[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.02.14
Prihlásený: 22.04.18
Príspevky: 342
Témy: 123 | 123
NapísalOffline : 17.04.2016 10:30 | Chyba login

Ahojte, využil som jeden template, formulár na login do stránky. Ale po odoslaní sa mi stránka iba ako keby refreshne.
Vedeli by ste mi povedať, kde je problém? Niečo tam asi nie je dobre nastavené.
Umiestnil som to aj na web: lfs-league.php5.sk
Kód:
<!DOCTYPE html>
<html >
  <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>Nation Wars</title>
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, user-scalable=yes">
   
   
    <link rel='stylesheet prefetch' href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans'>

        <link rel="stylesheet" href="css/style.css">

   
   
   
  </head>

  <body>
    <div class="cont"> <form action="index.php" method="post"> 
  <div class="demo">
    <div class="login"> 
      <div class="login__check"></div>
      <div class="login__form">
        <div class="login__row">
       
          <svg class="login__icon name svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
            <path d="M0,20 a10,8 0 0,1 20,0z M10,0 a4,4 0 0,1 0,8 a4,4 0 0,1 0,-8" />
          </svg>
          <input type="text" class="login__input name" placeholder="Používateľské meno" name='username'/>
        </div>
        <div class="login__row">
          <svg class="login__icon pass svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
            <path d="M0,20 20,20 20,8 0,8z M10,13 10,16z M4,8 a6,8 0 0,1 12,0" />
          </svg>
          <input type="password" class="login__input pass" placeholder="Heslo" name='password'/>
        </div>
        <input type="submit" name="odoslat" value='Prihlásiť' class="login__submit" />
        <p class="login__signup">Nemáš účet? &nbsp;<a href=register.php>Registruj sa</a></p>
      </div>
    </div>
    <div class="app">
      <div class="app__top">
        <div class="app__menu-btn">
          <span></span>
        </div>
        <svg class="app__icon search svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
          <path d="M20,20 15.36,15.36 a9,9 0 0,1 -12.72,-12.72 a 9,9 0 0,1 12.72,12.72" />
        </svg>
       
      </div>
      <div class="app__logout">
        <svg class="app__logout-icon svg-icon" viewBox="0 0 20 20">
          <path d="M6,3 a8,8 0 1,0 8,0 M10,0 10,12"/>
        </svg>
      </div>
    </div>
  </div>
</form></div>

<?php
session_start();

if(isset($_POST['odoslat'])){
   if(isset($_SESSION['uid'])){
      echo "Už si prihlásený!";
   }else{
      $username = protect($_POST['username']);
      $password = protect($_POST['password']);
      
      $login_check = mysql_query("SELECT `id` FROM `user` WHERE `username`='$username' AND `password`='".md5($password)."'") or die (mysql_error());
      if(mysql_num_rows($login_check) == 0){
         echo "Nesprávna kombinácia mena/hesla!";
      }else{
         $activated_check = mysql_query("SELECT `activated` FROM `user` WHERE `username`='$username' AND `password`='".md5($password)."'") or die (mysql_error());
         $activated = mysql_fetch_assoc($activated_check);
         if($activated['activated'] == 0){
            echo "Tento účet ešte nebol aktivovaný!";
         }else{
            $get_id = mysql_fetch_assoc($login_check);
            $_SESSION['uid'] = $get_id['id'];
        echo 'Hallo funguje to?! Asi by malo';
         }
      }
   }
}else{
   echo "Chyba!";
} ?>
   
   
   
  </body>
</html>

Ak by mi to niekto vedel fixnuť, bol by som vďačný


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 19.01.18
Príspevky: 443
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 17.04.2016 12:28 | Chyba login

kde mas <form method="post" action="#"> ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.02.14
Prihlásený: 22.04.18
Príspevky: 342
Témy: 123 | 123
Napísal autor témyOffline : 17.04.2016 12:38 | Chyba login

<div class="cont"> <form action="index.php" method="post"> normálne v dive, ktorý drží tú štruktúru


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 19.01.18
Príspevky: 443
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 17.04.2016 14:02 | Chyba login

ok, nevsimol som si, malo by to byt na novom riadku ;)

a co sa tyka chyby tak ti to pekne pise:
Fatal error: Call to undefined function protect() in /www/sites/8/site22718/public_html/index.php on line 67

inak to mysql_query nemusis robit 2krat


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.02.14
Prihlásený: 22.04.18
Príspevky: 342
Témy: 123 | 123
Napísal autor témyOffline : 17.04.2016 14:38 | Chyba login

Ani po odstránení chyby sa nič nezmenilo.. :/ Nevedel by si to nejak fixnuť?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1713
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 17.04.2016 15:28 | Chyba login

A ako si tú chybu odstránil?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.02.14
Prihlásený: 22.04.18
Príspevky: 342
Témy: 123 | 123
Napísal autor témyOffline : 22.04.2016 23:58 | Chyba login

nemal som includnutu funkciu functions.php, ktorá sa napája na db.


 [ Príspevkov: 7 ] 


Chyba login



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login

v PHP, ASP

16

1024

13.09.2009 13:29

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login

v PHP, ASP

2

410

26.02.2009 15:01

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Login

v Redakčné systémy

4

1029

01.06.2006 12:53

Exodus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login - prihlasenie

v PHP, ASP

27

358

28.11.2013 10:58

Elrohir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Proftpd login

v Operačné systémy Unix a Linux

1

196

25.04.2012 23:00

webkar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejaký login

v Redakčné systémy

3

346

14.03.2007 19:53

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login tabulka

v Redakčné systémy

0

1004

08.04.2006 14:27

pe3x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

icq login

v Sieťové a internetové programy

15

1298

07.05.2008 21:47

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Admin + login

v PHP, ASP

1

342

30.12.2009 22:27

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Remote login?

v PHP, ASP

3

288

21.01.2011 18:10

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login SESSION

v PHP, ASP

4

134

08.05.2014 11:38

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jednoduchy login

v Ostatné

7

258

05.09.2013 14:03

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

admin login

v Ostatné programy

3

276

20.06.2010 20:46

Milanese

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Root login Solaris

v Operačné systémy Unix a Linux

2

141

17.06.2013 15:55

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP Login system

v PHP, ASP

5

430

25.04.2011 11:47

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Login namiesto obsahu

v Internetový marketing, SEO, reklama

7

243

20.06.2014 12:04

JanoF



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF