[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec

Ahojte...
potreboval by som pomoct spravit nieco taketo:
par checkboxov s ktorymi budem robit UPDATE v db , zistenie ci je zaskrtnuty , ktory je zaskrtnuty

nieco taketo uz mam ale neviem ako s tym dalej, mam to na vypisovanie a neviem ako to spravit s tym update
Kód:
if(isset($_POST['save']))
    {
        $a = $_POST['check'];
   
        if(empty($a))
        {
            return true;
            header("Location: ".$_SERVER['SERVER_ROOT']."../php/slide_menu.php");
        }
        else
        {
            $N = count($a);
           
            for($i=0; $i < $N; $i++)
            {
                echo($a[$i] . " ");
            }
        }
    }


Kód:
<form action="<?php echo htmlentities($_SERVER['PHP_SELF']); ?>" method="post">
<input id="save" class="save" name="save" value="save" type="button" />
  <table border="1px" id="chb">

<?php
$con="SELECT * FROM  db_sn JOIN projekt ON db_sn.IDx=projekt.ID WHERE db_sn.IDx = ".$num."";
$vypis2=mysql_query($con) or die($con."<br/>".mysql_error());

 while ($data = mysql_fetch_array($vypis2)){
       
               ?>
             <tr align="center">
                <td><input id="d" type="text" name="datum" size="15" value="<?php echo(stripslashes(htmlspecialchars(trim(safe($data['datum']))))) ?>" readonly="readonly" /></td>
                <td><input id="wait" type="checkbox" name="check[]" value="wait" <?php if($data['waiting'] == 'wait') {echo ' checked="checked"';}
                                                                                                                    if($data['ng'] == 'ng') {echo ' checked="checked"';} ?> /></td>
                <td><input id="win_ok" type="checkbox" name="check[]" value="win_ok" <?php if($data['ok'] == 'ok') {echo ' checked="checked"';} ?> /></td>
                <td><input id="win_ng" type="checkbox" name="check[]" value="win_ng" <?php if($data['ng'] == 'ng') {echo ' checked="checked"';} ?> /></td>
                <td><input id="release" type="checkbox" name="check[]" value="release" <?php if($data['ok'] == 'ok') {echo ' checked="checked"';} ?> /></td>
             </tr>
              <?php
            } mysql_close();
              ?>
      </table>
</form>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
ako updatnut data v databaze pomocou checkboxov

Registrovaný: 02.06.08
Prihlásený: 19.07.16
Príspevky: 3330
Témy: 147 | 147
Bydlisko: Žilina / Os...
Vek: 24

Napadlo ma niečo také ako spraviť si hidden input a do jeho value zapisovať pomocou JS nejaké ID tich checkov, následne si to odošleš POSTOM a vložíš do pola, explode("," $_POST['']). Len tiež by to trebalo potom aj ošetriť kvôli preklikom a tak...


_________________
PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer |
CCNA (640-802) |
Offline

Užívateľ
Užívateľ
ako updatnut data v databaze pomocou checkboxov

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24

veď v $_POST['check'] by si mal mať pole s hodnotami zaškrtnutých checkboxov


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.08.13
Prihlásený: 12.12.13
Príspevky: 64
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Senec
Napísal autor témyOffline : 25.10.2013 12:58 | ako updatnut data v databaze pomocou checkboxov

ano by som mal mat a ak tam su tak ako ich vytiahnut aby som mohol update databazu?
pri tom update upravim to co je zaskrtnute v checkboxe ale potrebujem upravit aj to co zaskrtnute nie ...
nenapada ma nic ako to spravit pls help me

ps: viem ze tie funckie nie su moc dobre a v php 5 a viac nepojdu najskor ale potrebujem to v tomto spravit


Offline

Čestný člen
Čestný člen
ako updatnut data v databaze pomocou checkboxov

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno

Elrohir píše:
pri tom update upravim to co je zaskrtnute v checkboxe ale potrebujem upravit aj to co zaskrtnute nie ...
nenapada ma nic ako to spravit pls help me

Si urob select, ktorym zistis, co vsetko mas v databaze.


 [ Príspevkov: 5 ] 


ako updatnut data v databaze pomocou checkboxov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako filtrovať dáta pomocou datapickeru dátum Od-Do

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

104

12.12.2013 14:57

xXRSXx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako updatnut bios

v Ostatné čipové sady

2

416

26.02.2012 15:01

petert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Motorola Moto G ako updatnúť Android na 5.0

v Smartfóny a tablety

6

431

14.12.2014 11:05

Qpkqkma

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako sa vytvárajú v databáze nové tabuľky

v Databázy

6

1231

01.05.2006 12:02

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formatovanie checkboxov

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

251

10.04.2010 19:44

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vybrať... pomocou jQuery?

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

230

03.06.2010 16:32

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nacitat udaje v stlpci z tabulky v databaze do premennej

v PHP, ASP

4

277

26.08.2007 20:34

Matho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako znefunkcnit vyhladavanie pomocou blekko?

v Služby a webstránky

2

76

03.06.2013 9:55

frenkacik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako ovladať pc pomocou iPhone?

v Sieťové a internetové programy

0

689

03.10.2009 13:30

McDog

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako tlačiť dokument pomocou PHP?

v PHP, ASP

1

348

09.07.2007 21:25

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako nastavim allow_call_time_reference pomocou vhost.conf?

v Ostatné

0

281

28.07.2010 16:07

pohoda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako odoslat hodnotu premennej pomocou formulara?

v PHP, ASP

3

745

12.10.2011 17:12

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Android - ako zavolat Async Task pomocou execute()

v Android, iOS, Windows Phone (Mobile)

0

54

26.11.2017 11:46

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nastavit pomocou setlocale(LC_MONETARY ... menu EURO?

v PHP, ASP

12

491

19.04.2008 13:24

Frey

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako na MENU pomocou HTML+CSS+PHP ???

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

757

20.11.2006 15:19

javo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Návod ako uniesť lietadlo pomocou Android smartphonu

v Novinky

6

414

22.04.2013 21:22

Semp



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF