[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.06.09
Prihlásený: 22.12.11
Príspevky: 28
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Košické Olš...
NapísalOffline : 22.10.2009 20:23 | Chyba v setcookie

Zdravim snazim sa spravit prihlasovanie cez cookie aj som ho spravil ale na mojom apache mi vypisuje chybu

Kód:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at E:\localhost\gh\setuser.php:2) in E:\localhost\gh\setuser.php on line 18


Som si isty ze bude chyba v apache lebo som si to hodil na iny webovi server na moju regnutu domenu a zakupeny hosting tak mi tam chybu nevypisuje a v pohode to ide ale na mojom toto vypisuje... Myslim si ze bude treba nieco prestavit v php.ini ale potreboval by som poradit ze co


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chyba v setcookie

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 22.10.2009 20:39 | Chyba v setcookie

pred riadkov 18 nemozes nic vypisovat (ak sa nemylim)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.06.09
Prihlásený: 22.12.11
Príspevky: 28
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Košické Olš...
Napísal autor témyOffline : 22.10.2009 20:54 | Chyba v setcookie

hlupost


Kód:
<?php
   echo "<body bgcolor='#595959'><div style='text-align: center; color: white;'>";
   echo "<img src='images/head.png'><br><br><br><b>";

   $id = $_GET['id'];

   if($id == "login"){
      if($_POST['login']){
         $user = $_POST['meno'];
         $pass = md5($_POST['heslo']);

         $query = dbquery("SELECT * FROM users WHERE user_name = '".$_POST['meno']."' AND user_pass = '".$pass."' LIMIT 1");
         if(mysql_num_rows($query) == 1){
            $data = dbarray($query);
            
            $cookie = $data['user_id'].".".substr($data['user_pass'], 0, -16);
            
            SetCookie("gh_user", $cookie);          //riadok 18
         
            echo "Prihlasovanie ".$data['user_name'];
         }else{
            echo "Zadane Meno alebo Heslo nieje správne";
         }
      }else{
         redirect("?stranka=news");
      }



pred riadkom 18 nieje nic vypisane a je to aj tak hlupost pretoze to nema nato ziaden vpliv a ked som ten isty subor dal na iny server tak to slo v pohode iba na mojom pise tu chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chyba v setcookie

Registrovaný: 27.11.08
Prihlásený: 08.07.17
Príspevky: 634
Témy: 98 | 98
Bydlisko: Veľký Krtíš...
NapísalOffline : 22.10.2009 21:46 | Chyba v setcookie

Kód:
   echo "<body bgcolor='#595959'><div style='text-align: center; color: white;'>";
   echo "<img src='images/head.png'><br><br><br><b>";


čo myslíš, že čo znamenajú tieto dva riadky? :lol^2: :lol^2: :lol^2:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.08.09
Prihlásený: 30.04.12
Príspevky: 22
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 22.10.2009 21:48 | Chyba v setcookie

Nie je to hlupost. Je to presne tak ako pise NickVK. Pred odoslanim hlaviciek (header, setcookie) sa nesmie vypisat ziaden text. Aby ti to fungovalo, tak skus dany subor php nezakoncit znackou konca php scriptu, cize nedaj tam znacku ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chyba v setcookie

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 22.10.2009 21:49 | Chyba v setcookie

headers already sent by...

znamena ze uz bolo nieco vipisane ako obsah skor nez bol odoslane udaje

tj presmerovanie a nastavenie cookie musi byt ako prve az za nimi mozes vypisovat data ako html znacky atd

tj

Kód:
echo "<body bgcolor='#595959'><div style='text-align: center; color: white;'>";
   echo "<img src='images/head.png'><br><br><br><b>";

nemoze byt vypisane skor ako cookie

ten tvoj hosting ma zrejma povolene nejake hlupe nastavenie pac ono by to malo vzdy vihodit chybu
podla mojho nazora nebude velmi kvalitny hosting


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Chyba v setcookie

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 22.10.2009 21:54 | Chyba v setcookie

Na inom ti to iba nevypisovalo chybu, neznamená to, že tá chyba nenastala. No spôsobené to mohlo byť aj output_bufferingom


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.06.09
Prihlásený: 22.12.11
Príspevky: 28
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Košické Olš...
Napísal autor témyOffline : 22.10.2009 22:23 | Chyba v setcookie

no mate pravdu ide to ale potom preco fusion ma tak isto vypisane pred cookies a ide to ...


Kód:
<?php
/*-------------------------------------------------------+
| PHP-Fusion Content Management System
| Copyright (C) 2002 - 2008 Nick Jones
| http://www.php-fusion.co.uk/
+--------------------------------------------------------+
| Filename: setuser.php
| Author: Nick Jones (Digitanium)
+--------------------------------------------------------+
| This program is released as free software under the
| Affero GPL license. You can redistribute it and/or
| modify it under the terms of this license which you
| can read by viewing the included agpl.txt or online
| at www.gnu.org/licenses/agpl.html. Removal of this
| copyright header is strictly prohibited without
| written permission from the original author(s).
+--------------------------------------------------------*/
require_once "maincore.php";
include THEME."theme.php";

echo "<!DOCTYPE html PUBLIC '-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN' 'http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd'>\n";
echo "<html>\n<head>\n";
echo "<title>".$settings['sitename']."</title>\n";
echo "<meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=".$locale['charset']."' />\n";
echo "<meta http-equiv='refresh' content='2; url=".$settings['opening_page']."' />\n";
echo "<meta name='description' content='".$settings['description']."' />\n";
echo "<meta name='keywords' content='".$settings['keywords']."' />\n";
echo "<style type='text/css'>html, body { height:100%; }</style>\n";
echo "<link rel='stylesheet' href='".THEME."styles.css' type='text/css' />\n";
if (function_exists("get_head_tags")) { echo get_head_tags(); }
echo "</head>\n<body class='tbl2 setuser_body'>\n";

echo "<table style='width:100%;height:100%'>\n<tr>\n<td>\n";

echo "<table cellpadding='0' cellspacing='1' width='80%' class='tbl-border center'>\n<tr>\n";
echo "<td class='tbl1'>\n<div style='text-align:center'><!--setuser_pre_logo--><br />\n";
echo "<img src='".BASEDIR.$settings['sitebanner']."' alt='".$settings['sitename']."' /><br /><br />\n";

if (iMEMBER && (isset($_REQUEST['logout']) && $_REQUEST['logout'] == "yes")) {
      header("P3P: CP='NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM'");
      setcookie(COOKIE_PREFIX."user", "", time() - 7200, "/", "", "0");
      setcookie(COOKIE_PREFIX."lastvisit", "", time() - 7200, "/", "", "0");
      $result = dbquery("DELETE FROM ".DB_ONLINE." WHERE online_ip='".USER_IP."'");


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Chyba v setcookie

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 23.10.2009 8:10 | Chyba v setcookie

Precitaj si prispevok nad svojim, tam ti to rooobertek vysvetlil


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
 [ Príspevkov: 9 ] 


Chyba v setcookie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chrome a parameter domain v setcookie

v PHP, ASP

4

394

01.11.2011 12:51

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Operačné systémy Microsoft

19

1069

12.08.2007 20:06

SpOxPeR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

6

559

13.06.2008 12:19

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Správy pre vedenie fóra

8

1021

24.07.2008 7:54

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

2

456

21.07.2008 22:34

Kosak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v PHP, ASP

2

471

25.02.2008 20:05

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Ostatné

4

448

24.05.2012 20:13

bartSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba?

v Audio programy

10

130

30.08.2014 20:15

Marcoso

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Ostatné

2

441

26.04.2009 8:04

Caliente

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Redakčné systémy

1

747

20.08.2006 15:39

scooby

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba?

v Správy pre vedenie fóra

2

932

28.05.2008 19:38

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba ?

v PHP, ASP

1

433

07.05.2009 22:10

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

2

400

26.02.2008 19:00

zilooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba?

v Redakčné systémy

3

1003

24.05.2006 22:18

raven

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

2

374

15.05.2008 14:55

shiro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF