xyz - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 25 [ Vyhľadávanie našlo 728 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Webdesign   Téma: obrázky na web


Odpovede: 7
Zobrazenia: 1434


existuje vela stranok s free ikonami. skus googlit a prezriet aj deviantart.

mozno ti pomoze: http://www.freeiconsweb.com/free-icons. ... dex=8&id=0

pri tych ikonach co si postol mas odkaz na licenciu + mas tam uverejnene, ze mozu byt pouzite aj na komercne ucely. mozes ich pouzivat vo sv...

 Fórum: Webdesign   Téma: Profesionalne xHTML CSS sablony


Odpovede: 4
Zobrazenia: 898


Urcite existuje vela vyborne vyzerajucich sablon, ktore su sirene zadarmo. Mladi grafici a webdizajneri si predsa castokrat buduju portfolio "free" sablonami. A prave preto zhanam miesto, kde su spominane sablony koncentrovane (ak take miesto je).

Nemyslim si, ze to je oxymoron. Ak chce...

 Fórum: Webdesign   Téma: Profesionalne xHTML CSS sablony


Odpovede: 4
Zobrazenia: 898


Ahojte,

Nemate niekto skutocne dobry odkaz na databazu profesionalnych xHTML/CSS sablon? Mam na mysli free sablony.

Na webe je plno free sablon a databaz, ale najst dobre vyzerajucu je sizyfovska praca.

Vopred dakujem za rady

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Ktory online blog system?


Odpovede: 2
Zobrazenia: 472


Dik za radu, ale zial chyba podpora adsense. Asi bude najlepsie predsa len vyuzit vlastny hosting

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Ktory online blog system?


Odpovede: 2
Zobrazenia: 472


Mam vlastnu domenu a potrebujem system (aj s hostingom zadarmo), na ktorom by som mohol publikovat blog (samozrejme na vlastnej domene). Z istych dovodov si nechcem kupovat vlastny webhostingovy priestor a instalovat nejake CMSko. Ktory blog system by ste mi doporucili ? Velmi sa mi pozdaval postero...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Notebook do 550


Odpovede: 12
Zobrazenia: 529


Isiel som si ju objednat hned na druhy den ako si mi to sem napisal, ale bohuzial ju uz nemaju a v inych shopoch co som nasiel, tak bola dost drahsia. Vies mi este nieco poradit? Ako pozeram, tak v shoppie.sk ju maju http://www.shoppie.sk/toshiba-satellite ... 90-c-1721/
Rozmyslam, ze si ju tiez k...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Regular font


Odpovede: 7
Zobrazenia: 516


Ako pisal tommyhot skus letter-spacing
V priprade podciarnkutia skus pouzit namiesto text-decoration: underline border-bottom

 Fórum: Webdesign   Téma: kritika webu


Odpovede: 6
Zobrazenia: 581


Skutocne je to logo po prejdeni mysou trosku extremne. Ak na tom efekte trvas, preco riesis zmenu obrazka pomocou javascriptu a nie pomocou pseudotriedy :hover ?

Na prvotinu to nie je zle. Od webdizajnu to ma ale daleko. Ucit sa, ucit sa, ucit sa.

P.S. Rad by som ti zbezne pochvalil kod (mysli...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: localhost - funguje a server - nefunguje


Odpovede: 8
Zobrazenia: 405


Skontroluj prava priecinka do ktoreho dany subor nahravas

 Fórum: Webdesign   Téma: Kritika webu donáškovej služby


Odpovede: 5
Zobrazenia: 581


Web absolutne nezodpoveda trendom moderneho web dizajnu.

Hlavne pozadie je vzhladom na zameranie webu trosku odveci. Text a jednotlive polozky na webe su "rozhadzane". Navstevnik z toho nebude mat dobry dojem.

Po kliknuti na polozku v menu sa dostanem na iny web/inu sluzbu. Toto ri...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: HTML a CSS web


Odpovede: 7
Zobrazenia: 557


Nauc sa (x)html a css. Urob si graficky navrh webu, rozrez ho a nakoduj. Viac sa poradit neda. www.jakpsatweb.cz

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: c++ praca


Odpovede: 8
Zobrazenia: 819


tak nemusia ťa zobrať do Microsoftu, max. môžeš mať menší platový rozdiel ak nemáš titul, pretože je to určené podľa zákona. Máš tak keby máš len ing titul a chceš ísť napr. len na chvíľu (na dohodu) robiť do obchodu s potravinami alebo niečo malé proste tak ťa najskôr nezoberú, lebo by ti museli v...

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Čo je potrebné na login systém ?


Odpovede: 2
Zobrazenia: 509


Myslis klasicke prihlasenie do administracnej casti webu?

Webhosting musi v takomto pripade podporovat jazyk, v kt. je tvoja aplikacia (blog, eshop,...) napisana. Najrozsirenejsi je dnes PHP, ale tvoja aplikacia moze byt nakodovana aj v inom jazyku (napr. v RoR). Zaklad je teda zistit v com je t...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Zmena headr-u po nabehnuti na tlacitko


Odpovede: 5
Zobrazenia: 443


Ďuri píše:
http://wellstyled.com/css-nopreload-rollovers.html

Myslim, ze toto nie je odpoved na beks-ov dotaz

V oblasti sa este stale vzdelavam a preto neviem poskytnut plnohodnotnu odpoved, ale predpokladam ze situacia sa bude riesit JavaScriptom a udalostou onmouseover=""

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Hudba na stránku


Odpovede: 15
Zobrazenia: 763


http://www.w3schools.com/tags/tag_iframe.asp

 Fórum: Predám   Téma: P: Nokia 6300


Odpovede: 0
Zobrazenia: 228


Predam Nokiu 6300 so sluchadlami , USB kablom a pamatovou kartou 128mb za 9,90 € (+ posta 0,80 €)

ako pri starsich mobiloch byva, kryt je trosku poskrabany (predna lava cast sa jemne odlepuje). mensi problem kontaktu pri nabijani - je potrebne dat mobil do rozumnej polohy :) mobil je zial blokova...

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: Nákup v zahraničí


Odpovede: 13
Zobrazenia: 910


Rozhodol som sa kúpiť si hodinky, nie na slovensku ale v zahraničí, pretože v našich shopoch sú o 100% drahšie. Lenže problém je ten že buď je poštovné príliš vysoké, alebo nedovážajú na slovensko. Mozno moj prispevok pomoze vyriesit tvoj problem... Ak chcete nakupovat v USA, tak existuje jedna vel...

 Fórum: Šport a pohyb   Téma: MS 2011 v hokeji


Odpovede: 1320
Zobrazenia: 30007


Myslim si, ze sa navstevnikom neukazeme v najlepsom svetle. Budme uprimni - nemozeme sa ani nicim chvalit. Mame zle sluzby, neochotnych casnikov a zlu infrastrukturu. O neznalosti anglictiny (policajti, predavacky, chybajuce napisy v anglictine - v MHD, na verejnych priestranstvach...) ani nehovorim...

 Fórum: Jedlo, pitie a varenie   Téma: Zavodne stravovanie


Odpovede: 17
Zobrazenia: 1812


Uroven stravovacich zariadeni je na Slovensku naozaj smiesna. Nezmeni sa to, pokial Slovaci nepochopia, ze Quatro Formaggi s nivou, eidamom, karickou a neviem cim (obrazne) je nezmysel. Nasa latka je nastavena velmi nizko a verim ze osveta sirena relaciou Ano sefe Slovensku naozaj pomoze. Vyhadzujem...

 Fórum: Webdesign   Téma: thebestmoneyidea.com


Odpovede: 3
Zobrazenia: 624


zdravim

budem velmi rad ak skritizujete moj projekt http://thebestmoneyidea.com

Ide mi skor o kritiku vizualnej stranky - je web vyzorovo zaujimavy? Je prehladny? Mate motivaciu ostan na nom? Nie su farby webu prilis "kriklave"?

Za vsetky pripomienky by som sa Vam vopred velmi rad...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: "nacitane" menu


Odpovede: 1
Zobrazenia: 267


prijemny dobry den :D

rad by som sa opytal ako sa vola tato metoda (aby som ju mohol najst v googli) popripade uz rovno nejaky skriptik

http://tf.dtbaker.com.au/template/world ... ndex.html#

mam na mysli to menu (polozky website design, content managment,..). proste kliknem na content manag...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Validácia stránky, neznáma chyba


Odpovede: 18
Zobrazenia: 844


Kód:
index.html
<a id="id" href="" title=""> </a>

css.css
a#id{...;}

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Ie 6 zobrazuje nekorektne a nekorektne ... (divy)


Odpovede: 2
Zobrazenia: 313


Zdravim.
Uz mam 'skoro' dokonceny moj web. Korektne mi zobrazuje vo vsetkych hlavnych prehliadacoch, no zial IE6 nie a nie spolupracovat. Predpokladam, ze "chyba" bude v divoch content a sidebar. Zial, moje znalosti nestacia po vyriesenie tohto problemu, takze skusam aj touto formou najs...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Nacitanie obrazkov


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1010


dakujem za odpovede, velmi mi pomohli!

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Nacitanie obrazkov


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1010


Zdravim, je nejaky "overeny" sposob ako nacitat obrazky na pozadi webovej stranky?

Ide o to, ze mam menu tvorene zo 4 poloziek - 4 obrazky, kazdy je iny. Hover efekt sposobi dalsiu zmenu obrazka takze ich je dohromady 8.

Chcem, aby pri hover efekte sa nemuseli tie hover obrazky naci...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Komicky problem - include, echo


Odpovede: 9
Zobrazenia: 472


dakujem velmi pekne!

// inac ten BOM je dost svina... divil som sa preco musim do mojho layoutu davat tolko hackov, odstranil som BOM a layout mam funkcny bez nich...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Komicky problem - include, echo


Odpovede: 9
Zobrazenia: 472


title
<?php
if ($_GET['cat']=="ponuka"){$title="Naša ponuka - goop.sk";}
elseif ($_GET['cat']=="kto"){$title="Kto vlastne sme? - goop.sk";}
elseif ($_GET['cat']=="kontakt"){$title="Konktaktuj...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Komicky problem - include, echo


Odpovede: 9
Zobrazenia: 472


tiez som uvazoval nad kodovanim.. oba subory utf 8

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Komicky problem - include, echo


Odpovede: 9
Zobrazenia: 472


 Fórum: PHP, ASP   Téma: Komicky problem - include, echo


Odpovede: 9
Zobrazenia: 472


<?php
if ($_GET['cat']=="ponuka"){$title="bla bla";}
elseif ($_GET['cat']=="kto"){$title="hmm hmm";}
elseif ($_GET['cat']=="kontakt"){$title="ouououo";}
else $title="juhuhuuuu&q...
Stránka: 1 z 25 [ Vyhľadávanie našlo 728 výsledkov ]




© 2005 - 2020 PCforum, edited by JanoF