Dobry vecer...dufam ze to pisem do spravnej sekcie...ale rad by som sa informoval ze ci je tento postup legalny a ci je mozne nieco takéto spravit IT technikovy.
takze popis problemu...Moj externy HDD WD passport proste odisiel z neznámych pricin tak som ho odniesil na opravu....tam mi po par dnoch (2-3)dni..povedali ze je kabel poskodeny ale dáta su v
Bezchybnom STAVE..a ja som sa strachoval ze je s nimi nieco!!!..a povedal som im ze nech zachránia dáta.....po par dalsich dnoch...(5-7dni) mi prisla cisto nova z reklamacky....ze neopravitelna vada!!! a technik v IT shope komu som povedal a aj on riesil reklamacku mi nezazalohoval veci..a on vlastne chybu zistil tak ze vymenil moj kabel so svojim a kukol na moje date ci su Ok a BOLI OK....a toto povedal , ze preco nezalohoval !.....len preto ze moje data mali velku velkost..T.j....na mojom 120GB ext. HDD...takych dobrych 36GB..aleee tie data pre mna boli zivotne dolezite a teraz som bez nich....
a tearz prichadza najdolezitejsia Otazka:je tento postup zakonny abo povoleny ? ze len koly nejakej..banalite mi vlastne stratili,ukradli moje data..ale sak oni maju firemni 1.TB disk..a tam sa nezmestia mojije male dolezite date velkost===36GB ???????
prosim vas poradte!!
mam sa stazovat ? ,ale kde, tie data boli fakt dolezite!!!