Dá sa prosím vás nejak formátovat checkbox, input a také tie veci vo formulároch. lebo som sa dočítal kdesi na nete že vo FF to nefunguje. Vedeli by ste mi prosím niekto potvrdit alebo vyvrátit túto informáciu a dat nejaký tip? dík
no to máš pravdu - už som si pozrel, ale má tam nastavené toto forum iba pozadie, font, okraje.... ja by som potreboval marginy, vertical align a tak...
formátovanie checkboxov aj tak stojí za... Pozrite napríklad navratdoreality.cz. Musíte odklepnúť, že máte 18. V každom prehliadači mi ten checkbox zobrazuje inak.
_________________ neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Existuje niekoľko javascriptových knižníc/návodov, ktoré slúžia na formátovanie inputov - takže by som sa popozeral tam (nepýtaj sa ma aké, musel by som ich hľadať rovnako ako ty).
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.