[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.09.08
Prihlásený: 16.12.08
Príspevky: 239
Témy: 16 | 16
NapísalOffline : 09.12.2008 17:31 | farebna tabulka

PLS potrebujem poradit s HTML prikazom na farebnu tabulku,lebo v tomto som lama :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 09.12.2008 17:35 | farebna tabulka

Potrebujes zmenit farbu ohranicenia tabulky, alebo pozadia tabulky?

Inak toto je do sekcie HTML..

presunuté (Tomas1)


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.09.08
Prihlásený: 16.12.08
Príspevky: 239
Témy: 16 | 16
Napísal autor témyOffline : 09.12.2008 17:40 | farebna tabulka

no to ohranicenie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 09.12.2008 17:41 | farebna tabulka

Tak pouzi CSS vlastnost border-color: farba;, myslim, ze to budes musiet aplikovat na vsetky bunky tabulky...


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 09.12.2008 19:37 | farebna tabulka

a nestaci to dat iba na table ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.08
Prihlásený: 15.05.15
Príspevky: 884
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 09.12.2008 20:23 | farebna tabulka

Nie som si isty, ale ked by to dal iba na table, tak by to pravdepodobne len ohranicilo tabulku nejakym okrajom zvonku... :roll:


_________________
Empty your memory, with a free()… like a pointer!
If you cast a pointer to an integer,
it becomes the integer, if you cast a pointer to a struct, it becomes the struct…
The pointer can crash…, and can overflow…
Be a pointer my friend…
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...
NapísalOffline : 09.12.2008 20:54 | farebna tabulka

neutronmind píše:
Nie som si isty, ale ked by to dal iba na table, tak by to pravdepodobne len ohranicilo tabulku nejakym okrajom zvonku... :roll:


Ked sa da len na table tak sa ovplyvnia vsetky bordre nie len tie co su hlavne... a napirklad do tr, td, th atd. sa dava ked chces konkretne daco oznacit inac, mas to to iste ako keby si dal <table border=hodnota> zmeni ti iba okraje co ohranicuju tabulku ? :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
farebna tabulka

Registrovaný: 11.10.06
Prihlásený: 08.12.12
Príspevky: 192
Témy: 39 | 39
Bydlisko: Banská Byst...
NapísalOffline : 09.12.2008 21:34 | farebna tabulka

ked to das na table, tak sa zmenia vsetky okraje v celej tabulke...sa to dedí


Offline

Správca fóra
Správca fóra
farebna tabulka

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 09.12.2008 22:03 | farebna tabulka

skusal si to uz vobec? ked nastavis cisto pre table farbu ohranicenia, tak sa to zmeni v celej tabulke? ale no... pokial viem, tak border-color sa nededi...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
farebna tabulka

Registrovaný: 11.10.06
Prihlásený: 08.12.12
Príspevky: 192
Témy: 39 | 39
Bydlisko: Banská Byst...
NapísalOffline : 10.12.2008 12:01 | farebna tabulka

ospravedlnujem sa, pomylil som sa... fakt sa to nededi...

sory


Offline

Správca fóra
Správca fóra
farebna tabulka

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 10.12.2008 12:42 | farebna tabulka

Asi by nezaskodil mensi priklad, ako teda tu farbu borderu zmenit v celej tabulke...

CSS:
Kód:
table, td {  border-style:solid; border-color:red; }
table { border-collapse:collapse; border-width:0 0 1px 1px; }
td { border-width:1px 1px 0 0; }

HTML:
Kód:
<table>
<tr>
   <td>1</td>
   <td>2</td>
   <td>3</td></tr>
<tr>
   <td>4</td>
   <td>5</td>
   <td>6</td></tr>
<tr>
   <td>7</td>
   <td>8</td>
   <td>9</td></tr>
</table>


Podobny priklad som uviedol aj na http://www.pcforum.sk/post-vp486998.html#486998


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 11 ] 


farebna tabulka



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Farebná hudba

v Elektronika

2

766

04.11.2012 18:58

ado130

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Farebná hudba

v Modifikácie, návody a projekty

7

1591

30.10.2010 12:05

erikoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

farebna hudba

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Modifikácie, návody a projekty

34

3525

19.09.2017 17:52

tatko Tom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

farebná paleta

v Webdesign

3

786

28.12.2010 13:35

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

farebna laserova tlaciaren

v Externé zariadenia

1

95

04.02.2017 14:46

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Multifunckna farebna tlaciaren

v Externé zariadenia

10

268

28.01.2016 20:19

Nemphys

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Farebná laserová tlačiareň

v Externé zariadenia

0

190

22.01.2011 10:00

Luigy88

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Farebna laserova tlaciaren

v Externé zariadenia

5

445

28.06.2009 11:44

Axwell

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Farebná s čiernobielej

v Grafické programy

2

119

12.06.2013 21:21

JURO18

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Farebná Hudba 2

v Ostatné

4

586

26.04.2011 11:12

R3Z0R

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mala farebna hudba

v Elektronika

4

1178

17.04.2010 18:04

rezystor

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Schéma: Farebná hudba

v Elektronika

5

8355

21.07.2007 22:31

borec

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Multifunkcna farebna laserovka

v Externé zariadenia

12

378

20.02.2009 15:59

Didaktik_Si

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlačiareň do 50 € ( farebná )

v Externé zariadenia

0

81

17.04.2013 16:50

evens

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Farebna hudba s LED

v Elektronika

26

10884

02.02.2008 15:39

cicolably

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

farebná tlačiareň do 100eur

v Externé zariadenia

1

131

08.12.2015 17:15

shiro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF