Elektro píše:
Ale ide mi proste o to ze keby som ten template spravil , niekto by mi to cmajzol tak potrebujem na to (c) alebo (R) ? aby som ho mohol za kradnutie udat u poskytovatela hostingu alebo niekde inde ?

pozri, na slovenskom internete 90% uzivatelov na ten copyright s prepacenim "sere". Ludia pomaly ani nevedia co to je. Jednoducho si tam daj copyright a ked zistis, ze to niekto skopcil tak si zisti kontakt nanho a zacni od neho "slusne vymahat skodu".
Napr. z jednej stránky mi ukradol nejaky clovek text a logo. Samozrejme dole bol uvedeny copyright, tak som si prezrel tu jeho stranku, zistil kontakt a oznamil som mu ze budem musiet podat podnet na Europsky sud pre ludske prava. Samozrejme sa zacal ospravedlnovat, lebo ked sa slusne pri konverzacii vyjadrujes a hodis tam nejake pravne definicie, tak "obet" sa automaticky zlakne a mozes ju "ovladat".
Ja by som mu ten text aj logo povolil kludne skopirovat, ale keby tam uviedol link na mna... Nakoniec sme sa dohodli, text si nechal a link na mna tam je