[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Login

Registrovaný: 01.06.06
Príspevky: 44
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 01.06.2006 12:37 | Login

Potreboval by som vedet jak sa da spravit ze ked vytukam stranku trebars
Kód:
www.forum.sk
ze namiesto fora mi to hned vyhodi prihlasovanie napr.
Kód:
http://www.pcforum.sk/login.php
a da sa len prihlasit alebo registrovat nic viac forum sa neda prezerat len ked sa prihlasite alebo registrujete. za odpoved vopred dakujem


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Login

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.06.2006 12:39 | Login

toto pridaj vsade kam potrebujes

Kód:
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
if ($userdata['user_id'] == ANONYMOUS)
{
   redirect(append_sid('login.'.$phpEx));
}
//
// End session management


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Login

Registrovaný: 01.06.06
Príspevky: 44
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 01.06.2006 12:43 | Login

netreba to nijak editovat ? a kam presne to mam pridat ?


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
Login

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.06.2006 12:50 | Login

Exodus píše:
netreba to nijak editovat ? a kam presne to mam pridat ?
subory ktore chces aby boli pristupne len pre registrovanych ;)
najdes v nom toto
Kód:
// Start session management
//
$userdata = session_pagestart($user_ip, PAGE_INDEX);
init_userprefs($userdata);
 

namiesto toho PAGE_INDEX tam moze byt cokolvek ine a zato pridas toto
Kód:
if ($userdata['user_id'] == ANONYMOUS)
{
   redirect(append_sid('login.'.$phpEx));
}

a pri anonymnej navsteve na dany subor to hodi login.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Login

Registrovaný: 01.06.06
Príspevky: 44
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 01.06.2006 12:53 | Login

uu aha dikes skusim


 [ Príspevkov: 5 ] 


Login



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login

v PHP, ASP

2

394

26.02.2009 15:01

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login

v PHP, ASP

16

1013

13.09.2009 13:29

kaidžas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba login

v PHP, ASP

6

183

22.04.2016 23:58

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login tabulka

v Redakčné systémy

0

991

08.04.2006 14:27

pe3x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

admin login

v Ostatné programy

3

257

20.06.2010 20:46

Milanese

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login SESSION

v PHP, ASP

4

127

08.05.2014 11:38

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Proftpd login

v Operačné systémy Unix a Linux

1

187

25.04.2012 23:00

webkar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

icq login

v Sieťové a internetové programy

15

1288

07.05.2008 21:47

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nejaký login

v Redakčné systémy

3

336

14.03.2007 19:53

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jednoduchy login

v Ostatné

7

224

05.09.2013 14:03

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

login - prihlasenie

v PHP, ASP

27

345

28.11.2013 10:58

Elrohir

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Admin + login

v PHP, ASP

1

331

30.12.2009 22:27

tomxi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Remote login?

v PHP, ASP

3

276

21.01.2011 18:10

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WordPress login widget

v Redakčné systémy

11

198

10.08.2014 15:09

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP login script

v PHP, ASP

7

945

08.02.2010 8:42

juho

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Root login Solaris

v Operačné systémy Unix a Linux

2

118

17.06.2013 15:55

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF