[ Príspevkov: 18 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.08
Prihlásený: 21.05.09
Príspevky: 12
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 17.09.2008 21:04 | chyba

viac krat mi vyhadzuje tento error
Kód:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource
no nemozem si s tym dat rady, tu je ten zly riadok...
Kód:
 $row2 = mysql_fetch_array($kk);

skusal som hodit ku query mysql_error ();, a napisalo
Kód:
Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.09.2008 21:06 | chyba

mas chybu v sql prikaze, pozri si riadok s mysql_query()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
chyba

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 17.09.2008 21:06 | chyba

mno a co je ulozene v premennej kk ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.08
Prihlásený: 21.05.09
Príspevky: 12
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 17.09.2008 21:08 | chyba

Kód:
$kk = mysql_query("SELECT * FROM ".$characters.".`guild` WHERE guildid = $gid") or die ('Error: '.mysql_error ());
:)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.09.2008 21:11 | chyba

v premennej $characters ma co? nazov databazy?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.08
Prihlásený: 21.05.09
Príspevky: 12
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 17.09.2008 21:11 | chyba

ano


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
chyba

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 17.09.2008 21:13 | chyba

Kód:
$kk = mysql_query("SELECT * FROM $characters guild WHERE guildid = $gid") or die ('Error: '.mysql_error ());


co tak to skusit takto ?

edit : stenley, sakra nepredbiehaj sa :lol:


Naposledy upravil walther dňa 17.09.2008 21:14, celkovo upravené 1

_________________
C#, PHP, ...
Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.09.2008 21:14 | chyba

>Darkeye18: takze tam problem nebude... skus si vypisat, ako vyzera konecny sql prikaz po dosadeni hodnot z jednotlivych premennych, ktore tam pouzivas...


Naposledy upravil stenley dňa 17.09.2008 21:15, celkovo upravené 1

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
chyba

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 17.09.2008 21:15 | chyba

podla mna ma proste zle uvodzovky.. mal by vyskusat co som napisal


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.09.2008 21:16 | chyba

ked ma v tej premennej nazov databazy, tak to ma dobre... to co si mu napisal ty, nie je dobre...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.08
Prihlásený: 21.05.09
Príspevky: 12
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 17.09.2008 21:17 | chyba

no skusil som to, a napisalo toto
Kód:
Error: Unknown column 'guildid' in 'where clause'
skusil som aj
Kód:
$kk = mysql_query("SELECT * FROM characters.guild WHERE guildid = $gid") or die ('Error: '.mysql_error ());
ale napisalo ten isty error co predtym


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.09.2008 21:18 | chyba

mas v tej tabulke stlpec s nazvom guildid? v $gid mas co? hod sem ten konecny sql prikaz, tak budeme vediet viac...


Naposledy upravil stenley dňa 17.09.2008 21:20, celkovo upravené 1

_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.08
Prihlásený: 21.05.09
Príspevky: 12
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 17.09.2008 21:19 | chyba

ano mam


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
chyba

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 17.09.2008 21:21 | chyba

stenley preco potom mne hentaky zapis funguje ? :) zle som napisal akurat to guild, to priznavam...

dark, v prvom rade skus do query miesto premennej napisat nazov tabulky z ktorej tahas.. potom sa hraj s premennymi ked to pojde tak.. okrem toho, skus dat premennu $gid v query do zatvoriek (' ')

//nazov db a tabulky sa oddeluje bodkou, u teba je namiesto nej medzera, takze pochybujem, ze ti to funguje :) (stenley)


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.08.08
Prihlásený: 21.05.09
Príspevky: 12
Témy: 4 | 4
Napísal autor témyOffline : 17.09.2008 21:23 | chyba

aaa el velmi dakujem, pomohli tie '' :)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.09.2008 21:26 | chyba

to mas tak, ked namiesto ciselnych hodnot pouzivas retazce :)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.09.08
Prihlásený: 23.01.13
Príspevky: 81
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 18.09.2008 1:36 | chyba

dotazy na mysql sa zadavaju tabulkam a nie databazam.

takze tam ma byt
Kód:
select * from "nazov tabulky" where...


Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.09.2008 6:55 | chyba

kto tu hovori, ze sa zadavaju databazam? on tam ma len zapis dbname.tblname, co je spravne (aj ked tam ta db nemusi byt)...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 18 ] 


chyba



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Operačné systémy Microsoft

19

1069

12.08.2007 20:06

SpOxPeR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

6

559

13.06.2008 12:19

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Správy pre vedenie fóra

8

1021

24.07.2008 7:54

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba ?

v PHP, ASP

1

433

07.05.2009 22:10

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v PHP, ASP

2

471

25.02.2008 20:05

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

2

456

21.07.2008 22:34

Kosak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Redakčné systémy

1

747

20.08.2006 15:39

scooby

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba?

v Správy pre vedenie fóra

2

932

28.05.2008 19:38

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

2

400

26.02.2008 19:00

zilooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba?

v Redakčné systémy

3

1003

24.05.2006 22:18

raven

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba

v Operačné systémy Microsoft

2

374

15.05.2008 14:55

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba?

v Pevné disky a radiče

2

553

16.02.2008 12:14

Iqwak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Ostatné

2

441

26.04.2009 8:04

Caliente

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba

v Ostatné

4

448

24.05.2012 20:13

bartSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba?

v Audio programy

10

130

30.08.2014 20:15

Marcoso



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF