[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 28.10.2011 13:33 | chrome a parameter domain v setcookie

Ahojte,

mám:
setcookie( "nieco", "nieco", 0, "/", ".localhost", FALSE, TRUE );

Vo ff funguje, ale v chrome nie. Keď neurčím doménu, v Chrome funguje. Inač neuloží cookie. Nefunguje ani "localhost" ani "www.localhost".

Vie mi niekto poradiť prosím ?

//Našiel som na nete že to proste v chrome nejde. Ale pri normálnej doméne by to malo fungovat.
Tam je správny tvar ".nieco.sk" pokiaľ správne rozumiem.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 28.10.2011 14:25 | chrome a parameter domain v setcookie

Do súboru hosts si pridaj
Kód:
127.0.0.1               example.com
a pri testovaní používaj doménu example.com (prípadne si tam daj niečo iné) ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
Napísal autor témyOffline : 28.10.2011 14:40 | chrome a parameter domain v setcookie

Pridal som to do /etc/hosts (ubuntu), ulozil, restartoval apache server. Do funkcie setcookie som dal ako parameter ".example.com". Stale to nefunguje.

// nefunguje ani s "example.com" ani s "www.example.com"


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 28.10.2011 21:13 | chrome a parameter domain v setcookie

A v prehliadači si otváraš example.com, alebo stále localhost?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
Napísal autor témyOffline : 01.11.2011 12:51 | chrome a parameter domain v setcookie

Otvaral som localhost doteraz, ale skusil som aj example.com a nefunguje mi ani to, v hosts mam to co treba a pouzivam ubuntu mimochodom.
Ale teraz mam k dispozici server s domenou kde mi to funguje dobre a na localhoste pouzivam zvycajne firefox takze uz mi to nerobi prilis problem.

Ak ale budete mat este nejake napady, rad ich vyskusam. Dakujem.


 [ Príspevkov: 5 ] 


chrome a parameter domain v setcookie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v setcookie

v PHP, ASP

8

538

23.10.2009 8:10

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chrome, chrome, chrome - berie cele cpu

v Sieťové a internetové programy

5

209

11.12.2012 15:27

personal compuper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Drzanie domeny - ako dlho? (hold domain)

v Domény

2

628

14.09.2007 22:28

jaji

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

file get contents - cross domain hlasovanie

v PHP, ASP

3

90

25.08.2017 9:09

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Parameter Cache

v Procesory

12

633

03.03.2008 16:44

tommy1104

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PASCAL-parameter

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

624

16.11.2010 16:17

elementstyle

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

preg_replace -> parameter

v PHP, ASP

2

247

21.02.2009 19:52

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nový Chrome 8 zamŕza a Chrome CB 10 nejde spustiť

v Sieťové a internetové programy

0

385

22.12.2010 13:10

sareth

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C (FILE ako parameter funkcie)

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

393

29.10.2009 11:16

benji0o

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Warning: trim() expects parameter 1 ...

v PHP, ASP

1

144

06.01.2012 15:51

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

parameter funkcie v C++/CLR + IDS camera

v Technológia .NET

0

1463

04.04.2010 18:41

m@-nX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fatal error: Cannot pass parameter 1 by reference

v PHP, ASP

1

199

25.12.2010 11:47

ThePlaky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chrome

v Sieťové a internetové programy

1

161

11.07.2012 9:11

tairikuokami

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chrome?

v Operačné systémy Unix a Linux

2

394

02.01.2010 18:31

_FleXoR_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chrome

v Sieťové a internetové programy

4

150

27.05.2015 10:03

Shwollo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chrome

v Sieťové a internetové programy

23

413

31.01.2016 13:56

Ominous



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF