALUE="help@ic.cz">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_ODESLANO_" VALUE="true">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="_RETURN_SITE_" VALUE="http://www.ic.cz">
Odesílatel: <INPUT TYPE="text" NAME="_ODESILATEL_" SIZE="30" MAXLENGTH="30">
<BR>
Předmět: <INPUT TYPE="text" NAME="_PREDMET_" SIZE="30" MAXLENGTH="60">
<BR>
Text zprávy:
<TEXTAREA COLS="30" ROWS="3" NAME="text"></TEXTAREA>
<BR>
<INPUT TYPE="submit">
</FORM>


 [ Príspevkov: 6 ] 


Galeria / email



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v Ponuka práce

2

925

29.12.2007 11:45

Hamer01

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v Redakčné systémy

1

627

10.04.2009 10:21

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v PHP, ASP

2

591

23.10.2009 22:06

Pades

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v Redakčné systémy

2

685

30.03.2007 20:29

Kyborg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v Ostatné

0

597

21.01.2008 20:50

Maico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v PHP, ASP

19

699

10.05.2010 16:57

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v Redakčné systémy

1

1097

04.06.2006 0:23

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v Redakčné systémy

3

742

04.09.2008 15:50

zmija31

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v PHP, ASP

0

401

08.02.2009 11:26

tominokk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v PHP, ASP

3

323

01.08.2010 23:04

jtbs

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

galeria

v Redakčné systémy

1

714

09.10.2009 17:45

mariachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

771

10.01.2007 18:24

t0ki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria

v Redakčné systémy

1

713

07.09.2008 18:48

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galéria + seo

v Internetový marketing, SEO, reklama

0

753

02.12.2007 15:35

festersvk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria, riešenie

v PHP, ASP

28

1181

19.05.2008 21:51

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galeria problem

v PHP, ASP

6

237

27.06.2012 14:24

Slavci



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF