compizPoradte mi pls. neviem rozchodit compiz na debianovy v KDE ako prve na tomto fore ked chces aby ti dakto poradil je napisat vlastnu zostavu vyzerame ako jasnovidci ze by sme vedeli uhadnut tvoj hardware atd ? taktiez velmi zalezi na distre.. CPU: Intel Core 2 Duo E6420 2.13 GHz, 4MB L2 RAM: 2x Corsair XMS2 1024MB DDR2 800MHz GPU: ASUS X1950 Pro 256MB HDD: Western Digital 160GB MB: ASUS P5B ... taktiez velmi zalezi na distre.. Debian Etch s KDE 3.5.5 A v com je problem ale? Nemozes ho naistalovat:? nevies rozbehat grafiku? Instaloval si compiz-fusion?,Zakladny compiz by mal byt us v distre asi. Ide ti 3D graf. rozhranie? Hod do konzoly ,,,, glxgears ,,,,, a co ti povypisuje. no compiz som nainstaloval ale bez compiz-fusion - ten nie je v aptitude fakt neviem ako ho mam spustit ... Mam tu nainstalovany Catalyst glxgears:bash: glxgears: command not foundked zadam v konzole compiz, napise toto:Xlib: extension XFree86-DRI missing on display :0.0./usr/bin/compiz.real: No composite extension glxgears je nastroj ktory testuje grafiku, framovonie atd., ten nastroj ti tam chyba, vo vecine distier byva predinstalovany, heh, asi ti tam bude chybat viac veci, v prvom rade riadne rozbehaj grafiku 3D. tiez som si povedal, ze si zo srandy rozbeham compiz-fusion, ale mam maly problem s dekoraciou okien. nejak mi ju nezobrazuje. skusal som kwin, compiz-decorator aj emerald a pokazde je to rovnake. dekoracia nieje, alebo skor je ale neviditelna, pretoze uchytit a presuvat, zvacsovat, zmensovat a tak sa da. aj rightclick a normalne mam ponuku moznosti jak keby tam ta dekoracia bola. co sa tyka efektov vsetko funguje. nestretli ste sa niekto s podobnym problemom? inak grafiku mam zdielanu intel x3100 mno s tym sa stretlo asi viac ludi, ale nie v takom rozsahu ako ty. , predpokladam ze ked mas uplne vypnuty compiz by to nemal robit, hmm?, mno to robilo niekdy ked som zapol komp mal zapnuty compiz-fusion, mi spadol cely konqueror s dekoraciami, stacilo len vypnut compiz a znova ho zapnut a fakcelo to, mozno je to aj chyba aktualizacii ovladacov. Suchy, skus emerald --replace, mozno pomoze. tiez som si povedal, ze si zo srandy rozbeham compiz-fusion, ale mam maly problem s dekoraciou okien. nejak mi ju nezobrazuje. skusal som kwin, compiz-decorator aj emerald a pokazde je to rovnake. dekoracia nieje, alebo skor je ale neviditelna, pretoze uchytit a presuvat, zvacsovat, zmensovat a tak sa da. aj rightclick a normalne mam ponuku moznosti jak keby tam ta dekoracia bola. co sa tyka efektov vsetko funguje. nestretli ste sa niekto s podobnym problemom? inak grafiku mam zdielanu intel x3100 ..skus si v repo pohladat Compiz Fusion Icon...bud som to vyriesil tymto alebo pridanim niecoho do xorg.conf...ani za boha si nato teraz nespomeniem... pogoogli trochu, je tam toho kopa ...
compiz
|