doubleR - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 446 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Virtual machine - win 10


Odpovede: 1
Zobrazenia: 87


Caute,

je nejako mozne vytvorit si virtualku na nekonecne dlho? Pokial mozno tak legalne. Potrebujem si sem tam nieco otestit a potrebujem k tomu specificku vr win 10.

Dakujem.

 Fórum: Dovolenka, cestovanie a turistika   Téma: Pozicanie auta - zahranicie


Odpovede: 2
Zobrazenia: 160


Auto sa pozicia v Rime, ale len preto lebo odtial ideme na sever.. na potulky. Nepojdem na sever autobusom a tam si ho poziciam, ked si mozem cestu viac uzit ;)

 Fórum: Dovolenka, cestovanie a turistika   Téma: Pozicanie auta - zahranicie


Odpovede: 2
Zobrazenia: 160


Caute, mate nejake skusenosti s pozicanim auta v zahranici? Naco si dat pozor a tak. Nieco uz som pocital, ale skusenosti z prvej ruky sa mi momentalne hodia. Auto chcem pozicat v Rime, tak ak ste niekto nahodou poziciavali auto tam, tak odporucte spolocnost ;) dakujem.

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: Skoncenie pracovneho pomeru a dovolenka


Odpovede: 9
Zobrazenia: 1259


Je tu problem s predanim agendy..Z min roka mam 7dni, z tohto roka 8dni, plus regeneracia (co sa vraj tiez pocita) 5dni. Bol som ochotny skratit si to a nechat si ju preplatit ak to bude v case kt si ja vyberiem a nie je mi to momentalne umoznene..pri dovolenke kt planujem od zaciatku roka. // Spoje...

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: Skoncenie pracovneho pomeru a dovolenka


Odpovede: 9
Zobrazenia: 1259


Viem ze toto asi nie je spravne forum, no mozno mate skusenosti. Ak nie tak sa niekde zaregistrujem.

Ide o to ze koncim pracovny pomer a ostalo mi celkom dost dovolenky. Chcel by som si ju samozrejme vybrat pred nastupom do novej prace, aby som tam prisiel oddychnuty. V novej praci ziadnu dovolenku...

 Fórum: Poskytovatelia internetu   Téma: Pokrytie optickym netom - rozne odpovede


Odpovede: 5
Zobrazenia: 174


Ok dik. :)

 Fórum: Poskytovatelia internetu   Téma: Pokrytie optickym netom - rozne odpovede


Odpovede: 5
Zobrazenia: 174


Zdravim, chcel som si na novy prenajom hodit nejaky netik. No ked som zistoval dostupnost tak je problem s DSL nieto este s optikou. Telekom aj Orange mi uviedli ze na danej adrese nie je dostupny iny net ako nejake lte bo podobne. Co je ale zaujimave je, ze upc mi povedal ze opticke pripojenie na t...

 Fórum: Mobilné zariadenia   Téma: Vivo v7 - where to buy


Odpovede: 1
Zobrazenia: 150


Caute, chcel by som si zakupit tento fonik no v slovenkych obchodoch ho neviem najst. Odkail by ste takyto telefon kupovali? A ak mate skusenosti s predajom zo zahranicia tak ich uvitam. Dakujem.

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Mrtva baterka - zamknute auto (Passat b5 - 2003)


Odpovede: 28
Zobrazenia: 3046


Vyzera to na to okno :D

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Mrtva baterka - zamknute auto (Passat b5 - 2003)


Odpovede: 28
Zobrazenia: 3046


Zatial skusam cez ten starter. Zamok vo dverach nefunguje pri exnutej baterii (vraj ako ochrana pri kradezi?). Dalsou moznostou bude servis ak tu nepadne iny napad. Nechcem rozbijat okna (ak to teda nebude lacnejsie ako servis).

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Mrtva baterka - zamknute auto (Passat b5 - 2003)


Odpovede: 28
Zobrazenia: 3046


Tak to nvm. Nie je moznost otvorit kapotu auta?

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Mrtva baterka - zamknute auto (Passat b5 - 2003)


Odpovede: 28
Zobrazenia: 3046


Caute, viete mi poradit ako sa dostat do auta ked je bateria mrtva? Brat si pozical auto a nechal zapnute svetla a nejde mi ani cez dvere vodica ani cez kufor.

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Android - build number (vypnuty telefon)


Odpovede: 1
Zobrazenia: 182


Caute..je vobec mozne zistit build number ked nedokazem zapnut telefon? Chcel som vybrat spravny firmware na flash cez odin. Dakujem.

 Fórum: Zdravie, medicína, choroby a liečenie   Téma: Skolioza


Odpovede: 6
Zobrazenia: 345


A mali ste aj skoliozu? Lebo nvm ci je mozne dat skoliozu v dospelosti do poriadku. Rozumiem ze ked sa niekto hrbi pri PC tak to sa spravit da, ale ja mam okolo 30 "S" skoliozu.

 Fórum: Zdravie, medicína, choroby a liečenie   Téma: Skolioza


Odpovede: 6
Zobrazenia: 345


Caute, chcem sa trocha poradit. Mam 26 a skoliozu kt som nejako neriesil..sme tu vacsinou IT tak nas tu bude mozno viac. Chcel by som vediet co by ste odporucili. Napr sukromne kliniky, alebo cviky, atd. K lekarovi som sa samozrejme objednal, ale cakacka je 2 mesiace. Ocenim vsetky rady, lebo skolio...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Ako pockat na Asynchronne funkcie.


Odpovede: 2
Zobrazenia: 228


A aj takato odpoved stacila..mi ani nenapadlo pouzit rekurziu..Dakujem.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Ako pockat na Asynchronne funkcie.


Odpovede: 2
Zobrazenia: 228


Caute, potrebujem trocha help s Promise-mi.

Mam funkciu ktoru by som chcel spustit X krat za sebou (ale vzdy az skonci jedno spustenie zacne druhe). Problem je ze je asynchronna.

while(bool){
whatDaHell(next, component, page, callback).then(function () {
console.log("1");
});
}

Dik.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Selenium - start chromu s proxy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 197


Solve: Ok, pomocou protractoru som nastavil proxy seleniu pri starte.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Selenium - start chromu s proxy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 197


Caute,

snad ma niekto skusenosti. Potrebujem aby chrome kt Selenium spusta mal nastavene proxy. Je to linux masina. Uz si s tym vazne neviem rady.. Dik

 Fórum: Android, iOS, Windows Phone (Mobile)   Téma: Vytvorenie iOS applikacie bez Mac-u


Odpovede: 2
Zobrazenia: 315


Caute, cital som nejake clanky, ako vytvorit iOS appku bez osx. Mate s tym niekto nejaku skusenost? Dajme tomu, ze appka by sa vytvorit dala, da sa ale potom uploadnut do storu? Naco by som vyvyjal appku, keby som ju potom nemohol nahodit do app store..Alebo existuju nastroje/sluzby ktore to dokazu?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: HTML, CSS - skombinovat <DIV> a <p> [vyriešené]


Odpovede: 2
Zobrazenia: 336


No skusil som stackoverflow a napisali mi funkcne riesenie:

HTML:

<div class='someOuterElement'>
<div class="picture">
<img src="http://placehold.it/500/500" width="500" height="500" >
</div>
<p class='textik'>Hello handsome.</p>
</div>

CSS:

.someO...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: HTML, CSS - skombinovat <DIV> a <p> [vyriešené]


Odpovede: 2
Zobrazenia: 336


Caute, mam dva tagy. Jeden je "div" a druhy "p". Problem je ze to vyzera asi takto:

<div class="obrazok">
<img src="/sites/default/files/default_images/colorful-triangles-background_yB0qTG6.jpg" width="1080" height="1920" alt="back...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Javascript a syntax [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 316


Kód:

var premenna= "nejakyText";
$("#list").append("<li><a href='#' onclick='presmeruj(\""+premenna+"\")'>odkaz</a></li>");



Musel som hodit ten string do uvodzoviek..

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Javascript a syntax [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 316


Caute, mam takyto kod, ale narazam na problem. Vypisuje ze "nejakyText" is undefined. Asi tam bude nejaky problem s uvodzovkami, len ja som uz asi slepy. Ak to vidite, tak mi to napiste pls. Dik.
var premenna= "nejakyText";
$("#list").append("<li><a href='#' oncli...

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Hľadám kvalitný webhosting


Odpovede: 18
Zobrazenia: 904


Takze uz to asi vyriesili..ale este vidim jeden zaujimavy hosting a to premiumhosting..ten ma laka asi najviac

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Hľadám kvalitný webhosting


Odpovede: 18
Zobrazenia: 904


Aky svk hosting by ste teda teraz odporucili? WebSupport, WebHouse, WebGlobe..alebo ine. Hlavne co sa komunikacie tyka a rychleho riesenia problemov

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: CMS pre beacon zariadenia


Odpovede: 0
Zobrazenia: 193


Caute, nepoznate nejaky free cms pre beacon zariadenia, ktory mozno pouzivat pomocou rest volani?
Dik.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Drupal strukturovany


Odpovede: 5
Zobrazenia: 310


To ano, ale je mozne potom prehladavat zamestnancov podla urciteho ID a dostat tak z drupalu vysledok? Ako klasicke querrycko. Priklad: Klient bude chciet info o uzivatelovi s ID:123.

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Drupal strukturovany


Odpovede: 5
Zobrazenia: 310


Je to mozne?

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Drupal strukturovany


Odpovede: 5
Zobrazenia: 310


To uz by mi bolo vlastne jedno, ci drupal 7/8. Hlavne aby to bolo funkcne. Chcel by som byt schopny na stranke vytvarat tie kategorie a personal, a v mobilnej aplikacii postnut napriklad nieco podobne: http://www.image-share.com/ijpg-3200-4.html (to je konkretne priklad s beaconmi, ale principialne ...
Stránka: 1 z 15 [ Vyhľadávanie našlo 446 výsledkov ]




© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF