[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 02.04.18
Príspevky: 366
Témy: 179 | 179
Bydlisko: BB

Takze nejde o ziadny graf typu jpg/png ale klasicky text, je tu nejaka moznost nahodne generovat stlpce pre x? teda pocet tych t-cok

Zaklad:
Kód:
<?php
header('Content-Type:text/plain');
?>
  x
  ^           
  |     
  |                     t   
  |                     t     
  |                     t
  |    t                t
  |    t                t
  |    t       t        t
  |    t       t        t
 -+--------------------------> y
  |  test1    test2   test3


Moja skuska ktora nefakci tak ako by mala :D Generuje iba jeden stlpec ...
Kód:
<?php
header('Content-Type:text/plain');
?>
  x                                                                   
  ^           
  |     
  |     
  |       
  | 
  |   
  |   
  |     
  |
<?php for ($i = 1; $i <= rand(5,10); $i++){echo "  |  t\n";}?>
 -+--------------------------------------------------------------------------->y
  |  22 23 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 23.05.18
Príspevky: 1459
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 21.11.2013 14:24 | Dynamické generovanie "textového" grafu

Jednoducho si to nageneruj do matice a vypíš ju.


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 02.04.18
Príspevky: 366
Témy: 179 | 179
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 21.11.2013 14:49 | Dynamické generovanie "textového" grafu

Jasne do matice :D A este kde nie ? :D


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.07.11
Prihlásený: 23.05.18
Príspevky: 1459
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Praha / Rev...
NapísalOffline : 21.11.2013 15:33 | Dynamické generovanie "textového" grafu

Ešte napríklad do matice. Ale môžeš skúsiť aj dvojrozmerné pole, keď sa matíc bojíš...


_________________
Na súkromné správy týkajúce sa problémov, ktoré sa riešia vo fóre, neodpovedám!
 [ Príspevkov: 4 ] 


Dynamické generovanie "textového" grafu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamické objekty

v PHP, ASP

25

735

04.01.2010 15:37

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dynamicke obrazky

v HTML, XHTML, XML, CSS

11

532

09.02.2008 1:06

HAE07

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke pole..

v PHP, ASP

3

242

28.09.2011 22:56

Ando

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Router - dynamicke IP

v Siete

3

259

09.08.2011 13:19

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dynamické menenie udalosti onclick

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

583

13.06.2008 22:47

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke programovanie - maximalizacia ceny

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

276

25.06.2015 11:59

nBXXL

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke pole v Triede C++

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

1792

19.11.2008 14:51

Dark_Raven

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Delphi - Dynamické vykreslovanie (runtime) komponentov

v Delphi, Visual Basic

3

391

15.10.2010 10:05

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aku grafu???

v Grafické karty

12

483

26.10.2008 9:21

Palinhoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vykreslovanie grafu

v Delphi, Visual Basic

6

701

27.08.2011 11:54

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke pole - problem s pridanim zatvoriek

v JavaScript, VBScript, Ajax

7

373

27.08.2011 15:08

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

android ListView a jeho dynamicke nacitavanie

v Android, iOS, Windows Phone (Mobile)

10

311

05.05.2014 21:54

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DYNAMICKE vs. STATICKE pole smernikov !!!SUUURNE!!!

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

1809

11.05.2009 8:48

sangokoko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie vlastneho grafu

v Delphi, Visual Basic

1

201

07.02.2014 15:21

apacu

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tvorba suradnicoveho grafu

v Ostatné programy

6

415

03.08.2008 13:12

buffalobill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chladic na grafu

v ATI/AMD grafické karty

4

605

27.10.2006 21:17

zmija31



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF