Formátovanie HDD v LCD TV - nevidím ho v PC, nejde formátovanie nanovo.Ahoj šikovníci, naformátoval som 320GB 2,5 HDD vložený v boxe na mojom SMART TV Philips. Po formátovaní mi ho však PC neukazuje v Tento počítač, len v správe diskov. Ani tam však nemôžem tento neviditeľný HDD naformátovať a celý vymazať (neurobil som to pred formátovaním v TV a mám tam len 24% voľného miesta).Poraďte prosím ako ho sformátovať, nejaký program? Nejaká finta v PC?Ďakujem, ďakujem. Daj sem screen - Správa diskov. diskpart screen mi normálne cez Lightshot nejde urobiť V tej správe zariadení je to asi zakázané, dávam fotku.http://prntscr.com/gotuzmStiahol som si aj Paragon Partition, no ten v trial verzii neurobí ani trt, dáva mi že nemôže dokončiť operáciu, len vo full verzii. Ďakujem za rady. Odstranit zvazok a potom Novy jednoduchy zvazok.. to zrovna som sa bál urobiť Radšej nie ak som si nie istý, ako potom fatal error ;-) Nový zväzok vytvorený, disk číta, ja ďakujem za pomoc. Fakt si mi pomohol.(inak cez diskpart ho videlo, ale po zadaní list volume tam už nebol).Môžete tému odstrániť. pre buducnost v diskpart das list disk, vyberes disk (select disk x) a nasledne clean. ...
Formátovanie HDD v LCD TV - nevidím ho v PC, nejde formátovanie nanovo. |