Zdravim, chcel som si na novy prenajom hodit nejaky netik. No ked som zistoval dostupnost tak je problem s DSL nieto este s optikou. Telekom aj Orange mi uviedli ze na danej adrese nie je dostupny iny net ako nejake lte bo podobne. Co je ale zaujimave je, ze upc mi povedal ze opticke pripojenie na tejto adrese mozne je. Kde je teda pravda? Neviem si to nejak vysvetlit. Povazujete UPC net za kvalitny? Dik.
_________________ PC: CPU: Intel® Core™i5-750 processor 2,66GHz, MB: MSI, So1156, iP55, VGA: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4890 2GB GDDR5 PCI-E OC, RAM: 4GB 1600MHz DDR3, HDD: WD 7501 AALS 750GB, 7200RPM, Serial ATA II. 32MB, CASE: Max Cube Amoris 6010 Book: Asus ux32ln Phone: Samsung Note 4
Co je divne na tom, ze jeden operator tam optiku ma a iny nie? beztak nemas na vyber, tak budes mat LTE alebo UPC, ako sa rozhodnes. Uprednostnil by som UPC, pretoze kabel je vzdy lepsi ako cokolvek bezdratove
Upc je ok. Telekom optikou nazyva aj vdsl. Upc je zas hfc nie fttx. Cize taka optika jak pod ma nahanat. Ale myslim ze vzdy lepsie ako adsl za tie ceny.
jeden operator tam optiku ma a iny nie. Nic divne. beztak nemas na vyber, tak budes mat LTE alebo UPC, ako sa rozhodnes. Uprednostnil by som UPC, pretoze kabel je vzdy lepsi ako cokolvek bezdratove